Amis 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 absolutno mate prav, sam včasih je to ful zaj*... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Sploh ni... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 tebi ne...ti si se že rodil optimističen...sam jaz se nisem Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Tole pa žal ne Amis, v življenju se spoznavaš in izpopolnjuješ, seveda, če le hočeš, imam voljo, pa še potrpežljiv sem tudi ....lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Poljub nanesem na konice prstov desne roke, nakar ga tam v mislih zadržim, prste nežno pritisnem na križ in v mislih prenesem poljub s prstov na križ, še malo počakam, da se dobro vleze. Imejte se radi! Zadnje čase sem prišel do tega zaključka:- pošiljanje poljubčkov drugim mi gre bolje, efektivneje z desno roko, - pošiljanje poljubčkov, oz. prenašanje poljubčkov na določen del svojega telesa pa z levo roko! Ampak to naj vsak sam prakticira po svoje, kaj vem kako je z levičarji. Vsekekor - ne se tepsti( ne pretepajte samega sebe)Tazadnje pa še vedno velja - Imejte se radi! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Hm, dons moram neki še poštudirat, sebi ga bom s cybersprehodkom, pa neki v zvezi s Trudijem bi se blo spet fajn še potrudit Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Uf, včeraj popoldan sem se vprašal, kaj lahko naredim za lepši ... Pa sem šel malo občudovat rise v živaljski vrt. Pa je tampajši prišel pogledat tudi mene pa ga nisem hotel takoj nervirati s škljocanjem ...Tale najstarejši pa ponavadi nekje v miru čepi ali leži, da ga ljudje preveč ne motijo ....Malo temneje je že bilo, pa so se mu oči rdeče posvetile, ko je aparat posvetil z lučko za določitev razdalje...Še včerajšnja slikca za vas: Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BelaCvetica 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 meni ga malenkosti... pa to da sama sebe spravljam v dobro voljo ; ) Citiraj Na koncu je pomembna.... samo Ljubezen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 .pospravu bi si rad pisalno mizo, zredkau si podatke v pravi red, prebral bi rad tiste prastare cajtnge, Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Grem zdele kmal. Za lepsi dan. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Grem zdele kmal. Za lepsi dan. Hvala enako! x!x Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Glih kar so mi drugi polepšali dan...... Evo vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 hvala...pošiljam nazj enga... ...lep dan ti želim še naprej! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Bomo šli zdej na en družinski Cayber sprehod, k je zunaj lep sonček Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
urshy 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 DONS SE BOM LEPO NASMEHNLA ZOPRNI SODELAVKI,IN IGNORIRALA NJENE OČITKE.....DANES BO ŠE LEP DAN Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 urshy edino prav. jz bom pa mal lenarila in počivala, če mi bo ratal... dvomim. bi pa pasalo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Jest bom šla pa mal na sprehod,na en pogovor....pa kakšen košček čokolade...komu bom dan polepšala... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
urshy 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 dokler ni še zima pred našimi vrati,izkoristimo sonček za martinčkanje, tud men bi pasal mal sprostitve.Sicer pa vsem želim en lep dan BREZ STRESA. PA NASMEH NA USTA(tud tko lahko nekomu polepšamo dan) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Uf, en Cybersprehod 100%, za ostalo se bom pa spet toku prepustila. Urshy, dobrodošla Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Danes za lepši dan? Maksimalno vlagam v službi, pa še popoldan bom, pa, pa, dkler bo treba ... Uf, kako bo fino, ko bom to zajebancijo danes enkrat končal, vseeno kdaj, samo da bo danes! x!x Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Uspešno vlaganje , Piko... pa čim prej naj ti bo lepši Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
urshy 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Uf, en Cybersprehod 100%, za ostalo se bom pa spet toku prepustila. Urshy, dobrodošla Janja,hvala ti me kar pogreje da sem nekoga navdušila vsekakor xrosex lep sprehod. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Saj si se ziher večih dotaknila, samo tule smo tako razvajeni, da so sami fajn forumovci . ziher se boš zasvojila http://smilando.altervista.org/smile/vari/gialloconpc.gif Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
urshy 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Saj si se ziher večih dotaknila, samo tule smo tako razvajeni, da so sami fajn forumovci . ziher se boš zasvojila http://smilando.altervista.org/smile/vari/gialloconpc.gif joj,hvala same lepe besede si tud ti nekomu polepšala dan res ste fajn forumovci ......ŽE ZASVOJENA Drugače pa lep četrtek vsem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Dobro jutro Urshy evo si mi že polepšala dan . Zasvojljivost je ap huda, ja, še preden 3 poste napišeš si že odvisnik. Naj se ti naredi en prekrasen dan Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.