Skoči na vsebino

Kaj bom danes nardil/a za lepši dan

žaža

Recommended Posts

• Komentarji 453
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Prejšnji torek sem za lepši dan šel gledat rise, a jih ni bilo videti. Šel sem gor in dol ob ograji, pa sem ga zagledal, kako me je "spremljal" znotraj v gošči. Za hip sem ga ujel, ko se je malo preveč obotavljal. Pa sem ponovil - spust v luknjo - in čakal, dokler ga spet nisem zagledal nad mano. Pa sva se prošetala še navzgor... xsrcx

Včeraj (tudi torek) sem si mislil, zakaj pa ne bi spet malo sprehodil risov? Hodil sem gor in dol, a nisem videl nobenega. Res je bilo že mračno, pa vseeno. Ko sem šel tretjič mimo srede strmine, je tam stal najstarejši ris in gledal "čudaka", ki hodi tam mimo gor in dol ... Po načinu sedenja se mi je zdelo, da so morali ravno dobro papcati... Ob sedmih sva šla vsak k sebi - on pravzaprav daleč ne more, jaz pa sem šel lahko le k sebi - domov. Vparašanje, če sem bil zato tudi pri sebi , hehe? x:o)x

Danes moram za lepši dan paradirati mimo risov malo bolj zgodaj, mogoče jih bom pa tokrat videl vse tri... x:Ix

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...