urshy 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 dobro jutro Janja kako so stvari lahko enostavne tako kot nekomu dan polepšati kako naj me ne bi zasvojilo,ko pa je(ste) tko fajn tudi tebi en prekrasen dan,naj ti bo s sončkom obsijan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Kaj bom dons naredu......... , ne vem še.........verjetn bom tih cel dan Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 za lepši dan bom šla zdej spat.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Jaz sem pa za lepši dan raje vstal... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 čim bolj se sprostit in uživat v življenju... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Sem že včeraj začela...21 tibetančkov, potem pa savna.......danes tudi......pa jutri tudi.......pa pojutrišnjem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 dons bom šla zgodi spat... da že danes poskrbim, da bo jutri lep dan... in predvsem naspan. me čaka kar nekaj težkih oprvkov in nalog... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Točno tako, jaz tudi, danes bom naredil že nekaj za lepši jutri....Lahko NOČ http://www.gifs.ch/Voegel/images/vogel064.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Jaz pa mogoče danes na Trudiju kaotično masažo nardim Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 sem prebrala taotično, mam glih to knjigo v obdelavi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 ne ne , je taka kaotična, home made, mal zblojena, ampak masaža je pa vseen Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 hja sej je lahko mal prirejena tao erotična masaža... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Jest bom pa za lepši dan za konc pod vroč tuš skočila in se pod dišeče rjuhe zarila! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Prejšnji torek sem za lepši dan šel gledat rise, a jih ni bilo videti. Šel sem gor in dol ob ograji, pa sem ga zagledal, kako me je "spremljal" znotraj v gošči. Za hip sem ga ujel, ko se je malo preveč obotavljal. Pa sem ponovil - spust v luknjo - in čakal, dokler ga spet nisem zagledal nad mano. Pa sva se prošetala še navzgor... Včeraj (tudi torek) sem si mislil, zakaj pa ne bi spet malo sprehodil risov? Hodil sem gor in dol, a nisem videl nobenega. Res je bilo že mračno, pa vseeno. Ko sem šel tretjič mimo srede strmine, je tam stal najstarejši ris in gledal "čudaka", ki hodi tam mimo gor in dol ... Po načinu sedenja se mi je zdelo, da so morali ravno dobro papcati... Ob sedmih sva šla vsak k sebi - on pravzaprav daleč ne more, jaz pa sem šel lahko le k sebi - domov. Vparašanje, če sem bil zato tudi pri sebi , hehe? Danes moram za lepši dan paradirati mimo risov malo bolj zgodaj, mogoče jih bom pa tokrat videl vse tri... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Danes se bom prisilila delat tisto, kar se mi najmanj da. Bravo jaz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Joj, kolk sm dons dobre vole (z J-jem)! Za vola ubit... (A lahko sploh še kaj boljšega naredim za danes?) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Jaz grem pa danes na obisk k Omi Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 danes se ponovno stusiram ne nisem egoist Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Kmal ga bo že konc, zato sam še spavanac Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Danes bom vsakemu podarila nasmeh... ali pa več. In vem da bo krasen dan. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Bom šla tečt, pol pa se crkljat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Včeraj sem se samo crkljala, nč tekla, pa tko dober namen sem imela.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Ne vem še Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 heh, sva že dva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.