borism 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Danes bom poklical osebo, ki je že dolgo nisem .... Jaz sem to naredil pred dnevi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 danes bom pa vse opravke opravla... da bo vse pošlihtan... pa mal se bomo učil in seminarsko zrihtal... pa če bo čas še do kakšne kolegice skočim!!! no pa dan že ne bo mogu bit lepši! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Dobro jutro vsem Lunatikom....matr kok gre hitr cajt...evo danes je en naporen dopoldan pred mano, ampak sem rekla da tko pač mora bit, ker imamo potem zvečer žur, praznujemo 10 let obstoja v Sloveniji, tko da vem da bom jutr bol neproduktivna kot produktivna ...zato bom kar takoj začela delati, da bom imela mirno vest in lep večer...baje nam poje Nuša Derenda to bo še zanimivo, heheh....Za dober dan sem se seveda oglasila tudi tukaj ...da vidim če ste še vsi živi, zdravi in ne preveč zmrznjeni...Poljubčke vsem....pogrešam vas! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Kaj te vem, danes menda nem nič nardil, no bomo še vidli Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Jaz sem pa glihkar naročila zdravo sol.... Pa učit se moram, zato ker moram, ne da bi si s tem polepšala dan... Pa v savno bom šla, da si pregrejem kosti... Pa žvižgat sem začela.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 dolči super zdrava sol je res 1A.ni boljše. resnično se opazi da je ZDRAVA!!! jz sploh ne uporabljam druge. razen če pač drugje jem ne morem vplivat na to da delajo drugi z navadno soljo. jaz pa samo zdravo... njam, njam... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 dolores si me spomnila na savno...že čez vikend sem si delala skomine s tem. najbolj trapasto je to, da je ob nedeljah, ko se človeku itak ne ljubi kaj bolj "pametnega" počet, zaprta ....prava škoda....jp, bo treba čez teden izvest...pa kmalu Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Nimam kaj dost za spreminjati, je itak kul dan... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 danes sem zelo zelo zgodaj vstala, da sem lahko pomagala babici njeno veselje potem, ko sva vse naredili, je bilo taksno, da mi je prav dan polepsalo Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>danes sem zelo zelo zgodaj vstala, da sem lahko pomagala babici njeno veselje potem, ko sva vse naredili, je bilo taksno, da mi je prav dan polepsalo Zelo lepo ....lepo nedeljo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 Danes grem van z rolerjima ! Obozujem rolanje, potem pa se bom mogoce sprehajala po kaksnem bliznjem gozdu, dan je lep in ga treba izkoristiti za odhod v naravo. Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Danes grem van z rolerjima ! Obozujem rolanje, potem pa se bom mogoce sprehajala po kaksnem bliznjem gozdu, dan je lep in ga treba izkoristiti za odhod v naravo. Pohvalno Stardragon, upam, da to počneš s ščitniki, srečno Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pohvalno Stardragon, upam, da to počneš s ščitniki, srečno Ne, brez scitnika Zelo hitro rolam, ampak se izogibam neravnem tlu. Lep dan svima ! Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ne, brez scitnika Zelo hitro rolam, ampak se izogibam neravnem tlu. Lep dan svima ! Ti si itak vodnarka z močno samozavestjo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ti si itak vodnarka z močno samozavestjo Zdaj sem prisla domov in moram reci da mi je bilo super !! Rolala sam se cez celo Ljubljano, cez Tivoli, pa do Vodnikove domacije, pa do Siske, do Koseza in spet nazaj. V Siski obstaja ena hisa z vrtom in na vrtu majo 4 srnice !!! Tako so lepe in veckrat se ustavim, te jim dam trave cez ograjo in ih bozam po usesima. Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 ja, rolanje tja do Črnuče je tudi zanimivo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ja, rolanje tja do Črnuče je tudi zanimivo A se ti tud rolas ? Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 ja tako, po tanovem..sam zdaj je mrzlo, .ampak vseen, sm začetnik, in kr poganjam tko spontano, mamo tuki samo ravnino...ampak grem raje plavat zdaj Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ampak grem raje plavat zdaj Jaz tud rad plavam - kam gres plavat ? Ampak po zimi se moram pazit, ker sem obcutljiva na prehlade in ne smem predolgo biti v mokrem kostimu, ko sem na bazenu. Pa tud sauna mi ne ugaja, raje van na zrak, v gozd, na koleso, rolerje... Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 ola, pa zihr, nimaš sam ene kopalke,no ,ceneje je,da si vzameš nekak komplet kart; nikol še bil v savni, je očitno ne rabm Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ola, pa zihr, nimaš sam ene kopalke,no No, eni smo pac taki - po zimi enostavno plavanje ne gre za mene, pa ce si kopalke menjavam desetkrat - vsakic ko grem van iz vode, a po leti se kopam brez kopalk na morju, na nudisticni plazi in to je bolj zdravo in naravno. Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 bolj zdravo uv žarki ki pridejo v intimne predele... .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>uv žarki ki pridejo v intimne predele... .... A je to slabo ? Kopam se po peti uri popoldan, tud koza mi je obcutljiva, lahko pordeci. Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 V soboto sem šel za lepši dan, kar lepši teden, pogledat rise...Oni pa mene! In sva se takole gledala ob ograji... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Ris!!! Glih zadnjic sem ga tud jaz gledala v faco in se divila - a jaz samo po tv. So omenjali po tv, da jih je vse manj in manj... p.s. Kaj? To si ti fotkal? ma daj, ne nakladaj, takole ti je poziral nezno celo, zasanjano? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.