Piko 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ris!!! ... Kaj? To si ti fotkal? ma daj, ne nakladaj, takole ti je poziral nezno celo, zasanjano? Pravzaprav sem šel gledat rise, ni ga bilo prav blizu, počenil sem ob ograji, pa je on prišel pogledat mene ... tako kot je videti na ikonci, sva se gledala kar nekaj časa, potem pa je prihajal zraven tastari ris. In ta, lahko da je samica, je tastarega napodil! Moral je sedet na en štor, malo dlje! Ko sem odšel, je šel tamlajši višje, na drug štor, pri zgornji ograji, gledat kaj se dogaja na travniku nad gozdom. (2 slika) (slikce so kar potratne in bodo visele tu kak teden)Ja, kot sem že napisal, objavljam izključno svoje slike, če pa ne, pa to napišem (mislim da sedaj samo 1x ) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 iiiii kok so lepiiiiii!!!pa na prvi slikci ma tko lepo tečke skupi, pa tko puhast zgleda... muci... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Ejjj, hudo, Piko!!! Mi jih vrebamo (v zivalskem vrtu, ko zelo redko gremo), pa ga nikol ni bilo glih tedaj...Jaz ful shizim na rise... Nad da se ti je pustil fotkat, no vidis, imam nekaksno tezo, da so ribe dobri dreserji (oz. bi lahko bili). Hudo, no, cestitke za tele fotke! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 zahvalila Njemu...da sem se živa in zdrava prebudila v nov, sončen dan....jutranji pozdrav soncu mojim kosmatkom in repatkom veliko ,veliko nasmehov in prijaznih pogledov znancem in neznancem, saj nič ne stanejo.... par kapuccinov vmes dalavno, delavno, aktivno....mal , mal sreče... pa je večer... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.