borism 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Kaj nam tudi Majica , kdo je sedaj vesel ...prisotni ali odsotni ...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 jao majica.... ....razturaš Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 zdaj zdaj se bom pridružil Amis v postelji ..............a zato sem se zbudila tako dobre volje....zdaj pa vem zakaj.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 ...danes sem se odločila vsem polepšati dan...zato bom ostala kar doma... To mi deli! Modelka! Danes si bom polepšala dan in bom in bom....uf tok stvari mi roji po glavi, se ne morem odločiti... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Kaj nam tudi Majica , kdo je sedaj vesel ...prisotni ali odsotni ...lep dan Vsem se pa pač ne da ustrežt... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 To vem, da ne moreš, ampak še vedno mi nisi odgovorila Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 sej bom šla kmal dol...k moja starejša dons nima pouka (pišejo exterce...ona pa ne, ker je že itak sprejeta....) in bom loh bingljala gor samo kratek čas...he...če ti ga bom polepšala al ne...to pa ti veš... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Meni ga polepšaš, če si tukaj , pa saj so še tu drugi, kar "poštimaj", kar pač imaš v načrtu ali pa tudi ne....lep dan tebi in tvojim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 borism...sej ti si tut men pri ...čeprov sm bager... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Sama sebi polepšala dan s tibetančki, z rolerji se potem odpravim do tržnice po nakup sveže zelenjave (pa tudi sadja verjetno ), to bi bilo nekak vse za prvi dve uri dneva, potem bom pa videla... Drugim... mislim, da bom mamici poslala sanje o bogu. Pa še kaj lepega napisala zraven. Za druge stvari pa tut še ne vem, bom zvečer potem naredila povzetek. Aja Včeraj, ko sem bila v Tivoliju, sem z določeno stvarjo še najbolj sama sebi polepšala dan... to, kar sem naredila, pomeni, da sem končno nehala živet v preteklosti in prihodnjih dnevih, in sem zaživela tudi v tukaj in zdaj Mimo klopce, kjer sem sedela s prijateljico, sta jo po potki mahala mamica in njen mali... Mali me gleda, čekira, "Kaj je to za eno bitje...?" , pol pa jeziček pokaže, čist mal ga je dal ven med ustnicami, kao, da ja ne bom vidla Hihi tak nežen gib je bil, da najprej sploh nisem registrirala, v tem počasnem posnetku sta mami in mali že bla naprej od moje klopce, preden sem poštekala, da mi je jezik pokazal , mali je pa še kar mene nazaj gledal, če se bom kaj razjezila al kaj Hehe jaz mu pa jezik nazaj pokažem Mali se je tko ful luštkano zarotniško nasmejal sam sebi v brk, kao... naletel je na eno izmed sebi enakih, YESSSSS Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 zlata kletka :o|o: Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 18. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2004 jap nekaj takega sej smo vsak po svoje ujeti Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Danes bom pozitivno nastrojen, kar je že veliko, da naredim za lep dan... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Če pretirava....ne zaupa predvsem sebi. Jaz sem danes tudi penso positivo ......tak, da.......bo en lep navihan dan (če je že zunaj bljak) Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Lubčka mu daj , pa nariši mu vilinski "ljubezen" na kakšen vajin ali njegov predmet Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Žaža, to je njegovo delo, ne moreš namesto njega. Tvoje delo je tvoja volja in tule ti gre odlično . Jaz bom pa danes majčkeno naše gnezdo v red spravila, da bo vikend čist frej fatinih del, pa v kako knjigco mal pokukala . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 19. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2004 ...jap to bom...enega velkega cmooooookca, pa vilinski simbolček.....ma da bo Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 19. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2004 Jaz bom pa danes majčkeno naše gnezdo v red spravila, da bo vikend čist frej fatinih del, pa v kako knjigco mal pokukala .jap jaz bom tudi danes še kej pospravla....da bo čez vikend čas za risanje, pa branje Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Rada majčkeno razvajam sodelavko in namesto nje pomijem naše kavne skodelice - uživam pri tem, njej pa večkrat nerodno , pa sem ji majčkeno prej eno "svinjsko kavico" skuhala , pa sebi seveda tudi . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Hihi tile naši Žaža in Pujsa sta pa v navezi...? Kaj sem včeraj naredila za lepši dan? Hmmm zvečer sem dobila navdih za ustvarjanje prijaznega življenjskega prostora in sem si po stenah nalepila barvne A4 format liste (sem to že prej načrtovala, tako da sem jih že imela kupljene točno določenih barv ); pri pisalni mizi takšni energetski oranžni in rumeni, ob postelji modri... ... pa ful luštno zgleda zdaj tole Uredila sem tudi prostor na eni omarici za novo cimro, prej sem tam imela milijon ene navlake (od sončničnih semen za ptičke, moj "zgodovinski potpourri" (hihi škatla v kateri so spominčki na vse božje, kar nisem nekak hotela vržt stran ), CD-je, plastične in papirnate vrčke, Biblijo s slikami Gustava Doreja ... etc), sedaj pa nanjo čaka ena in pol prazna polička Aja, pa okna sem pomila, naredila v kuhinji list za pisanje telefonskih klicev (študent pač ) Danes... bom pospravila do konca, prav všeč mi je, ker mečem spet staro navlako stran Sem ugotovila, da bi bilo tole pametno naredit vsakega pol leta... generalko totalno!! Mogoče bom danes na volji še za risanje mandale, ki si bom postavila na steno pred pisalno mizo... hihi me je kar prijelo tale brlogec štimat Aja... pa tačke si bom končno zmasirala zvečer Pa še nekaj ugotavljam... dnevi, ki sijejo zadnji teden... vedno bolj sem mila... vedno več razumevanja je v meni... ljudem, ki jih prej nisem prenašala v svoji bližini, ker so se priklopili na mojo energijo in jo sesali (ker pač to nezavedno delajo vsem), sedaj dajem razumevanje in sprejemanje... Naučila sem se nadzorovati odtok svoje lastne energije in je dajati toliko, kolikor sama hočem In moram rečt, da sedaj dosti bolje in lažje komuniciram tudi z "energetskimi pijavkami" Naredite si lep dan... Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 O sončna, si te kar predstavljam, kako tole štimaš, tko ne izi, ne spidersko, pa z umetniškega vidika pospravljaš. Cool, sem kar vedla, da imaš modre in oranžne liste, sem te določila . Žaža se je pa res po nesreči okužila z neozdravljivim virusom foruma . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 20. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 20. maj 2004 ....sončna vila, mam kar več energije, ko sem brala, kar si napisala.....ful dober....se prav vidi, da si polna energije.... ...moj dan danes , pa ni ravno ne vem kaj, kljub lepemu, lepemu sončku, sam se bom zdele k sebi spravla....itak bo že takoj boljše, sam da končam s službo....pa doma na sončku kako kaviso spijem.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Hihi Janja, si pa res našla tisti izraz, ki res zajema vse to, kar sem delala včeraj (pa še bom ) ... iz umetniškega vidika pospravljam ... sem že trem pokazala tole mojo konstrukcijo listov v sobi, pa so vsi noro navdušeni nad tem Žaža... sem ti že hotla rečt... tolk maš lepo ikonco, da bi ti jo najraje kar sunila, če bi bila na katerem drugem forumu in ne bi vedela x:Dx Čudovita je!! In... psssst... ampak... veš, pejt mal na sonček... pa razpri dlani proti soncu, nastavi obraz... in vdihuj... s celim telesom... pozitivo, sončno energijo... izdihuj navlako, ki se je nabrala v tebi zadnje dneve ali ure in ki je ne potrebuješ več in ovira... pet minutk tega je čisto dovolj, boš imela napolnjene baterije za ves dan samo prepusti se Lupčke na šmrčke Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 20. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 20. maj 2004 [Žaža... sem ti že hotla rečt... tolk maš lepo ikonco, da bi ti jo najraje kar sunila, če bi bila na katerem drugem forumu in ne bi vedela x:Dx Čudovita je!! In... psssst... ampak... veš, pejt mal na sonček... pa razpri dlani proti soncu, nastavi obraz... in vdihuj... s celim telesom... pozitivo, sončno energijo... izdihuj navlako, ki se je nabrala v tebi zadnje dneve ali ure in ki je ne potrebuješ več in ovira... pet minutk tega je čisto dovolj, boš imela napolnjene baterije za ves dan samo prepusti se Lupčke na šmrčke Sončna Vila[/color]..ohoj, hvala za nasvet....bom probala tole s sončkom, pa ti jutri povem....drugač sem kar prepričana, da me bo napolnilo z energijo.... ...jap a ne prav simpatična ikonca je, ti si jo kar sposodi ... pa-pa Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Tvoja tvoja ikonca, ne bom nič sposojala... Ful ti paše Jaz bom pa kar še imela tole navihano z iskricami v očeh, se mi zdi, da sem končno našla takšno, ki paše name Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.