Skoči na vsebino

Kaj bom danes nardil/a za lepši dan

žaža

Recommended Posts

Oho, jaz pa z busom domov na Notranjsko, pa pol ene 3 km peš, ker bus ne pelje do naše vasi :onfire: :onfire: :onfire:, dobre 2 uri cajta samo zame x:)x :palec: xsrcx .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 453
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

lepo al pa ne....me nič ne briga....danes bi udejanjila glavni moto rock&rola x:Dx x:Dx x:Dx :vragec: x:px x^x x:Xx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Za lepši dan sem, ko sem prišla iz službe, rekla otrokoma, da grem spat....pa sem dve debeli uri brala :fiju: :shsh: .... Pa je posijalo sončece na mojo dušo x:Dx

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

ponavadi se nikoli ne vprasam vsak dan posebaj, kaj bom naredila, da bo dan lep. ampak se prepustim toku. ko pa cutim, da zelim od dneva nekaj posebnega ga izkoristim maksimalno. uzivam na soncu. ta mi da njavec energije.

sem pa vceraj naredila zame velik korak pri mojih odlocitvah. ze nekaj let sem razmisljala o piersingu. zadnje stiri mesece zelo intenzivno. in koncno vceraj zbarla pogum in se odlocila zanj. tako! sedaj ga imam! piersing v nosu. ceprav nic posebnega, zame je to bila velika odlocitev. in sem ful vesela, da mi je uspelo premagat vse strahove, pomisleke in sem koncno poslusala sebe in storila to, ker cutim v srcu.

dan je bil pester in lep!! x:Ix

• 4 weeks later...
Jaz sem si pa dons ene mandale sprintala, pa bom doma barvala, že fuuuuuuuuuul dolgt nič barvala, niti risala, nimam glih kakega posebnega feelinga za take zadevice, ampak tole zna biti pa cool x:)x :palec: .

Zjutraj sem bila na fitnesu,savni in masaži, po službi grem k frizerju, na manikuro in pedikuro(čeprav so to bolj priprave za jutri), upam,da bo malo v pomoč vsaj mojemu telesu, če že duši ne more pomagat!

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Tole epidemijo je Sončna zakuhala  :inocent:  xsrcx  :2src: .

Ja a ni čist preveč fajn packat z barvicami in ustvarjat x:Dx x:Dx - kako bi se že temu reklo; "zdravljenje svojega notranjega otroka" x;)x ali pa pač vsaj ukvarjanje z njim, če že zdravljenje ni potrebno :inocent: x^x

Velik užitkov ob mandalah vam želim, sončki :2src:

Kolikor vem, je tudi Daisy zelo domača z mandalami, pa sem malce razmišljala, mogoče bi lahko odprli celo temo o tem, pa tam napišem kaj več o njih in delu z njimi...? Pa imamo potem tam lahko nekakšen dnevnik lastnih mandal, kdaj je kakšna nastala, pa kaj smo poleg nje pogruntali xsrcx - bi znalo bit zanimivo x:)x

Marsa, če slučajno tole prebereš, sporoči prosim, če se ti zdi ideja dovolj konkretna za odpiranje nove teme :palec:

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

O, Soncna, vidis, prav da sem skocila se v tole temo. :vio:

po eni strani - seveda, dbest ideja - in saj je se nimamo...

po drugi strani pa se bojim blazotnih fotk mandal v fulkolorjih in sajzih... da pa je ne vidis, pa ni tako kul... hmmm...

Morda da dolocis najvecji sajzek - recimo 300 pixlov ali kaj takega. Strinjam se, da je lepsa cez ves ekran, samo...

ne vem, malo razmisljaj, kako bi to spedenali, da bi bilo kul za vse...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ooooooo me že odgovor čaka, vidim x:Xx :palec:

V bistvu sem mislila tole bolj kot dnevnik za vsakega izmed nas, da bi si pač zapisal za recimo vsako madalo, kaj je ugotovil, nisem mislila še popanja slik zraven, ravno zaradi tega, o čemer je bilo govora v dnevniku - da ne obremenjujemo preveč strežnika.

Zavedam se, da bi bilo fino, če bi lahko tudi slikce popali not, ampak meni se to niti ne zdi tako nujno; prvotno bi se tema odprla zaradi tega, da bi not malce pojasnila določene stvari v zvezi z mandalami (oziroma "terapevtsko uporabo" le teh), mogoče bi naredila en majhen povzetek iz ene knjige, ki jo imam... tako da bi se znali ljudje bolj orientirat pri risanju in interpretaciji svojih mandal. Šele drug del bi bila pa tale, da bi not opisovali svoja občutja ob že končanih mandalah. Kaj praviš? x:)x

Za fotke pa takole... Lahko se zmenimo, da bi imele manjši sajz, kar je tako ali tako samo po sebi umevno po tilstile naši debati; full size mandala bi se mi tako zdela na nek način že "preseravanje".

Kaj pa drugi menite o tem? O takšni temi, se vam zdi to kul, pa potem tudi o fotkah mandal not? Bi blo fino še kakšno drugo mnenje slišat, da ne bomo potem v tej temi samo trije ali štirje, ostali pa /ignore x:Dx x:Dx Torej? x:)x

Aja... da ne bom samo offtopic x:o)x

Kaj sem danes naredila za lepši dan? Zase... sem malce brskala spet po mojih zadevah za faks, ker sem pustila vse skupaj že čisto zakrnet... in se takoj boljše počutim zaradi tega :palec: ... potem se m se dobila s prijateljem (mojega bivšega, prevzaprav, ampak sem ga sedaj prevzela že kar pod svoje prijatelje) in sva šla v Tivoli v Čolnarno na eno tortico... In sem ful vesela, ker se najini pogovori ne vežejo več na moj odnos z bivšim, ampak se dotikajo samo naju dveh in to je to (začela sva namreč na kavo hodit zato, ker me je malce tolažil glede bivšega x;)x se mi je sam ponudil za ramo, kjer lahko jokam x:)x )... Nastaja novo res pravo prijateljstvo in tega sem ful vesela xsrcx

Poljubčki x:Xx xsrcx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

E, sanci cat, tole pa je ideja! Bili so časi, ko sva se vsak dan masirala, zdaj pa je to padlo nekam v pozabo. Danes pa ga bom presenetila, komaj čakam, kako bo pogledal - da o predenju sploh ne govorim! x;)x

Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!

(Bob Dylan)

Masaž, ja x:)x :palec: , bom tudi jaz tole danes. da ga mal scrkljamo, drugače pa bom vidla, al pade kaka mandala, al pa spet kaka knjigica... se bom prepustila x:)x .

Sama sebe sem že pocrkljala,pol dneva je že mimo,zdaj pa še dober promet, pa bo dan čudovito izpolnjen! :palec: x8Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

dons pa obvezno pade sprehod, kaka knjigica, mini čiščenje nujnega (mogoče likalnik zakurblam), pa nujno ta nove barvidce za eno mandalo sprobat x:Ix x:o)x x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...