Skoči na vsebino

Kaj bom danes nardil/a za lepši dan

žaža

Recommended Posts

• Komentarji 453
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jutri...bo lepši dan... :palec: x:)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Jaz sem danes za svoj boljsi dan sla na fitnes, postrigla Mitjo koncno in pomagala gospe, ki mi nosi solato (nesti tezki cekar gor, no v bistvu sem zagrabila in odnesla), nic takega, a se mi je dbest zdelo, ko sem se ravno v pravem trenutku se ji pojavila na poti; ima invalida in pri njej mi je vsec, ko je vedno dobre volje, nikoli s tecnim ksihtom. xsrcx

Enkrat ko je prin4esla solato, sem jo kar vprasala, kaj ste gospa pravzaprav po horoskopu, Rak ali Bik? xDDx

Pravi, BK bk... x:Dx x;)x

Pa saj res - posoncila sem si noge in v bistvu za svoj lepsi dan tegale nisem naredila jaz, pac pa prijateljica - skuhala izvrsten obrok s piro, nekaksno 'piroto'. xDDx

Ja, nic se ne pritozujem nad taksnim dnevom. x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

danes sem se odločila, da se ne gužvam po cesti, in spuščam vse avtobuse pred sabo, tudi tiste, ki se prav grdo in nesramno rinejo... pa se mu prijazno nasmejiš, mu pomahaš in... nekaj za lepši dan!

Hm, dobila eno knjigico o Jogi, za zdaj se kar se tiče joge spoznam samo na jogije, pa bom danes majčkeno dinamično listala po njej x:Dx , če bo kaj pokalo, so svinjske kosti, ki bodo v zelo nenavadnih položajih... Pa skor ziher pade mandala spet danes.

Pismu sem v enem obdobju, ko se mi v življenje pojavljajo sama nova področja in jih z velikim veseljem okušam x:px x:px x:px .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

To je noro! Dobil sem novo osebno trenirko za triatlon lesenih! Potem se je ena zares dobra mesarka sama ponudila, da bi mi ob četrtkih lahko obdelala vse nategnjene kite. Je pa pri takih treba paziti, da kakšna kita ne pride dodatno nategnjena. Zjutraj sem končno izboljšal čas na tekaški progi, sem si predstavljal blackbulla za seboj. Pa sosedovim frkljam sem v torek na hitro prepisal en recept, saj veste, tak eksotični. Bile so tako vzhičene, ker jim po takem receptu jed vedno uspe, saj tako nihče ne ve, kakšen okus mora biti. Po večerji so se prav dobro stepli. Sem se zmotil in jim dal eksodičnega?

V srednjem jutru odprem oči. Ne, to niso bile sanje. Tudi zgodilo se ni. To si bom izmislil kasneje, ko bo še huje. Zaenkrat me svetloba samo boli. Levo oko uspem odpreti le toliko, da ga vidim povsem rdečega. Živčni sistem deluje odlično in novica se širi povsod po telesu - takoj se odzove labilno dober želodec, hrbtenica pristavi svoj lonček bolečine, glava pa se odloči, da brez jasne slike ne bo imela jasnih misli. Namreč trde leče s faktorjem –6.5 ostanejo v škatlici. Vse je navidezno, tako kot dioptrija, ki je sploh nimam. Ko izginejo vsi občutki, končno zaslišim tudi živce, da so slabi. Da se zaradi enega rdečega očesa počutim tako nemočnega in razbolelega? Ja, še depra, ta večna potuhnjenka, se mi bo oglasila enkrat kasneje.

Moram se spomniti, kaj običajno svetujem drugim. Daj no, spomni se! Zvečer grem na sprehod. Kjer z lahkoto tečem, danes s težavo hodim. Kam je šla vsa energija? Vem samo, da moram vztrajati. No, kaj še? Človek je oddajnik in sprejemnik hkrati. V spomin si prikličem svojo ikono in ime, in pošljem ljubeč smehljaj. Tako, Piko oddajnik, je poslal. Kmalu v sebi začutim notranji smehljaj. Piko – prejemnik se smehlja v meni. Bo že boljše, oz. najhuje je že mimo.

Oko je lepše, manj rdeče, manj boli. Zakaj pa ta novica, o boljšem očesu, še ni obkrožila celotnega živčevja? Morda je vsak del telesa še preveč zaposlen s samim seboj. A še bolj je verjetno, da je bilo oko samo najslabši ventil na ekonom loncu, preveč polnim pritiska, pa je odletel. Ventil bo popravlen, a moral bom napolniti še lonec. Vsebina se je ob eksploziji razletela.

Tako. Dovolj je. Novico moram izstreliti v vesolje. Na Luno. Ali pa na Lunin net.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Guest sanjalica

Osrečila 180 ljudi z opomini pred tožbo x^x

Ubila natanko milijontristoosemindvajsettisočpetstodevetindvajset komarjev kolikor jih leta okrog moje bajte x^x

Iz dveh gred pobrala in kompostirala staro solato... x^x

Potem pa...absorbirala kakšno gajbičko pivičke in čevapčičke in ražnjačke in..... itd...itd.... dok ne pukne zora....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...