žaža 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 Danes sem svoje že naredila, za lepši dan in sicer sem mojega lubija spravla v dobro voljo...ju-hu Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 dons pa obvezno pade sprehod, kaka knjigica, mini čiščenje nujnega (mogoče likalnik zakurblam), pa nujno ta nove barvidce za eno mandalo sprobat jaz pa že likam, ravnokar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Danes bom svoje razvajala s skutno-sadnim pecivom, ki se že peče. U, kako diši! Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 ah, donse se spet razvajam, mini skledo ribeza, sladoled in jabolka pa slikau sm se spet Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 pa slikau sm se spet Kje pa imaš slikce? Pokaži jih... Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Jutri...bo lepši dan... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Če bo 1/2 takšen kot današnji bom kar zadovoljen... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Jaz sem danes za svoj boljsi dan sla na fitnes, postrigla Mitjo koncno in pomagala gospe, ki mi nosi solato (nesti tezki cekar gor, no v bistvu sem zagrabila in odnesla), nic takega, a se mi je dbest zdelo, ko sem se ravno v pravem trenutku se ji pojavila na poti; ima invalida in pri njej mi je vsec, ko je vedno dobre volje, nikoli s tecnim ksihtom. Enkrat ko je prin4esla solato, sem jo kar vprasala, kaj ste gospa pravzaprav po horoskopu, Rak ali Bik? Pravi, BK bk... Pa saj res - posoncila sem si noge in v bistvu za svoj lepsi dan tegale nisem naredila jaz, pac pa prijateljica - skuhala izvrsten obrok s piro, nekaksno 'piroto'. Ja, nic se ne pritozujem nad taksnim dnevom. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 danes sem se odločila, da se ne gužvam po cesti, in spuščam vse avtobuse pred sabo, tudi tiste, ki se prav grdo in nesramno rinejo... pa se mu prijazno nasmejiš, mu pomahaš in... nekaj za lepši dan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 1. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2004 Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Za lepši dan se bom odpeljala nekam v naravo in pustila poletnemu vetrčku,da me malo pocrklja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 1. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2004 ...lepo, samo kaže, da bo dež...moraš pohitet... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Jaz si bom tudi privoščila mal zraka, če ne drugače bom pa pod streho na zraku Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Žaža,že greeem .JanjaK . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 1. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2004 UŽIVAJ... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 ....saj je že itak v redu, ampak bom še navijal za Čehe, da bo lepši večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Čehi so zakon.. jst bom tudi navijal zanje, sinoči sem za Nizozemce, pa so zgubil ...... danes grem v Zlato ladjico gledat' nogomet .. zmagali bodo Čehi in večer bo lep Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Za lepši dan moram napisat do konca seminarsko, pa klele po LNF ju surfam. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Čehi so zakon.. jst bom tudi navijal zanje, sinoči sem za Nizozemce, pa so zgubil ...... danes grem v Zlato ladjico gledat' nogomet .. zmagali bodo Čehi in večer bo lep Hja, pa le ni bilo tako, obema so pokvarili večer :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Hm, dobila eno knjigico o Jogi, za zdaj se kar se tiče joge spoznam samo na jogije, pa bom danes majčkeno dinamično listala po njej , če bo kaj pokalo, so svinjske kosti, ki bodo v zelo nenavadnih položajih... Pa skor ziher pade mandala spet danes. Pismu sem v enem obdobju, ko se mi v življenje pojavljajo sama nova področja in jih z velikim veseljem okušam . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 To je noro! Dobil sem novo osebno trenirko za triatlon lesenih! Potem se je ena zares dobra mesarka sama ponudila, da bi mi ob četrtkih lahko obdelala vse nategnjene kite. Je pa pri takih treba paziti, da kakšna kita ne pride dodatno nategnjena. Zjutraj sem končno izboljšal čas na tekaški progi, sem si predstavljal blackbulla za seboj. Pa sosedovim frkljam sem v torek na hitro prepisal en recept, saj veste, tak eksotični. Bile so tako vzhičene, ker jim po takem receptu jed vedno uspe, saj tako nihče ne ve, kakšen okus mora biti. Po večerji so se prav dobro stepli. Sem se zmotil in jim dal eksodičnega? V srednjem jutru odprem oči. Ne, to niso bile sanje. Tudi zgodilo se ni. To si bom izmislil kasneje, ko bo še huje. Zaenkrat me svetloba samo boli. Levo oko uspem odpreti le toliko, da ga vidim povsem rdečega. Živčni sistem deluje odlično in novica se širi povsod po telesu - takoj se odzove labilno dober želodec, hrbtenica pristavi svoj lonček bolečine, glava pa se odloči, da brez jasne slike ne bo imela jasnih misli. Namreč trde leče s faktorjem –6.5 ostanejo v škatlici. Vse je navidezno, tako kot dioptrija, ki je sploh nimam. Ko izginejo vsi občutki, končno zaslišim tudi živce, da so slabi. Da se zaradi enega rdečega očesa počutim tako nemočnega in razbolelega? Ja, še depra, ta večna potuhnjenka, se mi bo oglasila enkrat kasneje. Moram se spomniti, kaj običajno svetujem drugim. Daj no, spomni se! Zvečer grem na sprehod. Kjer z lahkoto tečem, danes s težavo hodim. Kam je šla vsa energija? Vem samo, da moram vztrajati. No, kaj še? Človek je oddajnik in sprejemnik hkrati. V spomin si prikličem svojo ikono in ime, in pošljem ljubeč smehljaj. Tako, Piko oddajnik, je poslal. Kmalu v sebi začutim notranji smehljaj. Piko – prejemnik se smehlja v meni. Bo že boljše, oz. najhuje je že mimo. Oko je lepše, manj rdeče, manj boli. Zakaj pa ta novica, o boljšem očesu, še ni obkrožila celotnega živčevja? Morda je vsak del telesa še preveč zaposlen s samim seboj. A še bolj je verjetno, da je bilo oko samo najslabši ventil na ekonom loncu, preveč polnim pritiska, pa je odletel. Ventil bo popravlen, a moral bom napolniti še lonec. Vsebina se je ob eksploziji razletela. Tako. Dovolj je. Novico moram izstreliti v vesolje. Na Luno. Ali pa na Lunin net. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Osrečila 180 ljudi z opomini pred tožbo Ubila natanko milijontristoosemindvajsettisočpetstodevetindvajset komarjev kolikor jih leta okrog moje bajte Iz dveh gred pobrala in kompostirala staro solato... Potem pa...absorbirala kakšno gajbičko pivičke in čevapčičke in ražnjačke in..... itd...itd.... dok ne pukne zora.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Uhu sanjalica, bo pa res fajn dan za vseh 181 . Jaz bom pa odmaglila na banko mal plače dvignit za lepši dan . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 9. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. julij 2004 hmmm .... šla spat ?!? Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.