Skoči na vsebino

Kaj bom danes nardil/a za lepši dan

žaža

Recommended Posts

• Komentarji 453
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ha ha ha. Bo pač unikatna kuhinja, Kroko  x:)x  :palec:

To pa vsekakor..ker sva jo malo modificirala (namerno, ne da nisva razumela navodil x;)x ).

Ene halogenske lucke so v spodnji 'vezni plosci nad pultom', ki jih v orginalu ni.

JA, ze gorijo (vsaj vceraj ob 22.00 so x;)x )

Deli na socialnih omrežjih

Guest sanjalica

x;)x Krokodil sedaj si me spomnil....

Jutri je pri nas véliki dan... zidamo kuhinjo.

In to po moji taktirki.

Me je prej klical zidar in pravi, če sem mu nabavila "persene".

Nobenih navodil, nobenih halogenk (halogenke???? pri nas smo na petrolejki!... kam je šla ta Slovenija :( ), siporeks, opeka, lepilo, malta, žica... in .... bomo videli (mogoče bom v nedeljo javljala...da podiramo kuhinjo x;)x

Kolegici (lektorica) sem prej rekla, da jutri "zidamo" kuhnjo, pa me (poklicna deformacija) popravi: postavljate.

Jaz pa...a-a...zidamo.

Se obrne k meni in začne....jaz pa... kaj pa ti veš, vse je v življenju 1x prvič..... tudi to, da slišiš, da kuhinjo dela zidar, ne pa tišlar je lahko zate prvič......

Aja... to je tema za "lepši dan"... no...jutri bom tako "olepšala" dan mojemu zidarju.... xDDx xDDx xDDx (da bi to prebral, bi ga sigurno ne bilo...bi bil ponosni lastnik diareje (po domače - dobil bi sračko) :inocent: )

Sanjalica,

meni si ga pa ti, si se tko prikupno zasekirala x:Dx x:o)x x:Dx x:o)x x:Dx .

Kok so meni všeč tvoji sarkastični, cinični in duhoviti x:Dx posti, po drugi strani si pa eno zelo zelo ljubeče bitje xsrcx :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Piko, hm, bolj te berem manj razumem, rdeče oko, bolečina, energija... halo  :sori:

Selene, hvala.

Še sam ne razumem dobro.

Vnelo se je oko, potem mi je vsakršna svetloba povzročala bolečino, vzdražen očesni živec?, čez čas me je začelo matrat vse, kar me zna matrati - prebava, hrbtenica, glavobol, razdražljivi živci. Kar še mal depresiven postaneš, če si nagnjen k temu. Zvečer na sprehodu se mi je zdelo, da so noge iz betona.

Ampak tuki ni kej. Dohtar je prepričan, da sem si oko prehladil na prepihu. Jaz pa sem prepričan, da ne.

Je zbolel najšibkejši člen?

Saj bo bolje!

Piko

P.S.

Aja, tisti uvodni del naj bi bil štos...

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

je zbolel najšibkejši člen?

Saj bo bolje!

Piko

Piko, najšibkejši člen pošlji ven kot Violeta x8Dx :palec: , pa en svinjski pobož - ta zdravilen ti pošljem, da bo čimprej spet vse fit x:Xx :palec: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Hmmm zadnje dneve lepšam dneve preprosto samo s pozornostjo in to mi je noro lepo (zdrava sebičnost al kako že x:Dx x:Dx x:o)x x;)x ); sebi sem ga dans polepšala v trgovini, ko sem se udomačila med zelenjavo in sadje in si privoščila vitamiski boost nakup :xmas:

In, ja, ena lunatka danes meni zelo zeloooo polepšala dan - še malo, pa bo tu po LNF-ju res strašil trio adijo :OO!: :madpro: xzobkox xrolleyesgx xg:Dx xrainbowx xrainbowx xrainbowx

Selene, tebi pa en medvedji objem x:Xx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

zase za lepši dan... šla na sprehod, pa prijela v roke še eno knjigico, s katero sem odlašala veliko časa... xsrcx Aja, pa sobo pospravla. x:o)x Pa pustila odprto okno na stežaj v sobi, prav nor filing je, sedaj, ko je tako fino ravno prav toplo zunaj x;)x

Drugih pa danes nisem kaj pretirano videvala, tako da še niso pršli na vrsto x:)x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

...trio adijo  

x:o)x x:px xDDx

Je ze bil podoben trio (*TZB smo se v zacetku nameravale imenovati trio Fantastikus). x:o)x xcivx x:)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx x:)x LeilaniA x:Dx

sej verjetn ne bo nc hudga ce ti ven popadajo x:Dx

js picim pa musice lovit pa jih pajkom nastavljat x:o)x al pa bo lazje, ce se kr pajke polovim? bom se vidla. x:)x

sj ne! x:Ix sam tamala je pa res dans z kolegico bila v kacah... mislim doloceni gredo v gobe, borovnice, ribe.... sam v kace??? no ja, fejst ji ropota v glavi x^x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...