krokodil 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Pomagal sestaviti sodelavcu kuhinjo (danes bo ze to tretje nadaljevanje, zdaj pa ne vem ali so kriva navodila ali ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 9. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. julij 2004 .... ziher so navodila kriva.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Ha ha ha. Bo pač unikatna kuhinja, Kroko Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 9. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. julij 2004 ...mogoče bo pa koplanica ven prišla Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Ha ha ha. Bo pač unikatna kuhinja, Kroko To pa vsekakor..ker sva jo malo modificirala (namerno, ne da nisva razumela navodil ).Ene halogenske lucke so v spodnji 'vezni plosci nad pultom', ki jih v orginalu ni.JA, ze gorijo (vsaj vceraj ob 22.00 so ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Krokodil sedaj si me spomnil.... Jutri je pri nas véliki dan... zidamo kuhinjo. In to po moji taktirki. Me je prej klical zidar in pravi, če sem mu nabavila "persene". Nobenih navodil, nobenih halogenk (halogenke???? pri nas smo na petrolejki!... kam je šla ta Slovenija ), siporeks, opeka, lepilo, malta, žica... in .... bomo videli (mogoče bom v nedeljo javljala...da podiramo kuhinjo Kolegici (lektorica) sem prej rekla, da jutri "zidamo" kuhnjo, pa me (poklicna deformacija) popravi: postavljate. Jaz pa...a-a...zidamo. Se obrne k meni in začne....jaz pa... kaj pa ti veš, vse je v življenju 1x prvič..... tudi to, da slišiš, da kuhinjo dela zidar, ne pa tišlar je lahko zate prvič...... Aja... to je tema za "lepši dan"... no...jutri bom tako "olepšala" dan mojemu zidarju.... (da bi to prebral, bi ga sigurno ne bilo...bi bil ponosni lastnik diareje (po domače - dobil bi sračko) ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Sanjalica, meni si ga pa ti, si se tko prikupno zasekirala .Kok so meni všeč tvoji sarkastični, cinični in duhoviti posti, po drugi strani si pa eno zelo zelo ljubeče bitje Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Piko, hm, bolj te berem manj razumem, rdeče oko, bolečina, energija... halo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Krokodil sedaj si me spomnil.... Jutri je pri nas véliki dan... zidamo kuhinjo.Ce vam ne bo in ne bo slo..saj ves...koga poklices Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Piko, hm, bolj te berem manj razumem, rdeče oko, bolečina, energija... halo Selene, hvala.Še sam ne razumem dobro.Vnelo se je oko, potem mi je vsakršna svetloba povzročala bolečino, vzdražen očesni živec?, čez čas me je začelo matrat vse, kar me zna matrati - prebava, hrbtenica, glavobol, razdražljivi živci. Kar še mal depresiven postaneš, če si nagnjen k temu. Zvečer na sprehodu se mi je zdelo, da so noge iz betona.Ampak tuki ni kej. Dohtar je prepričan, da sem si oko prehladil na prepihu. Jaz pa sem prepričan, da ne.Je zbolel najšibkejši člen?Saj bo bolje!PikoP.S.Aja, tisti uvodni del naj bi bil štos... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 hm, ni me zanimal uvodni del.... ti privoščim maserko, zaradi katere kakšna mišica utrpne bolj sem postala pozorna na tole kar pišeš v nadaljevanju.... mogoče pa ti telo kej sporoča Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 je zbolel najšibkejši člen?Saj bo bolje!PikoPiko, najšibkejši člen pošlji ven kot Violeta , pa en svinjski pobož - ta zdravilen ti pošljem, da bo čimprej spet vse fit . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 Razmišljam kako nekomu polepšati dan. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 poizkušala bom ohraniti svoj mir... ne bom dovolila, da me vržejo iz tira... vzela si bom trenutke zase... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Hmmm zadnje dneve lepšam dneve preprosto samo s pozornostjo in to mi je noro lepo (zdrava sebičnost al kako že ); sebi sem ga dans polepšala v trgovini, ko sem se udomačila med zelenjavo in sadje in si privoščila vitamiski boost nakup In, ja, ena lunatka danes meni zelo zeloooo polepšala dan - še malo, pa bo tu po LNF-ju res strašil trio adijo :OO!: Selene, tebi pa en medvedji objem Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Delala torto za ljudi, ki so me imeli radi v službi ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 zase za lepši dan... šla na sprehod, pa prijela v roke še eno knjigico, s katero sem odlašala veliko časa... Aja, pa sobo pospravla. Pa pustila odprto okno na stežaj v sobi, prav nor filing je, sedaj, ko je tako fino ravno prav toplo zunaj Drugih pa danes nisem kaj pretirano videvala, tako da še niso pršli na vrsto Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 ...trio adijo Je ze bil podoben trio (*TZB smo se v zacetku nameravale imenovati trio Fantastikus). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Jaz bom pa danes poskušala osrečit nekoga. Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tijanti 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Jest bom pa danes poskušal manj hiteti in se zavedati prav vsega, pa mizo si bom pospravil, doma pa uredil že dolgo odlašajoče stvari....Mi bo uspelo? <_< Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 danes moram pospravit pisalno...je en mega kupček listkov in žlubarij Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ronja 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Danes se počutim tako nekako... sončno xrosex ... zato bom poskušala osrečiti čim več srčkov . Citiraj Ko stopaš skozi vihar, ne upogni se nikdar! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Danes grem na sestanek....k nadrejenemu.....in mam polne zepe vilinskih simbolov SAm, da mi kje ven ne padejo Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 LeilaniA sej verjetn ne bo nc hudga ce ti ven popadajo js picim pa musice lovit pa jih pajkom nastavljat al pa bo lazje, ce se kr pajke polovim? bom se vidla. sj ne! sam tamala je pa res dans z kolegico bila v kacah... mislim doloceni gredo v gobe, borovnice, ribe.... sam v kace??? no ja, fejst ji ropota v glavi Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 men tudi, bila na kavi z nekom iz zlobe, bemu, se moram popravit... ampak vse ima svoj namen, pa čeprav včasih zvti... sej mi je tud pri testu od kapice pokazalo, da je moj sovražnik zvit... torej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.