Skoči na vsebino

Kaj bom danes nardil/a za lepši dan

žaža

Recommended Posts

men tudi, bila na kavi z nekom iz zlobe, bemu, se moram popravit... ampak vse ima svoj namen, pa čeprav včasih zvti... sej mi je tud pri testu od kapice pokazalo, da je moj sovražnik zvit... torej x:Dx

:palec: x:)x

heh... pa ne hodit zrd svojega veselja nekam iz zlobe!!! brrr.... x:Dx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 453
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

sej vem no, bilo je po službeni dolžnosti pa sem se zaklepetala, grozna jaz ane :V: sej bi lahko rekla, tole vzamem pa grem, samo sem si mislila pih, zakaj pa ne :sori: pa sem spila kavo, pa še pasala mi je, pa še sogovornik je bil kul... torej prekršila načelo, da ne grem na kavo po službeni dolžnosti... smrk smrk... x:Dx

Danes bom za lepši dan napisal nekaj o Tortožerkah. Kaj so že žerke?

Sem si že včeraj rekel, da grem za lepši dan pogledat te tortoržerke.

V resnici so bile vse bolje, kot na netu. misim seveda na tortice!

Nekaj so napisali o tem že drugi, a oni so sedeli na drugi stani mize in so vse videli drugače.

Priletim s kolesom, lepo mi je pihljalo, a ko se vsedem in zagledam punce, sem takoj postal moker. Kar švic mi je udaril ven. Baje zaradi kolesarjenja. Mize ni bilo težko zgrešiti, predvsem zaradi Cosme, saj veste, sprva sem mislil, da ima grški sijaj, a smo tudi že izvedeli, da gre za poročno glorijo. Pa tudi Nina sem takoj spoznal. Punce, naj vas ne preslepi njegova slikca v ikonci, fant je v resnici še lepši! (in kako zna mešat karte).

Na sončku sem se že malo posušil, oči so se tudi medtem spočile, malo tudi zaradi Sončne, ampak drugi so svoje oči na njej še bolj počivali! Fino je bilo sedeti zraven Majice, v lajfu ima več miline! Nasproti je sedela Lelania (ne bom šel gledati, kako je pravilno, meni tudi tako zveni enako milo, kot je bila ta ribica. S Sončno sta imeli na obrazu kar nekaj skupnih potez.

Po prvi torti čakamo, Stane je pa sede čakal pri drugih mizah. Ni nas videl. Kaj bi rekel, kot vsak, me je presenetil tudi on. Moram kdaj še napisati kako pohvalno besedo v njegovo dobro (kako butasta fraza – na njegov račun) Sploh ne vem, ali sem se mu zahvalil za paket soli? Stane, tukaj pred vsemi – najlepša hvala za sol.

Ne vem več, ali sta prišli istočasno ali ne, Contesa in Buda, glavno da sta bili zadnji. Saj že veste, a ne vsega. Contesa je razlagala, kako se je kopala na bazenu pri Belinki, kako je bilo fino, potem sem želel še sam povedati, kako je bilo enkrat pred mnogimi leti tam prečudovito, a mi Stane in Conti nista pustila. Odprem usta, da zajamem čim več zraka, ko sta na mizi nemudoma uprizorila bazen. Nisem bil pozoren, ali je Stane prej na skrivaj spustil v kozarec vode kako zrno soli. No, Contesa me je tudi prijetno presenetila, po moje se tudi ona na netu nalašč dela malo bolj ostro. Sem pa videl po prstih na rokah, da ima v sebi dovolj moči, in se ji ni treba švercati na drugih, in da ve, kaj hoče. Naj mi folk ne zameri, če jo malo pohvalim! A je kdo že napisal? Hlačnice je imela široke za tri noge, a Stane ni vedel, da bi vanje lahko zlil 20L vode, ne pa 2 deci. In naj bo na koncu Poki, (LeilaniA je že prej odšla...) če mislite, da vam bo fino, ko jo boste dobili na levi nogi, se grdo motite! In v živo lažje kaj fajn pove!

Torej vsi so me pozitivno presenetili!

Aja, za lepši dan si bom danes malico posolil že z zdravo soljo!

Lep dan še vam!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

živjo

js bom pa danes za lepši dan obiskala svojo najbolšo prjatlco - to bo čvek x;)x

mal za energijo bom šla s sestro okoli jezera na sprehod

zvečer pa v sosedno vas v bife mal kolege pogledat - to pa bo balzam za dušo

uau, sam bom pa mela res lep dan xrolleyesx

aja, ne smem pozabit na nasmeh na ustnicah, pa naj sije sonce al pada dež

in kakšen bo vaš dan x?x

Bom priden... x^x , malo potepanja, sprehodov, zvečer pa mogoče kakšen žur, ker tule na LNF moram vas malo pokritizirati, ker niste več toliko aktivni pri pisanju je postal rahel dolgčas, hja to gre v zakup "retro" Merkurja, saj bo minilo, če to veš, še prej mine.....bo lep dan, tako sem se odločil, pa nisem egoist, lep pozdrav, B. x:)x x:Xx :palec:

Tudi danes dam pogosto poljubček na bolan križ, gotovo potrebuje tudi mojo ljubezen!

Kako si dam poljub na križ?

Poljub nanesem na konice prstov desne roke, nakar ga tam v mislih zadržim, prste nežno pritisnem na križ in v mislih prenesem poljub s prstov na križ, še malo počakam, da se dobro vleze. x:Xx

No, levo oko je tudi malo vneto, tudi njemu spotoma dam kakšen baccio. x:Xx

Imejte se radi! x:Ix xDDx :2src:

mogoče je pa uček iz poljubčkov dubu kašn bacilčk? hi hi hi

mal te hecam. taka terapija je najboljša pikec. Drugač se pa vpraši koga ali kaj nočeš videt? Da te učk buba. xyiyax xrosex xsrcbumx

spet se mi je na bolš poslabšal

mogoče je pa uček iz poljubčkov dubu kašn bacilčk? hi hi hi

mal te hecam. taka terapija je najboljša pikec. Drugač se pa vpraši koga ali kaj nočeš videt? Da te učk buba. xyiyax  xrosex  xsrcbumx

potem pa pride do tega, x:Dx

da ti ženska, s katero si se pravkar poljubjal, hip za tem pravi,

da is tvojega kozarca pa ne bo pila, ker se lahko česa naleze... :vragec: x:Dx

Drugače je pa res, prste čim dalj stran od očk, lubčka preneseš s prsti na obrvi zaprtih oči! x;)x

piko, ta je pa dobra x:Dx x:Dx x:Dx

pred časom sta bila na neki zabavi mož in žena in ker je začelo primanjkovati kozarcev, je mož rekel gostiteljici: kar en kozarec nama dajte, saj imava tako skupne bacile x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

jaz se bom pa danes dobro namočila v banji z prijetno muzko in potem se bom lepo naštimala. Mal nališpala pa lepo oblekla, tudi če ne bom šla nikamor bom imela sama s sabo žurko dones. Utegne biti še zelo zabavno.

xloveyx xrosex :flower: :hepko: xwizardx :kiss: :wub: :party:

spet se mi je na bolš poslabšal

ja aiwa kje imaš pa ženo?

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...