Skoči na vsebino

Kaj bom danes nardil/a za lepši dan

žaža

Recommended Posts

• Komentarji 453
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Tudi danes dam pogosto poljubček na bolan križ, gotovo potrebuje tudi mojo ljubezen!

Kako si dam poljub na križ?

Poljub nanesem na konice prstov desne roke, nakar ga tam v mislih zadržim, prste nežno pritisnem na križ in v mislih prenesem poljub s prstov na križ, še malo počakam, da se dobro vleze. x:Xx

No, levo oko je tudi malo vneto, tudi njemu spotoma dam kakšen baccio. x:Xx

Imejte se radi! x:Ix  xDDx  :2src:

xsrcx :palec: :2src: :palec: xsrcx :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

Dons sem pa že x8Dx :palec: .

Nisem vedla, da je tak ekstremni podvig predpasnike najti x:Dx x;)x . Ima mama rojstni dan, pa je tako skromno bitje, da ji človek težko darilo kupi, katerega bi potem v resnici uporabljala. No pa večkrat v šali reče, da ji lahko kupimo predpasnik, nogavice, ali pa kavo. No pa sem včeraj 5 trgovin iz Cerknice do doma obiskala, pa nihče ni imel predpasnika :eek: :o|o: , ne vem, a imajo vsi gospodinjske pomočnice x:Dx x;)x .

No danes sem pa tule v Domžalah našla 2 lepa predpasnička, direkt zanjo xsrcx :palec: .

:flower: xsrcbumx :flower: xsrcbumx :flower:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Za lepši dan - nč se ne sekiram, pa lopatam pa tako dalje, to je pod prvo.

Pod drugo bla sem eno uro na malici oz kavi z prijetno družbo.

Tretje - kupila sem si 150 g študentske hrane(mešanica oreščkov in rozin) in berem vaše prikupne komentarje in izjave.

Popoldan še en klepet xDDx , zvečer banja polna vroče vode z soljo x:Dx ..mmmm...in upam na kak baccio x:Ix za lahko noč....

Prosim vas lepo....je lahko še kaj lepšega.... x:)x

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Polhn kufr se mam, mal se bom porinu iz tega vn. :sori:

Evo, pokam na kako gorico. :eek:

Je že bolje, samo da sem se odločil, samo da sem z mislimi drugje, v lepi naravi. x:Dx

x:Xx še na križka in hoj!

Ciao. xsrcx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Danes oddelam svoje in grem domov ajat. in to bo zagotovo nekaj najboljšega kar si lahko naredim za lep dan. spančkanje. komi čakam. že več kt 2 tedna nisem normalno spala.

Da bo pa jutri lepši dan bo pa pujsa poskrbela in njen trudi. Gardaland... here we come! xrosex xsmx :flower: :hepko: :flower: :frog: xrosex :onfire: :onfire:

spet se mi je na bolš poslabšal

ti se kr smej. nč ni smešn. prava potepinka je ratala. zdej gre na morje. no pa sej je prov... k mene tud ne bo. sva vsaj usklajene. če že greva kam brez druge, splanirava tako da gre tudi druga nekam x;)x :palec:
spet se mi je na bolš poslabšal

Voščila vam bom DOBRO JUTRO - to bo za začetek dovolj x:)x ...potem si bom pa privoščila nektarino...
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...