zirosi 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 enga pihnt pa na pir uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 ja dons naj bi njen dragi pršu tko, da jo bo ugrabu. kšn dan jo morm tud posodt. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Tudi danes dam pogosto poljubček na bolan križ, gotovo potrebuje tudi mojo ljubezen!Kako si dam poljub na križ? Poljub nanesem na konice prstov desne roke, nakar ga tam v mislih zadržim, prste nežno pritisnem na križ in v mislih prenesem poljub s prstov na križ, še malo počakam, da se dobro vleze. No, levo oko je tudi malo vneto, tudi njemu spotoma dam kakšen baccio. Imejte se radi! Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 enga pihnt pa na pir uživajte! 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Dons sem pa že . Nisem vedla, da je tak ekstremni podvig predpasnike najti . Ima mama rojstni dan, pa je tako skromno bitje, da ji človek težko darilo kupi, katerega bi potem v resnici uporabljala. No pa večkrat v šali reče, da ji lahko kupimo predpasnik, nogavice, ali pa kavo. No pa sem včeraj 5 trgovin iz Cerknice do doma obiskala, pa nihče ni imel predpasnika :o|o: , ne vem, a imajo vsi gospodinjske pomočnice . No danes sem pa tule v Domžalah našla 2 lepa predpasnička, direkt zanjo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Za lepši dan - nč se ne sekiram, pa lopatam pa tako dalje, to je pod prvo.Pod drugo bla sem eno uro na malici oz kavi z prijetno družbo.Tretje - kupila sem si 150 g študentske hrane(mešanica oreščkov in rozin) in berem vaše prikupne komentarje in izjave.Popoldan še en klepet , zvečer banja polna vroče vode z soljo ..mmmm...in upam na kak baccio za lahko noč.... Prosim vas lepo....je lahko še kaj lepšega.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Polhn kufr se mam, mal se bom porinu iz tega vn. Evo, pokam na kako gorico. Je že bolje, samo da sem se odločil, samo da sem z mislimi drugje, v lepi naravi. še na križka in hoj!Ciao. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 se uštimau ,pofarbau, spakiral, zlikau, organizirau, pospravu pisalno, zalil kaktus moj Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Spucala sposojen kolo od sestre, preden me zadaw! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Pridna PIKA1000 Jaz pa nimam kaj več spreminjati, saj je že 3/4 dneva mimo, bo moralo biti kar tako v redu naprej Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 V naslednjem tednu, če ne bom šel nikamor, bom poklical stare dobre prijatelje. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Danes oddelam svoje in grem domov ajat. in to bo zagotovo nekaj najboljšega kar si lahko naredim za lep dan. spančkanje. komi čakam. že več kt 2 tedna nisem normalno spala. Da bo pa jutri lepši dan bo pa pujsa poskrbela in njen trudi. Gardaland... here we come! xrosex xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 danes sem mislil da če zgodaj vstanem bom meu vražje dober dan.... no vražji je že ... pa mal zaspan... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ja z moje strani še najbl Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ja aiwa kje imaš pa ženo? haha Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ti se kr smej. nč ni smešn. prava potepinka je ratala. zdej gre na morje. no pa sej je prov... k mene tud ne bo. sva vsaj usklajene. če že greva kam brez druge, splanirava tako da gre tudi druga nekam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 istospolne poroke v sloveniji a hehe ccc Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Voščila vam bom DOBRO JUTRO - to bo za začetek dovolj ...potem si bom pa privoščila nektarino... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 sprostila se bom.... in prepustila.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Šou bom z nekom fajnim na drink. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 a z menoj sej se hejcam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 A dans? Si v MB? Kje, hitr povej, da te pridem pogledat. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 ja no, hm, torej, a ne prideš ti sem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 A to naj vzamem kot povabilo? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 sej se ne bojiš it na drink z eno gobčno dečvo, aneda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.