Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Seveda ne, še posebej ne, če zna gobček vsestransko uporabljat. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 prepričaj se tko grem na teren, mejte se... hehe še 3 ure pa bo konc šihta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 GREM V MADANO!!!!!!!!!!!! JAAAAAAAAAAAA Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 V kaj? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Preberi si v Obvestilih... Dnevi poezije in vina Komaj čakam... Dons bo koncert ciganske glasbe!!! Drugače se pa zakuri kres, se postreže vino domačinov in se prebira knjige udeležencev...na sporedu je Feri Lainšček... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Preberi si v Obvestilih... Dnevi poezije in vina Komaj čakam... Dons bo koncert ciganske glasbe!!! Drugače se pa zakuri kres, se postreže vino domačinov in se prebira knjige udeležencev...na sporedu je Feri Lainšček... Odlično. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 He he he. zdajle grem v diskont v lov za jogurti za naju z Žažo . Upam da so jih dobili, celea, srednji, samo 59,00 SIT, pa fuuuuuuuul dobri. 1,2,3 me že ni Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Iiiiiiiiiiiiiiiiiii, kdo pa je mojo roko ujel k sem te za repek prijel? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Hm, nimam pojma, po mojem Trudi Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 :OO!: :OO!: :OO!: .....pol pa ti ne smem povedat, da sm te v bistvu hotu za ritko prjet. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2004 Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 :OO!: :OO!: :OO!: .....pol pa ti ne smem povedat, da sm te v bistvu hotu za ritko prjet. Sam je svinjska Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Nč mene mešat v vajine zadeve , kr sama se zmenta Mick... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 He he he. zdajle grem v diskont v lov za jogurti za naju z Žažo . Upam da so jih dobili, celea, srednji, samo 59,00 SIT, pa fuuuuuuuul dobri. 1,2,3 me že ni grem js dol na lov v hladilnik hehe čas je že ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 dons si bom polepšala dan s pakiranjem. Jutri navsezgodaj pa gremo na morje - taborit- za dva dni. Tralalala . Vi se pa kar za repke držite, če že drugega vesejla ne najdete Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Vsako tele, ma svoje vesele........ Eni se za repke vlečejo, eni bluzimo, eni grejo pa na morje Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 He he, Trudi, tudi ti imaš repek. Na slikci mislim, da nau pomote Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 sej, pa se je očitno odloču, da ga nau nucau Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2004 ...vse ob svojem času... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 a mrbit ti veš, kdaj? Sumljiv je tale zagovor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2004 NEP, BI TO KAR SVINJICA VEDLA... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 sem glih kar pogruntala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Smart , ne vem čist za vse namene, za enga pa upam, da sem o vsaki uporabi obveščena . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Smart , ne vem čist za vse namene, za enga pa upam, da sem o vsaki uporabi obveščena . Ješešna, kok iskre šibajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 He he he, že 7 let u isto smer treskajo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.