dolci12 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Smart , ne vem čist za vse namene, za enga pa upam, da sem o vsaki uporabi obveščena .Upanje umira zadnje Bemu, kaj zdej ti mora že raportirat, če si ga na roko vrže. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Smart , ne vem čist za vse namene, za enga pa upam, da sem o vsaki uporabi obveščena .Upanje umira zadnje Bemu, kaj zdej ti mora že raportirat, če si ga na roko vrže. zakva, hudiča, bi si ga pa na roko metau? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 spet sm not padu, čist tko.......without knowing Let's get back to the theme...... Dons bom priden in bo še lepši dan Mick - itak si Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Bemu, kaj zdej ti mora že raportirat, če si ga na roko vrže. si faca, se trudim na vseh področjih skrbet, da ni lakote . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2004 ....AL PA SUŠE... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 sicer ko je pa tema lepši dan, ja, bomo pa te dve zadevi povezali Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Suša pa na roko metanje? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 He he he, se delaš butastega mogoče v totem koncu, pri nas pa lepši dan in prijetno uporabo organčkov v dvoje Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Pač ne, se ne rabim. Ja...v totem koncu je bl zanimiv...........v troje. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 ne bom imela zadnje besede v tej temi, a ??? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 So far, so ye lep ta dan najprej pa mal počivat... tako fajn kosilce je blo... mmm Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Če bi ti to bla posebna želja, bi jih tud brez blema našu. Sam dvomim, ker še mick-enga ne bi sfolgala... Tim uhe navil, kam je tvoj post zgimu????????????????? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Žaža z vsemi žavbami namazana, mal tut s ta svinjsko Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Ja smešn, zakaj.....ker sem temnolas, mam lepe zobe, postaven................... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2004 itakkkk ....svinjska mast Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 To "itak", še razumem.....sam kaj pa moja lepota s svinjsko mastjo???????? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 ...s tem se ne hvalim, to sam pokažem ....redkim izbrankam. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Mickeni s svojimi posti se vrivaš med najine globokoumne modre debate, pol ti pa ni nič jasno. Preskoči svoje čebljanje, vzemi špagco in poveži, gre Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Hehj, se bi jst s čim drugim vrival v vajine globine in preskočil čebljanje Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2004 ...mava že razprodan... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Tam je pa fajn, če bolj slediš dogodkom, ne da zaostajaš Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Oj, kaj bi se pa še ob tej uri dalo naresti za boljši dan? Nikoli ni prepozno! Sledimo dogodkom! Evo enega najnovejšega: Moja mi je danes spet rekla - prasec! Sploh ni vedela, kakšen kompliment mi je dala in kako mi je s tem polepšala dan! Zato še vsem prasicam enega bačota : Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Lahkonoč Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 vidim, da nas je Janjak s tem svinjskim načinom razmišljanja uročila Piko tudi če si včasih prasec tko, za lepši dan, grem in bom šla in šla in šla, dokler ne pridem na cilj, v fajni družbi, upam, da bo smehec tud z menoj šel, slabo voljo moram pa v stanovanje zaklenit... grem si narediti lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.