Aira 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 Še ena kačica! kako lepa fotka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 no punce, da ne bomo zašli s tem, povejte mi, kako kaj rajcate moške??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 contesa je lačna ... bo pojedla fotko... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 A ni no, kar za ugriznit! lačna ljubezni? Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 to je moja avtorska slikca Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 kaj piše pizda da te kap?? o groza... kakšno izražanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 aira a zdej si pa tud ti ratala lačna? Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 Kdo je pa rekel, da bi fotko grizla? jaz pa vse po svoje razumem kaj bi pa ti grizla.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 Kdo je pa rekel, da bi fotko grizla? a so ti punce tud všeč?????????? ja, jst se prijavim za threesome Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 A bi lohk kdo uno kačico dostavil na moj dom pod nujno ..........hvala. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 se prostovoljno javim za dostavljača kaj bi ji dostavil......... Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 FUK nam je vsem v pogubo Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 FUK nam je vsem v pogubo NE ŠE Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 Men bl un všeč........"fuk brez muk je iluzija". Zakaj to definitivno drži pa rajš ne bom razpredal. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Hi-hi....na ritki pa ma Mick tetovirano ...bemu, sm x z y zamenjau...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Jaz sem to Mick prebral, ne me zdej v bed spravljat, no..... :o|o: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Jaz sem to Mick prebral, ne me zdej v bed spravljat, no..... :o|o: sej si prou prebrau...je pol packa zamenala napis 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 hehe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 ta prvi x!x x!x x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 He-he.....glede na na našo nataliteto bi bil za Slo primeren slogan ....."za domovino.....s tičem naprej!" Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 HJA, A V GOBCU AL V GLAVI? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 24. maj 2004 ...gobca in s tičem okol opleta... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Aakhut, zgodba o 20 prstkih v 20 minutah je Contessa, saj sem vedela, da bo zopet ženska odločnost posegla vmes - phe, tolk o Sokratovih obljubah.... :o|o: Sej mamo mi en kup čudnih tičev, ki vodijo državo.... bi rajš kr za unga sexy plezalca oddala svoj glas... bi vsaj kam splezali Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 freya ti pa visoko meriš Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 zgodbica No. 2: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.