opij 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Oh mister president sleeping Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 UUU PIZDAAAAAAA, KAKA PIČKA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 UUU PIZDAAAAAAA, KAKA PIČKA 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 UUU PIZDAAAAAAA, KAKA PIČKA Pa saj jo ne vidiš, če bi rekel, kakšni joški, pol bi razumela! tis tut u glavo manekenka...ne sam u rit 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Joj,Aakhut, ti pa ne znaš brat med vrsticami! znam pa med sramnimi ustnicami 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 UUU PIZDAAAAAAA, KAKA PIČKA Pa saj jo ne vidiš, če bi rekel, kakšni joški, pol bi razumela! kaaakeeeeeeeeeee noge, dolge, željneeeeee. tale ti jih sigurno ovije okoli vratuuuuuu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koral 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Lepo je samo perje.Joške so očitno silikonske in vprašanje je če je sploh ***** tako posebna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 silikon gor ali dol................ pa perje tud važn, da tistih grdih jamic na stegnih ni (celulit), bljak, bljak................. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Lepo je samo perje.Joške so očitno silikonske in vprašanje je če je sploh ***** tako posebna. she ena zafrustrirana...hehe 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 , the best stari Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koral 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Lepo je samo perje.Joške so očitno silikonske in vprašanje je če je sploh ***** tako posebna. she ena zafrustrirana...hehe 666 zlomkou....tralala Sploh ne - kakšna frustracija?Samo ne maram že pripravljenega (tuki za slikat) - bolje če je (kdorkoli že) spontanen.Tukaj bil spontanen samo slikar. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Lepo je samo perje.Joške so očitno silikonske in vprašanje je če je sploh ***** tako posebna. she ena zafrustrirana...hehe 666 zlomkou....tralala Sploh ne - kakšna frustracija?Samo ne maram že pripravljenega (tuki za slikat) - bolje če je (kdorkoli že) spontalen.Tukaj bil spontalen samo slikar. pa she SPONTALNO chetrtpismena 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koral 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Lepo je samo perje.Joške so očitno silikonske in vprašanje je če je sploh ***** tako posebna. she ena zafrustrirana...hehe 666 zlomkou....tralala Sploh ne - kakšna frustracija?Samo ne maram že pripravljenega (tuki za slikat) - bolje če je (kdorkoli že) spontanen.Tukaj bil spontanen samo slikar. pa she SPONTALNO chetrtpismena 666 zlomkou....tralala Nič četrt,ampak čist navadna tujka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 s p o n t a n s p o n t a n s p o n t a n s p o n t a n s p o n t a n Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 H E M E R O I D ne pa HEMEROJID SPONTALNA SI PA CHIST 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koral 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Hvala,hvala,hvala.Sem in? Beseda hemeroid se tud pri meni tako reče in piše,ampak sem se v SLO že navadila,da pišete pogosto v besedah istega korena JJJJJJJJJJJ....MA,JA -JEBI GA,STE PA FULL PAMETNI. :xx!: ZANIMIVO,DA VESTE IN RAZUMETE KAJ SEM MISLILA. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2004 H E M E R O I D ne pa HEMEROJID SPONTALNA SI PA CHIST 666 zlomkou....tralalav bistvu je H E M O R O I D osminko pismen...tralala tralali... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Hvala,hvala,hvala.Sem in? Beseda hemeroid se tud pri meni tako reče in piše,ampak sem se v SLO že navadila,da pišete pogosto v besedah istega korena JJJJJJJJJJJ....MA,JA -JEBI GA,STE PA FULL PAMETNI. :xx!: ZANIMIVO,DA VESTE IN RAZUMETE KAJ SEM MISLILA. . ............. kadar sta skupaj dva samoglasnika skupaj, potem s J izgovori, napiše pa ne... temu se v slovnici reče ZEV ali HIAT:::: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2004 http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_19_3.gif contesa Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 bemu contesaa mislsh, de voham priseljence 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 pol nej se pa opismenijopa asimilirajoche zhe glih MORJO bit kle 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koral 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 To je pa tipično za Slovence, da se norčujejo iz nekoga, ki ne zna jezika, pa se trudi, da bi ga govoril! :xx!: Nemci,Italijani,Angleži in Američani,pa še kateri, za te sem 100% se nikoli ne norčujejo iz nekoga, ki se trudi govoriti njihov materin jezik! Normalno,da narediš napako, ampak s časom jo tudi odpraviš! Pregovor:Na napakah se učimo! ni iz trte zvit.....ampak kar se tega tiče, so slovenci čisti balkanci! Contesa,hvala.Veš,niti najmanj nisem užaljena,da se zares norčujejo z mene.Vem,da v mojem materinskem jeziku sem napisala vse pravilno.Je pa res,da sem v okolju kje ne vem ali govorijo Bosanski ali Srbski ali Italijanski ali Slovenski ali.........potem je zelo težko se naučit pravilno kakšenkoliv jezik - še posebej če slišiš samo pizda ti materina,porca putana in..... Tebi pa ,HVALA. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Za Balkanca je vsak kraj na svetu Balkan. no....che KRAJ prevedemo v balkanshchino...se strinjam 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 ..hm, če STRINA pomen sestra kukr je v starih časih na koroškem, kaj pa pol? che rechesh TURK :xx!: ....pol je turk :xx!: u nemchiji, ameriki pa na kitajskem 666 zlomkou....tralala TURKEN RAUSS Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 ...cigan je tut cigan... v avstriji al pa na tasmaniji... as vidu... she italjanou uz indiji ne marajo 666 zlomkou....tralalabo treba LDS zachet tkole propagirat :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.