Skoči na vsebino

*uk je kranjcem v kartek čas

majica

Recommended Posts

• Komentarji 192
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

UUU PIZDAAAAAAA, KAKA   PIČKA :vio:

Pa saj jo ne vidiš, če bi rekel, kakšni joški, pol bi razumela! xg:Dx

:vragec:

tis tut u glavo manekenka...ne sam u rit x:Dx x:o)x x;)x x:Xx

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

Lepo je samo perje.Joške so očitno silikonske in vprašanje je če je sploh ***** tako posebna.

she ena zafrustrirana...hehe

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Lepo je samo perje.Joške so očitno silikonske in vprašanje je če je sploh ***** tako posebna.

666 zlomkou....tralala

Sploh ne - kakšna frustracija?Samo ne maram že pripravljenega (tuki za slikat) - bolje če je (kdorkoli že) spontanen.Tukaj bil spontanen samo slikar. x:Xx :palec:

666 zlomkou....tralala

Sploh ne - kakšna frustracija?Samo ne maram že pripravljenega (tuki za slikat) - bolje če je (kdorkoli že) spontalen.Tukaj bil spontalen samo slikar. x:Xx :palec:

pa she SPONTALNO chetrtpismena

666 zlomkou....tralala

666 zlomkou....tralala

Sploh ne - kakšna frustracija?Samo ne maram že pripravljenega (tuki za slikat) - bolje če je (kdorkoli že) spontanen.Tukaj bil spontanen samo slikar. x:Xx :palec:

pa she SPONTALNO chetrtpismena

666 zlomkou....tralala

Nič četrt,ampak čist navadna tujka. x:Dx

Hvala,hvala,hvala.Sem in?

Beseda hemeroid se tud pri meni tako reče in piše,ampak sem se v SLO že navadila,da pišete pogosto v besedah istega korena JJJJJJJJJJJ....MA,JA -JEBI GA,STE PA FULL PAMETNI. :xx!: x:Dx ZANIMIVO,DA VESTE IN RAZUMETE KAJ SEM MISLILA. :vragec: :eek:

H E M E R O I D

ne pa HEMEROJID x:Dx

SPONTALNA SI PA CHIST

666 zlomkou....tralala

v bistvu je

H E M O R O I D

osminko pismen...tralala tralali... :vragec:

x:px x^x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Hvala,hvala,hvala.Sem in?

Beseda hemeroid se tud pri meni tako reče in piše,ampak sem se v SLO že navadila,da pišete pogosto v besedah istega korena JJJJJJJJJJJ....MA,JA -JEBI GA,STE PA FULL PAMETNI. :xx!:  x:Dx ZANIMIVO,DA VESTE IN RAZUMETE KAJ SEM MISLILA. :vragec:  :eek:

. ............. kadar sta skupaj dva samoglasnika skupaj, potem s J izgovori, napiše pa ne... temu se v slovnici reče ZEV ali HIAT:::: x;)x x:Xx

http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_19_3.gif

x:Dx x:Dx x;)x contesa

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

To je pa tipično za Slovence, da se norčujejo iz nekoga, ki ne zna jezika, pa se trudi, da bi ga govoril! :xx!: Nemci,Italijani,Angleži in Američani,pa še kateri, za te sem 100% se nikoli ne norčujejo iz nekoga, ki se trudi govoriti njihov materin jezik! Normalno,da narediš napako, ampak s časom jo tudi odpraviš! :palec: Pregovor:Na napakah se učimo! ni iz trte zvit.....ampak kar se tega tiče, so slovenci čisti balkanci! xyesx  xnckrivx

Contesa,hvala.Veš,niti najmanj nisem užaljena,da se zares norčujejo z mene.Vem,da v mojem materinskem jeziku sem napisala vse pravilno.Je pa res,da sem v okolju kje ne vem ali govorijo Bosanski ali Srbski ali Italijanski ali Slovenski ali.........potem je zelo težko se naučit pravilno kakšenkoliv jezik - še posebej če slišiš samo pizda ti materina,porca putana in.....

Tebi pa :palec: x:Xx x;)x :palec: ,HVALA.

..hm, če STRINA pomen sestra kukr je v starih časih na koroškem, kaj pa pol?

che rechesh TURK :xx!: ....pol je turk :xx!: u nemchiji, ameriki pa na kitajskem x:Dx

666 zlomkou....tralala

TURKEN RAUSS

...cigan je tut cigan... v avstriji al pa na tasmaniji...

as vidu... x^x

she italjanou uz indiji ne marajo

666 zlomkou....tralala

bo treba LDS zachet tkole propagirat :xx!: x:Dx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...