Aira 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 ga spremljate? letošnji favoriti? do zdaj je bolj krizno :xx!: - gledam polfinale na SLO2... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Uporabi navodila za iskanje .....se mi zdi, da že imamo to temo, če ni bla zbrisana..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2004 sem že vpisala Evrosong pa ni bilo nič...Do zdaj Ukrajina- še kar. dobra baba - Ruslana ... pa tipčki divji okrog Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 sem že vpisala Evrosong pa ni bilo nič...Ok.....je blo par strani debate, te bi mogoče zanimale, ko si odprla temo o temo. Sam je tud ne vidim nikjer Aja......sam pa ne gledam.....a naša dva tud dans nastopata? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Aira, najbrž je kak tak naslov teme, kot n.pr.: eur0song... ali kaj takega... potem pa se ne najde. Jaz tudi gledam zdejle - oziroma bolj poslušam, ker sem na netu, TV pa imam za hrbtom. Ful dobro je samo poslušat. Tako vsaj ne vpliva videz pevk in pevcev na pesem (oz. na moje mnenje o pesmi)... Probajte! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2004 Hah, jaz pa sem v knjižnici v internatu na forumu, zraven pa je TV v jedilnici in vse slišim. Zanimivo je vse skupaj le poslušati, brez gledanja teleščk, oblekc, make upa. Naj zmaga najboljši!uau bejbe I like you.... hmmm... malo spominjaš na shakiro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 No, pa sem ujel naša.......kaj pa vem, ne poslušam te zvrsti glasbe sicer.....sta se mi za eurosong zdela čist kul . Mogoče so se mi njeni gibi zdeli mal forsirani......mi je pa blo všeč, ker sta si lahko "privoščla" lubčka. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2004 meni sta všeč ker se imata rada. taka hecna kombinacija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 tukaj smo že nekaj o tem ... Izbor EME (eurosong) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Ja, men tud nekak všeč, da sta par . Hm....a tota dva nista štojerca? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 tukaj smo že nekaj o tem ... Izbor EME (eurosong) ..no, to sem mislu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Meursault 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Do zdaj sta bla duo platin res se najboljsa.. meni vsaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2004 thx mateja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2004 Do zdaj sta bla duo platin res se najboljsa.. meni vsaj res?? ker sta "naša"... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Meursault 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Do zdaj sta bla duo platin res se najboljsa.. meni vsaj res?? ker sta "naša"... ne.. nasplosno ..ampak sem opazil, da moska polovica po nekaj dneh turskega vremena + tale frizura zgleda kot indijec glede tega, da se imata rada pa... jah, jaz bi jo imel tud rad.. saj pa kr solidno zgleda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2004 kosti na vse strani, lalala... meni se zdi tudi fajn ona- on pa malo buzi..pa postrigel se je- :xx!: ma saj je hecen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 samo res bemu... kljub njuni antipatičnosti sta dobro odpela hja smo se že zmenli naredimo bend fiziki in osvojimo evrovizijo... pr taki kvaliteti... ni hudič da nam ne uspe... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 všeč:islandijairskaslovenija Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Meursault 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 hm ja.. zanimivo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 same grde so šle naprej, huh :xx!: Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Kaj to......kolk sem jaz vidu je baš cela YU not pršla razen nas.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Ja, ko bi vsaj slovensko pela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Ma skoda, sej sta bla cist kul.. Ukrajina mi je bla pa res vsec.. pesmica kul, nastop se boljs.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2004 Ukrajina šmrc Diana in Simon saj je Simon ene...škoda. se bosta pa poročila v Turčiji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 buyoti, vse tagrde naprej, tabolj[e ven, hudooooooooooo :xx!: :xx!: Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.