Skoči na vsebino

Evrosong

Aira

Recommended Posts

sem že vpisala Evrosong pa ni bilo nič

...

Ok.....je blo par strani debate, te bi mogoče zanimale, ko si odprla temo o temo. x:)x Sam je tud ne vidim nikjer :eek:

Aja......sam pa ne gledam.....a naša dva tud dans nastopata?

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Aira, najbrž je kak tak naslov teme, kot n.pr.: eur0song... ali kaj takega... potem pa se ne najde. xrolleyesx

Jaz tudi gledam zdejle - oziroma bolj poslušam, ker sem na netu, TV pa imam za hrbtom. Ful dobro je samo poslušat. Tako vsaj ne vpliva videz pevk in pevcev na pesem (oz. na moje mnenje o pesmi)... x;)x Probajte!

Hah, jaz pa sem v knjižnici v internatu na forumu, zraven pa je TV v jedilnici in vse slišim. Zanimivo je vse skupaj le poslušati, brez gledanja teleščk, oblekc, make upa. Naj zmaga najboljši!

uau bejbe x:px I like you.... x:Dx :palec: hmmm... malo spominjaš na shakiro. xDDx

No, pa sem ujel naša.......kaj pa vem, ne poslušam te zvrsti glasbe sicer.....sta se mi za eurosong zdela čist kul :palec: . Mogoče so se mi njeni gibi zdeli mal forsirani......mi je pa blo všeč, ker sta si lahko "privoščla" lubčka. x:Xx x;)x x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Do zdaj sta bla duo platin res se najboljsa.. meni vsaj  x:)x

res?? ker sta "naša"... x:Dx

ne.. nasplosno :8): ..ampak sem opazil, da moska polovica po nekaj dneh turskega vremena + tale frizura zgleda kot indijec x:o)x

glede tega, da se imata rada pa... jah, jaz bi jo imel tud rad.. saj pa kr solidno zgleda xDDx

samo res bemu... kljub njuni antipatičnosti sta dobro odpela :palec:

hja smo se že zmenli naredimo bend fiziki in osvojimo evrovizijo... pr taki kvaliteti... ni hudič da nam ne uspe...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ma skoda, sej sta bla cist kul..

Ukrajina mi je bla pa res vsec.. pesmica kul, nastop se boljs..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...