Ksenia 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 koliko časa sta že par? A je bila njuna dolgoletna želja poročiti se na Evrosongu...mislim, da je bila marketinška poteza... žalsicer pa želim, da sta srečna skupaj in vsak zase... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Marsa...heh...tole z Madonno...hotla sem poudart, da je ona gradila s stilom na karieri...ni se ozirala na nikogar in to tut javno priznala svoje "grehe", kot je priznala, s kom je spala, kaj je naredila...za štengo višje...Ona je "taka sem-take it or leave it - I don't give a damn"...zato x!x Zame je carica, čeprav mi njena muzika ni ne vem kok všeč...prej kot vzornica, da se da...če imaš voljo, pogum (kaj pogum...jajca!!!!) in si delaven... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Aja...zakaj je Ukrajinka zmagala na Eurosongu... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Madonna je prasicaNo no no, tkole simple pa človk ne rata prasica ... Marsa, kako zapakirat lepo, nemogoče seveda, ker je vse narejeno, vse z namenom, nič iz njiju. Jaz sem tudi vedno za kozlarije, vedno za kaj posebnega, četudi ni čisto moj okus, samo če te zadeve izhajajo iz človeka, je cool, če je pa narejeno za show je pa videti, da je igrano in neiskreno, se pravi odbijajoče :o|o: . Saj se mi zdi, kolikor sem te razumela, da tule na drug način opisujem tvoje mnenje. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Čist luštkana špranjica tam zgor, pa to...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 ma dai!a res.................uhnim besed....fak..ulus.... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 ponaredek, program za risanje Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Ma ja! Tole >(ce bi bilo res) zagotovo ne bi obljubljalo zmage. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Ma ja! Tole >(ce bi bilo res) zagotovo ne bi obljubljalo zmage. pa ja, špranjica luštna gor al pa dol al pa ne .......jaz tud tak mislim kot ti. Mačona, kaj se tolk razburjaš :o|o: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 ALI SE TUDI VAM ZDI DA JE OMAR NABER ZMAGAL SAMO ZATO KER JE kao LEP?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ALI SE TUDI VAM ZDI DA JE OMAR NABER ZMAGAL SAMO ZATO KER JE kao LEP?? Ne vem ce.... Predprejsnji petek sem bil na podelitvi spotnika leta (lokalna zadeva).No, kot gost je bil Omar.Zapel tri komade.V ZIVO.Sam nastop je bil, kakrsen je pac bil, ocitno je bil pogodu nekaj sto najstnicam, ki so tam bile, kar je tudi prav.Sam GLAS pa, kapo dol.Resnicno me je presenetil.Ono, mulo , meter pa se malo, ampak glas pa P.S.Pa na prireditev sem sel samo zato, ker je bil napovedan Cime, moj idol Klinc, pol ga pa ni bilo, baje zaradi bolezni, pa sem moral fotkati tega Sharifa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Hja, hvalabogu da je oz. tut če je upam da bo velik mladih punčk gledalo Eurosong in heh, klicalo za nas ker jih bo zašarmiral Baje ima 6 plombic v ustkih, pa kake lepe zobke ima krokodil saj kake fotke se ne bomo branili Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 krokodil saj kake fotke se ne bomo branili Ce ze vztrajas...na tej ti kaze jezik V orginalu je boljsa, sem moral zmanjsati zaradi objave tukaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 imam novo verzijo pesmi Stop (tisto ki se bo prestavila na Evrosongu) in mi je všeč spremljava Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Ja res je boljsa. Malo bolj rockerska. Po moje pa ma sanse. Vsaj za v finale! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Običajno mi odobravanje kakeg evrovizijskega komada hitro splahne, ko ga slišim 10ič, ker pa se predvaja Nx, mi postane grozljivka. (izjema - opeharjeni Magnifico s Silvijo) Tokrat pa mislim, da so se najstnice izkazale. z "fletkanim" in "pridkanim" fantom so izbrale po mojeodličen glas in komad. Mogoče mi je všeč ker že v originalni izvedbi spominja na rock ampak mislim, da to ni to. (lep poletni dan in "rock verzija" ?????!!!!) Zadevščina je dobro napisana, celo besedilo ima rep in glavo in ni "otročje". Na hitro sem slišala še nekaj njegovih komadov, pa se mi zdi da ravno na besedilih tu pa tam zašepa. Je pa dečko v celoti dober pop roker (ranga robbie williams, čeprav ni "oponašalec"). Skratka po dolgem času bom navijala za naš komad na Eurosongu! Pa še ena posebnost, ki sem jo opazila.... res da sem emo poslušala le z enim ušesom, ampak nekaj jih je prav grdo fušalo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Omar roker po duši? Kaj za vraga pa dela na popstars?Meni je videospot ogaben, pa naj se presnet ogabnež pobrije Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Omar ima svojo skupino in je želel samo malce medijske pozornosti zanjo... Skupina naj bi imela ime po njemu...ma enem interjuju je rekel, da ko bo Ema mimo bo začel s svojo skupino s koncerti, no pa mora še malce počakat Mystica, ni frke, z veseljem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Dobro glasbo špilajo!Samo novi spot od Omarja je...hmm ideja je dobra, tisto z lunco, baletkami, vodo in to mi je noro samo tisti slow motion tko neokusno in amatersko izpade pa njega v vodi skor do pasu - hallooooo, pa hja tkole odpeto srajco ko ima in to, veliko boljši bi bil če bi mu dal eno hudo darky majčko brez rokav kot pa tole sej ne vem, sem rekla že če hočejo Vili Resnika iz njega narest pa nimam nič proti Viliju da ne bo pomote samo tako, zlo me spominja nanj s tem odpeta srajčka stilom Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ce ze vztrajas...na tej ti kaze jezik V orginalu je boljsa, sem moral zmanjsati zaradi objave tukaj.Aja in HVALA VERY MUCHOS! Kolk je hottie Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Spet jst Sem bila mal firbca in si potegnila iz Interneta od Omarja par pesmic pa sem rekla da vam bom ene tri besedila sem skopirala če koga zanima, dva sta take zlo luštna, eden je bolj šmuci šmaci ampak ok sej je mlad more tut take imet za najstnice hihi Aja pa sem dol pisala sproti ko sem poslušala tako da najverjetneje je res veliko napak vmes ker dečko špona in je nekaj besed zelo težko za razumet...hjaja pa ŠPONA DOBESEDNO -> ROCKIČ ČISTI!!! OMAR TI TESLO -Kosež, tam kjer poslušajo rockvsaka zapoje ko sliši moj zvokokrog Poljan podoben je stanvsaka bi rada bla moja madam Trnovčanke res nimajo krilna njihovo željo smo pekel zabilvem Vič deklič je bil cel hudičja zdej boš moj suženj na vse ali nič Dame vse fine lahko se zgodida mi vse in nič nazaj ne dobiBeri iz Savca srce sem ti dalvzela si ga in zlomila na pol Tako je naneslo, o Omar ti teslos plameni si žal se igralJoj Naber ti teslo ti res je spodneslosrce je zlomila na pol Črnučanke ne jejo manira so se smejale ko pili smo Stilin zdej gorim, ponoči ne spimzdaj vem da to res ni bil C-vitamin POLJE TVOJIH SANJ -Ko bi vedel, kaj zares si želiškdo ti v sanje hodi, h komu hitišin kaj je tisto kar ti sonce prižgein kaj je žarek ki meglišče predre Nad poljem tvojim že dolgo časa senca leživ žitu sreče bel cvet valovije tako pa le ugibam lahkos čim bi ti razjasnil to svinčeno sivo nebo Če ni dovolj poljub na usta samojst bi oral to tvoje lepo teloin ti z jezikom v tople brazde zašeldokler se nebi v zrelo klasje ujel Sreča je ujeta v tvojih lasehvonj pozabe v tresočih dlanehkot rezilo tuj dotik zabolia tiha misel nate me pomiri LJUBICA -Pampararamparampam... Kje bila si ljubicadolgo se nisva videlapridi čašo vina bova spilain se nato ljubila Ne ni mi žal, da sem ostalin čakal te, čakal te da vrneš seNe ni mi žal, ker sem spoznalda ljubim te, bolj kot vse Ne ni me sram ko priznamda še vedno živim za en dandan da sem s tabo, ne gre v pozabo, nikdar, za druge ni mi mar S tabo res mi je lepobrez tebe bi bilo hudovem da noč mnogo prekratka jeda povem ti kar me žre Ne ni mi žal da sem ostalin čakal te, čakal te da vrneš seNe ni mi žal, ker sem spoznalda ljubim te, bolj kot vse Ne ni me sram, ko priznamda še vedno živim za en dandan da sem s tabo, ne gre v pozabo, nikdar, za druge ni mi mar Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nauči se brat! še enkrat preberi kaj sem napisala. JAZ sem rocker po duši. Aja, pa saj ni bil na popstars. aha Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 OMAR Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Sm v iskalnik vtipkaval Eurosong pa Eurovizija pa nč :xx!: ....A je že nastopu? Men je kar simpa ded, tud štikl ni zanč, se mi zdi.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 ne morem verjet, da je DOBER!!!Glede na. Edini ne fusha!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.