Guest sstane 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem dal glas za Omarja oz. za njegov komad ! Imaš italijanski mobi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Aha. Glasuje folk. A za svojga tud lohk? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Imaš italijanski mobi Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santos, dobra izbira Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha. Glasuje folk. A za svojga tud lohk? Probaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Probaj Zdaj, ko je vse mimo al kako ?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 To je do zdej ratal samo Hrvatom, če se ne motim, lansko ali predlansko leto Če znaš, pač znaš! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdaj, ko je vse mimo al kako ?! za dušo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Sam po mojem bo letos zmagala Grčija !!! Kako je sexy ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Vse so za nami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 KU.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Ne morem verjet Slovenija je izpadla !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :OO!: Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 No skoda... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 pismo rosno Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak :xx!: Pismu, pa kolk sm vidu inserte nekterih, k so pršl v finale, brez veze....... :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Mah Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Sam pa si je zaslužil..., če ne drugo vsaj v finale !!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Austrija je bila za nami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mah. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Austrija je bila za nami Pa saj so vedno! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Pa Rusi tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sam pa si je zaslužil..., če ne drugo vsaj v finale !!! Po moje tud. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Po moje tud. Prokleti mobitel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Ma so what? Evropa luz, k ga ne bodo spoznali. Jaz ga imam še vedno tak rada Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma so what? Evropa luz, k ga ne bodo spoznali. Jaz ga imam še vedno tak rada Jaz pa njo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.