Skoči na vsebino

Evrosong

Aira

Recommended Posts

Res je bil dober. Gledala po satelitski..celo nemškemu napovedovalcu se škoda zdelo(Slowenien nicht..schade :C: )

Ampak kakšne pesmi prišle v finale...mislim..halo...medsosedski odnosi in politika...bljak..

Vseeno čestitam :palec: naredil je vse tako kot treba :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Res je bil dober. Gledala po satelitski..celo nemškemu napovedovalcu se škoda zdelo(Slowenien nicht..schade :C: )

Ampak kakšne pesmi prišle v finale...mislim..halo...medsosedski odnosi in politika...bljak..

Vseeno čestitam :palec:  naredil je vse tako kot treba :palec:

Skoraj ! x:Dx :vragec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Lahko je komu Danec všeč in tudi pesem morda niti ni slaba, ampak tip je definitivno FUŠAL, in to ne malo. Sorry. Bodite pozorni, če bo kje še enkrat včerajšnji posnetek.

Po insertih sodeč je v finalu par takih, da se ti zvrti.

Omarju je (vsak po pisanju v rumenem tisku) v zadnjem času vse skupaj mogoče res stopilo v glavo, ampak včeraj je posel opravil profesionalno. Pesem je bila veliko boljša kot ob zmagi na Emi, doterana, izpiljena, predvsem tisti uvod, kjer poje z nizkim glasom - tokrat je bilo odlično!

Ali ta pesem JE ali NI za Evrosong, ne bi debatiral, pri raznem shitu, ki smo ga včeraj lahko slišali (in težko verjamem, da bo danes kaj bolje) samo pravim, da je bila naša pesem med boljšimi. Vsa čast!

Lobiranje? Prav gotovo, samo kakšno? Denar verjetno ni v špilu, ker je vprašanje, po katerem kriteriju Moldavija in Makedonija prideta naprej. Po kvaliteti pesmi prav gotovo ne. Če se ne motim, so izpadli tudi Irci, kar se Evrovizije tiče, velesila ...

:xx!:

(Marsa, kje je ikonca za "palec dol"? x:Dx )

Ko sem pregledovala njihove komade in videospote, mi je bil všeč nastop dveh fantov iz Latvije - se mi zdi, da včeraj nista naredila nič razen da sem prav poslušala če sploh pojeta - finalista, naslednji komad, ki me je pritegnil od Švice s sposojeno skupino - a se men samo zdi, al so vušale v iber. ok Boris ima pri meni posebno mesto, tko da, pa tud komad je dober odpel. Totalno šokirana nad izborom finalistov. In dokler bo glasovanje potekalo na takšen način imamo lahko mi svetovni hit, pa ne bo prišel skozi.

Omar, bravo, upam, da si vsaj užival :palec:

Če si je Omar s tem nastopom vsaj malo pomagal v karieri (kar si je sicer čisto zaslužil :palec: ), potem je to dobro.

Plus ima eno močno izkušnjo, ki je nima čisto vsak.

x:)x x:)x

Vsak je zavijal v drugo smer xrolleyesx ne vem ali so imeli tako močno tremo.... Omar je bil dober :palec: četudi se ni uvrstil.

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

ja, vecina je grdo fusala. :||

men komad ne Omar nista bila prevec vsec, vendar res je treba priznat, da je ne sam dobr odpel, pac pa je zlo dobr izpadel - suvereno, brez 'pomagal' in pomagacev', sound dober, niti mal ni fushal, mocen glas iz sebe spravil, ravno prav gestikuliral (zelo smaozavestno), tko da, me je zlo + presenetil.

Ni me pa prevec presenetil, da ni v finalu, ker nam je zdaj ze lohk jasno, da gre za muchke, ker - halo? :o|o:

Vedno se jih par pojavi, ki v nulo skopirajo pretekle zmagovalce ali favorite, ne sam komada, pac pa se imidz akterjev, tako sta bila vsaj dva, ki sta hotla kopirat lansko zmagovalko, pa se par takih cvetk.

Od Novkovica mi je bil kar svec, sam me moti, ko so sli po musterju lanskega Joksimovica - ker Hrvati nimajo TAKIH komadov. Srbi pa.

Tko da, ne bi moglo bit slabse, vsako leto je slabse, da nas ni sram, to ma Evropa za ponudit? x:o)x ejjejejjj, kam gre svet in, kot bi rekel Dajs - folk je cist brez sramu.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

eni komadi prav bedni in nikakvi, cirkusantski...

tko da tole slinjenje Evropi in tale televoting.. a to še sploh ma kak smisel??

Vedno neka kuhna.. ok mogoče od našega da komada ne bi zapopadli, recimo... sam vedno isto dosojanje točk pa to od države k državi... itak se bo vidlo v soboto, se zdaj še ne, sam men je to res glupo, ko se sploh ne gre za musko..

Omarja prespala.. sem gledala do kake 14-e... mi je bla fajna Izraelska in Belgijska, pa še ktera vmes.. ampak una Moldavijska al pa še ktera.. podn.. pa Romuni so nam pa The Stroje sunl... x:Dx palijo take, ko da so kake šimpanze, al pa neke frike od nekje vn spustil.. drugič najboljš it v Polje pa Vojnik, pa jim pokrovke v roke dat.. pa eno Blagnetko da bo pa pela.. x:Dx

Naša pa mislim da ni mogla slaba bit. Kolk sem jo čula prej, pa dečko se je baje fajn držal.

Mushi

Ma...smotkoti so... :xx!:

No, vsaj hrvaška je naprej pršla...glede na to, da sm pol hrvatica, pol slovenka, mi je kul.... x:Dx

Omar je bil res svetski...samozavestn, lepo je pel....klinc pa tak televoting.... :xx!: gnoji! :vragec:

jst sm se učer prov matrala da nism zaspala zravn.... sam sm hotla vidt našga Omarja, pa tud vse druge predstavnike, sam so bli večina podn, same kopije skor, zaspiš uglavnem... xcivx

Poleg Omarja, ki je odlično zapel, so mi bli ušeč še predstavniki Moldavije (večini se zdi ta komad bedn, sam men je biu pa prov hud, neki drgačnga) Norveške, tud Hrvaška je mela spodoben komad, pa mogoče bi se še keri našl.... ( sej fora je bla u bistvu u tem, al je biu komad tok všečen da si si ga zapomnu in je meu spodoben refren kot npr. Hrvaška, al so pa nardil interesanten šov v tistih 3 minutah in odštekan komad in si si ga po tem zapomnu kot npr. Moldavija- sam nasploh tega ni blo velik....)

Glede tistih, ki so pršli v finale pa sam to... Slovenija je mela bolši komad vsaj od polovice finalistov.... :o|o: ...sploh ne mislm več gledat evrovizije... :xx!:

<{POST_SNAPBACK}>aishah pa prav Moldavijo sem mogla oment kak mi je bla suks..  x:Ix  no sej vsak ma svoj okus..  :palec:

hehe kot si rekla vsak ma svoj okus, sej če mene vprašaš je biu njihov komad al enim ušeč (tko kot men), ker so pač mel drgačn, posrečen odštekan pristop, spet drugim pa totalno bedn, v smislu krneki... po moje sta sam ti dve skrajnosti x:Dx

ja, al ti je al pa ti ni!

x:)x

jst mam še vedno tak v glavi staromodno gledanje na "evrovizijske" komade.. se mi zdi da MORA popevka bit, sej vem, da je zdej drgač pa to.. sam včasih je tko blo in z orkestrom in se je men zdel megaaa... ko tega nikjer več ni, no zdej tud tle ne več.

V bistvu morda bolj prav in več pokaže vsak o svoji kulturi če tko mal iz etno iz folklore njihove črpajo.. sam to zdej že skor Druga godba zgleda.

Mushi

<{POST_SNAPBACK}>ampak včeraj je posel opravil profesionalno. Pesem je bila veliko boljša kot ob zmagi na Emi, doterana, izpiljena, predvsem tisti uvod, kjer poje z nizkim glasom - tokrat je bilo odlično!
<{POST_SNAPBACK}>vendar res je treba priznat, da je ne sam dobr odpel, pac pa je zlo dobr izpadel - suvereno, brez 'pomagal' in pomagacev', sound dober, niti mal ni fushal, mocen glas iz sebe spravil, ravno prav gestikuliral (zelo smaozavestno), tko da, me je zlo + presenetil.
decko je svoje izvrstno opravil, mene je tudi + presenetil :palec:

Samo to, kaj je res kdo mislil, da se bomo s to pesmijo uvrstili v finale??? x:Dx x:Dx Prosim no, ne mi rečt, da je kdo slučajno to mislil tudi za lansko. :inocent: x:Dx x:Dx Bodimo pridni raje, muziko naj delajo drugi, ker s tako bero dobre glasbe s katerio se lahko pohvalimo (stara je že najmanj 20 let) - Zdaj pa vas je vprašam? :xx!:
It's better be dead and cool than alive and uncool

<{POST_SNAPBACK}>Tudi meni ni všeč.En tak patetičen mali važič. Pa vse komade ima enake.

Boris Novkovič- tooooo je pa čist nekaj drugega. Če ni za poslušat, ja pa za gledat x:px  x:Xx  No, ta je oboje. :palec:

zakaj pa PATETIČEN važič?

fish is mute-fish knows everything-G.B.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...