Guest sstane 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>heheheha vidiš te točke aaaaaaaaaaaaaaaaaaa..TURČIJAAAAAAAA OLEEEEEEE:!!!))))) Bravo, zmaguješ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Izgubljaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 ma neeeeeee čakej taglavno pride še.... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Si bila na Cigan mali v Skopju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Ljubljana te je zatajila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 bila ....barš čaršija....najhuj je bilo u picinem parku...hehehehe ko je mojga brata ogovoril in povabil...toplovodkar..hahahahaah Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Da nisi bila v Sarajevu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 seveda......... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>seveda.........Jaz sem tudi bil večkrat v Sarajevu, vojsko sem pa služil v Skopju Torej, kje je služil tvoj brat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 skopje.....bemti sem povedala že......pa še dodala utrinke s sarajeva..... zmaga zmaga...hehehehehe stane Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>skopje.....bemti sem povedala že......pa še dodala utrinke s sarajeva.....zmaga zmaga...hehehehehe stane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Ella, Ella evo Grki zmagujejo. Stane a sm prva, ki je tole napovedala Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ella, Ella evo Grki zmagujejo. Stane a sm prva, ki je tole napovedala Si, če boš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 heehehehe stane a še kar upaš? p a če bi midve še vseen dobile paket nečesa aaa? kar obe??? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 češpljeva torta s stanetom Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 hehehehehe če ne drugega dobia zadnja vseh možnih točk...heheheheeh jupieeeeeee aja stane a slišiš ona bi oba pohamsala..hehehehe Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>češpljeva torta s stanetom Yes, v Celju na sejmu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Evo moja Malta je bila druga, moja lepša polovica je pa napovedala da bo Grčija zmagala. No pa v Cele če je treba je treba.... Ma ne, ne bi vaju pohamsala.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo moja Malta je bila druga, moja lepša polovica je pa napovedala da bo Grčija zmagala. No pa v Cele če je treba je treba.... Ma ne, ne bi vaju pohamsala.... Pripelji ga s sabo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehehehehe če ne drugega dobia zadnja vseh možnih točk...heheheheeh jupieeeeeeeaja stane a slišiš ona bi oba pohamsala..heheheheZmagala je Grkinja. Grki obožujejo sol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 čaki stane..hehe ta je dobra....tud jest obožujem sol,slano....resno sam ne mi zdej o kakšni kozi pa to... men sladkarije ne potegnejo..slano mi je pa mmmmmmmm torej sol.ha ha Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>čaki stane..hehe ta je dobra....tud jest obožujem sol,slano....resno sam ne mi zdej o kakšni kozi pa to... men sladkarije ne potegnejo..slano mi je pa mmmmmmmm torej sol.ha ha Češpljica, soli je toliko, kot češpljic Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 sm mislila da bom kej pametnega zvedla, ker nisem gledala popevke pa berem samo o češpljah in soli... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> sm mislila da bom kej pametnega zvedla, ker nisem gledala popevke pa berem samo o češpljah in soli... ehehehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.