Guest sstane 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehehe, kakšen dobr smajli http://forumi.siol.net/images/icon_Kmet.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 No danes sem slisala ta zmagovalni komad. Bolj mimo mi skoraj ne bi mogel biti. Se Rebekin mi je bil bolj vsec, ko sem ga prvic slisala, pa se boljsa koreografija.V glavnem, komad je totalno beden, sluznica, lajna, brezveze Tud nad lanskim nisem bla navdusena, sam je se vedno boljsi kot tole... Ma dej...brezveze.... :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 ma je podoben lanski zmaovalki,podobno poplesavanje,zbijanje na bobne...in ostaa šara....tak da nič novega bi rekla......turki so bli zakonnn vseen..heheheehe Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>huu, kr dost je blo rokerjev norvežani so mi bli dbest ... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 men se pa norvežani zdijo tko iz 80h uni rockerji kokr Kiss in podobne skupine ki so ble v glavnem že slišano Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Ja sej...al pa grska lajna? Tudi ze slisano. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 a ste slisal omarja kaj je vceri rekel mariotu,ko ga je ta vprasal kaj si misli o evrosongu?rekel je da je to blef znotraj samega sebe Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 men so ble full podobne večina..bobni pa cirkusanti, pa tak turški melos.. všeč pa mi je bla:Črna Gora, full dober komad tak močn njihov style.. čeprav tud bobni, pa tko.. ej kaj pa je to OJKA?Švedska Las Vegas, ko je tko na 70-ta spominja,.. muska cela pa ko se mal razživi in pihala al trobila zraven..Izrael taka spevna in zapomnljiva popevčica, tud Malta fajn vokal, sam mogoč ne tko zapomnljiva..Bosna, totalna Abba, sam vseen fajn!Evo te, od vseh teh ki so ble.. so mi ble ok.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Omar je zapel dobr... mu ni kej ocitat... res ne... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Če bi bila prilika, bi med pavzo spisal 24 kratkih komentarjev, pa je bolje, da nisem. Kar nekako me je držalo, da gledam tole. In kot navadno Bern potem ocenjuje od 1 do 10. V glavnem je bilo kar bolj slabo. Veliko praznega, tu in tam kaj že slišanega (Bosna, Švedska), zelo veliko timpanov (?!), veliko krasnih dekoltejev in blišča - kvalitete pa ravno toliko, kolikor lahko pričakuješ od Evrovizije. (Prvih šest sem poslušal po radiu, ker sem bil v avtu, domov sem prišel ravno med moldavsko pesmijo, ki naj bi bila ena od favoritinj - bila že, bila, če računaš na staro teto z bobnom pa veliko nekega skakanja v orientalskem ritmu, pesem sama je bila pa ena od najslabših. Torej generalno - blišč zakriva slabosti. Generalno 2: pri Omarju so ljudje rabili pesem POSLUŠATI. Če bi POSLUŠALI vse pesmi, bi bil Omar med 5 najboljših.) Kaj je vsaj malo izstopalo (takole glasbeno)? SČG - preprosto, spevno, dobro odpeto (namesto enega tipa plus 4 so vsi prevzemali enakovredno težo pesmi! ). Ukrajina - če ne bi šlo za rap (vseeno malo prehudo za Evrovizijo), je bila pesem zelo dobra! Izrael - nekoliko nadpovprečno. Malta - samo dober glas, pesmi ni bilo. Grčija - prazno, prazno, nič. Norveški heavy metal - a dajte no; kombinacija "The Eyes of a Tiger" in pa "Final countdown" od Europe, oboje iz 1982. Brezveze. Nemčija - prazno. Romunija - katastrofa. (Morda je bilo vsaj VIDETI kaj, po radiu je bilo groza od niča. Dretje v angleščini kot kvaliteta?!) Itd. Da je Grčija zmagala? Kar v redu, bile so tudi slabše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 prijaznokriticno kot vedno sem slisala samo grski komad... (enih 5x ze v tem zivljenju v razlicnih verzijah...)ampak ostali so bili zagotovo bistveno drugacni....nas komad je bolj za san remo. ga rabis ene 5x slisat, da ti zleze v usesa, menim. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Sam je bil med unimi 12. nas Omar Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Meni je bil omar taboljš... prmejdunej... sej se vidi da 12. sam, mal najbrž je bil problem k v slovenščini ane, za kar mu dam moj klobuk dol, pa sam dva na odru premal blišča pa tko... ampak .... za eno evrovizijo .... ko jih j.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>huu, kr dost je blo rokerjev norvežani so mi bli dbest sam sprešujem se:zakaj že skoraj vsi pojejo v angleščini?zdaj je pa to že res dolgcajt, prej je blo pestro... tudi jaz sem enakega mnenja, sicer pa novkovič ni bil slab Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 13. maj 2009 Prijavi Deli 13. maj 2009 evo, včer malo celo gledala evrosong staršno všeč mi je bla Armenija; všeč muzika, krasen vokal, pa dobr so migal Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. maj 2009 Prijavi Deli 13. maj 2009 Meni pa Islandija Grem pa stavit, da bo Izrael zmagal.Sem naštevala pol kateri bi po moje lahko prišli v finale. Šest sem jih zadela, štiri pa ne. Naši baje na stavnicah kotirajo nizko, ampak tudi ko so bili visoko to ni pomenilo nič.Bomo videli. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 13. maj 2009 Prijavi Deli 13. maj 2009 Nobene nič posebnega, pa vse lepe.Če bi manj skakali in več vložili v pesmi, bi mi bilo lepše. Ker pa je to evrosong, pač tako je. Nekaj sem jih videla (poslušala), zraven brala knjigo..........Pa sem še rekla da si moram zapomnit državo pa si nisem. Bela oblekica, opera.......... ženski vokali in backvokali........... Nekaj drugačna mi je in luštna Našla Švedska mi je bila nekako dobra ali nekaj posebnega, da ne bom kritična Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 13. maj 2009 Prijavi Deli 13. maj 2009 Najbolj mi je bla všeč Islandija - Yohanna "Is It True?" v prvem predizboru. Bomo vidli v četrtek kaj bo z drugo polovico. Od velikih 4 (Velika Britanija, Nemčija, Francija in Španija): - vokal mi je všeč, samo pesem kot celota ne preveč; ostale tri mi niso všeč. Tudi Rusija mi ni. Zanimiva je bla še Finska, Armenija. ***Ko gledam po youtube mi je od druge polovice všeč še Poljska - Lidia Kopania "I don't wanna leave" in Litva - Sasha Son "Love". Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dancerka 13. maj 2009 Prijavi Deli 13. maj 2009 Ooo, a je že Eurosong? Oziroma bo? Kdaj pa? /da nam zamudla!! :D/ js sm tud fenica, pa če je grozno, pa če je fajn, gledat je treba teh tanovih za letos pa še nism poslušala, razen ene se mi zdi, ki pa je bla grozna O, neki sm že zamudla, ti šment!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 13. maj 2009 Prijavi Deli 13. maj 2009 Ooo, a je že Eurosong? Oziroma bo? Kdaj pa? /da nam zamudla!! :D/ js sm tud fenica, pa če je grozno, pa če je fajn, gledat je treba teh tanovih za letos pa še nism poslušala, razen ene se mi zdi, ki pa je bla grozna O, neki sm že zamudla, ti šment!! V četrtek drugi predizbor, od 19 kandidatov se jih 10 uvrsti v finale. Finale bo pa v soboto. Od prvega predizbora so se uvrstili v finale: Islandija, Finska, Turčija, Švedska, Izrael, Portugalska, Malta, Bosna & Hercegovina, Romunija, Armenija. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dancerka 13. maj 2009 Prijavi Deli 13. maj 2009 Ale, hvala!! Bom probala gledat!! Tule pa še meni ena zlo ljuba kjut stara evrovizijska popevka: - Dschinghis Khan - ESC1979! (mal za aerobiko & inspiracijo!! ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dancerka 13. maj 2009 Prijavi Deli 13. maj 2009 Bravo Portugalska & Izrael! ZELO všeč mi je Belgija: http://www.youtube.com/watch?v=kOn0QwBFOGI ha ha Elvis!! Ni mi jasno, kako da niso pršli v finale!! :xx!: Čehi so oponašali Bosno od lani (ampak so bli Bosna lani ful bolši!!) Andorra zgledajo najbolj zabavne (scenski nastop!) od Švice sm več pričakovala, glede na to, da sm že brala o njih.. Turčija in Izrael so kar fajn, vsaj v kratkem odlomku tule: http://www.youtube.com/watch?v=NIMs-d_6ozk Islandija ful lepo obleko pa tud kr fajn pesem.. Romunija in Portugalska in Bosna so mi ble tud všeč!!.. fajn, da so pršle naprej!! no, škoda, da Belgija ni.. najbrž so premala država s premal izseljenci? pr nekaterih me je pa kr glava bolela, lol.. /al od bleščečega odra, al od techno muske, divje koreografije, al pa vse skupaj.. ) Le kaj bo jutri...? ups, dans!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. maj 2009 Prijavi Deli 15. maj 2009 Me zanima res, po kakšnem ključu tole izbirajo? Ker nimam pojma zakaj neki je Moldavija not. Pa Hrvaška, pa Ukrajina.Pa ne zato, ker mi nismo - itak se je ponovila zgodba z Eme - kar se mene tiče je vokal prešibak. Tole bi morala odpeti Nuša Derenda. Je imela čas vaditi tole, ampak če ne gre visoko, pač ne gre. Videlo se, da se ženska mučila poleg - spačeni obraz, napenjanje grla..komaj izkričala pol ven tisto, kar morala. In za ziher so tisto pol non stop kazali. Lahko pa bi Omar Naber tole pel Meni je v osnovi naša pesem všeč. In škoda, ker ni šla naprej. Ampak, res ne razumem, da pa narodnjaki grejo. aja - pa, da Irci niso šli..še celo Srbi so mi bili boljši od Hrvatov... In ne vem, zakaj neki bi naj ta drugi del bil močnejši od prvega. Meni se ni zdelo niti pod točko razno. Sicer pa so okusi različni in vedno bolj se kaže, da ni Evrosong pesem, ampak kič in razstavni prostor.Škoda. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. maj 2009 Prijavi Deli 15. maj 2009 men je bla naša všeč... brez kaj pa če pa kako pa... toliko fušanja, pa nekaj na silo kot sem včeraj slišala, že dolgo nisem... zanimivo se mi zdi, da je bilo kar nekaj kao opernih vložkov... hm, kdo je z opero na eurosongu začel... naj se naši raje sprijaznijo, da nimamo kaj na tej prireditvi iskat, če je cilj uvrstitev naprej... škoda denarja... aja pa še to, men je bila naša všeč, ker mi je takšna zvrst glasbe všeč, tistim ki je všeč pa Werner pa Brendi, so bili pa razočarani že ko je zmagala ta pesem pri nas... dejmo poslat Zizike al pa Gumidifekt al pa Umrla bom od ljubezni pa bo vsaj Slovenija hepi... danesslabevolje.press Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 15. maj 2009 Prijavi Deli 15. maj 2009 Se strinajm z NatiPrešibak vokal Pesem pa pač evrovizijskaVčeraj mi je bila všeč Norveška Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.