Ksenia 15. maj 2009 Prijavi Deli 15. maj 2009 tud nam doma všečno... mimogrede, njegov vokal je pa ful močan anehttp://www.youtube.com/watch?v=p8OxQHPZhyA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 15. maj 2009 Prijavi Deli 15. maj 2009 Včeraj mi je bila všeč edino Litva. Še vedno pa navijam za Islandijo. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. maj 2009 Prijavi Deli 15. maj 2009 Meni tudi Islandija Navijam zanjo. Meni tudi Danci bili všeč, pa Irci, tudi tale Norvežan vredik. Ok..pa Estonci - če so imeli že na izbiro godala, so izbrali tiste, katerih vokal je bil boljši. In bil Estonski boljši. Nekam vilinski se mi zazdel njihov nastop. So mi bili všeč. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
winkystinky 15. maj 2009 Prijavi Deli 15. maj 2009 edini dober komad letos:Francija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 17. maj 2009 Prijavi Deli 17. maj 2009 Ok, zmagala Norveška. Mi že počasi preseda tale komad. Islandija druga. Žal. So si zaslužili zmago. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 17. maj 2009 Prijavi Deli 17. maj 2009 meni je pa Norveška kar všeč. Ta dečko ..kot en škrat z violino.Islandija , ja žal druga .... Antipatičen mi je. Kaj čem, različni okusi... Samo kako je pa Turčija prilezla tako visoko, pa nimam pojma.Ko pa sem gledala akrobacije grka ...na glas sem se začela smejat ...kak ples ... x:Dx x:Dx Turčija je pa vseeno bla boljša kot Azerbajdžan, ki za las ni prehitel Islandijo. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 17. maj 2009 Prijavi Deli 17. maj 2009 Antipatičen ..kaj pa glasba Ale ... , ok štekam ..če ni vse tko usaklajeno kej ven buta pol Sej sm že napisala da mi preseda ta komad... se pravi da mi ni všeč. Islandija mi je pa kljub ful ponovitvam še vedno všeč. Jst mam po tem merila - če se je ne hitro naveličam, potem mi je dobra. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dancerka 17. maj 2009 Prijavi Deli 17. maj 2009 uf, morm poročat, da sm navsezadnje zaspala pred razglasitvijo zmagovalca drgač mi je pa Portugalska še vedno ful všeč.. Turčija mi je res bla 'krneki'.. - a niso oni kot muslimanska država kao ful proti razgaljenim bejbam? /pa pesem preveč podobna eni od njihovih prejšnjih..) Grki so mi pa ponavadi bli preveč 'cigumigu', tak da si sploh ne upam gledat videospota ostale pa, ene so mi ble prekinčaste, ene pa sm očitno prespala? (al pa mal film gledla na POP TV lol.. Will Smith pač ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 17. maj 2009 Prijavi Deli 17. maj 2009 Ravnokar pogledal Francijo, Islandijo, Norveško in Portugalsko. 12 točk za Portugalsko! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. maj 2009 Prijavi Deli 18. maj 2009 Damjana Murka!! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. maj 2009 Prijavi Deli 18. maj 2009 Men je še zmer Armenija Nadvšeč so mi ble tudi Litva, Estonija in Moldavija.Romunija mi je imela najboljši show!Portugalci so pač zvesti sebi Za Srbijo - škoda, da je že prej izpadla, ker tip je imel glas ko Barry White Tale norveška žaba pa če je pa to creme de la creme, pol na pa bohmumagej Turki...mislm sej mam rada ritomig, sam tole je pa porazno opere na Evrosong ne sodijo x!x Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dean61 18. maj 2009 Prijavi Deli 18. maj 2009 Ma, o okusih pa če gre razpravljat. Samo rečt, da je slab komad, ki so ga po celi evropi z največjim naskokom izbrali vse žirije in gledalci, pa je že malo preveč.Norveški komad, je po mojem mnenju zelo dober. Nekaj posebnega. Ravno tako kot francoski.Patricija Kass je dela zelo kvalitetno glasbo, ki pač nekako ne sodi na Eurosong.Islandski komad je simpatičen, je pa pač pop pesmica, ki gre v uho, sicer pa nič posebnega.Tudi Izrael je imel odlično pesem, dobri so bili tudi etno komadi: Portugalska, Armenija... Vsaka čast tudi BiH. Bili so dobro kot (skoraj) vedno. Hrvaška pa ni imela tako slabega komada, pa ji Slovenija ni dala nobene točke. Pravzaprav se bojim, da se je odnos Slovencev do Hrvatov res tako hudo poslabšal, da niti glasovat nočejo za njih. To se ni nikoli dogajalo in sigurno ne pomeni nič dobrega.Sovraštvo namreč nikoli nikomur ne koristi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 18. maj 2009 Prijavi Deli 18. maj 2009 Tale norveška žaba pa če je pa to creme de la creme, pol na pa bohmumagej x:Dx Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dancerka 19. maj 2009 Prijavi Deli 19. maj 2009 x:Dx Se strinjam!! x:Dx en kup drugih pa nism čula, vključno s Srbijo, HR in BiH.. ponavadi so meli dobre, letos pa nimam pojma.. sm predobr spala, očitno grem zdej poslušat tega Barry White-a lol.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. maj 2009 Prijavi Deli 19. maj 2009 Aja, no...Eurosong je vsako leto bolj boleč. Zmagovalna pesem mi je popolnoma mimo, niti ene pesmi se ne spomnem, ker so bile vse tako mimo. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 19. maj 2009 Prijavi Deli 19. maj 2009 uspela zgrešiti vse skupaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. maj 2009 Prijavi Deli 20. maj 2009 Potem imam pa pač slab okus in nimam pojma. Za moj okus je bilo pač zelo slabo. Tu ne pretiravam. Če bi mi bila kakšna pesem všeč, bi to tudi napisala (kot sem pri izboru Eme in še marsičemu).Če pa to pomeni, da se ne spoznam na te popevke in to, pa tudi v redu. Lahko s tem mirno živim in še naprej poslušam glasbo, ki je meni všeč. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. maj 2009 Prijavi Deli 20. maj 2009 No, sej to je pa res. Meni je še vedno najljubša zmagovalka iz leta 1995 Taka sem Zanimivo je, kako imajo Avstralci radi Eurosong. Sem se z enim spustila v debato in je rekel, da so pravi navdušenci. Se je hotel pogovarjati o skladbah z mano, pa pač nisem nič vedela. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. maj 2009 Prijavi Deli 20. maj 2009 No, sej to je pa res. Meni je še vedno najljubša zmagovalka iz leta 1995 .ja, ja (skromno ponavljam za Mystico, jp ) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 21. maj 2009 Prijavi Deli 21. maj 2009 Damjana Murka!! Jeeeeeeeeee Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 21. maj 2009 Prijavi Deli 21. maj 2009 Lepo je brati, da je bila še komu izjemno všeč Portugalska. Me je kar zamikalo, da bi jo šla še enkrat obiskat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 21. maj 2009 Prijavi Deli 21. maj 2009 No, sej to je pa res. Meni je še vedno najljubša zmagovalka iz leta 1995 Taka sem Zanimivo je, kako imajo Avstralci radi Eurosong. Sem se z enim spustila v debato in je rekel, da so pravi navdušenci. Se je hotel pogovarjati o skladbah z mano, pa pač nisem nič vedela. A ta je bla na Euroviziji!!? (smajli mišljen kot velki oki, ne kot EEK, hehe) Meni je pa tale všeč od Secret gardna: Sam ne morem tega velikokrat poslušat,..ob redkih prilikah, ker se je pesem preveč vsedla in preveliko poslušanje bi še povzročilo, da bi mi postala zoprna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2010 Prijavi Deli 27. maj 2010 a nismo nekaj ze debatiral o temle letos? V glavnem, zdajle saltam in ugotovim, da pravzaprav zdajle poteka. (sem vidla kaksne naslove pa to, sam me ni zanimal, se mi ni oko obesilo za to, pa sem mislila da pac se pise, ker bo to pac 1x v bliznji prihodnosti). Me zanima ce pridemo v finale. () Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. maj 2010 Prijavi Deli 27. maj 2010 a nismo nekaj ze debatiral o temle letos? V glavnem, zdajle saltam in ugotovim, da pravzaprav zdajle poteka. (sem vidla kaksne naslove pa to, sam me ni zanimal, se mi ni oko obesilo za to, pa sem mislila da pac se pise, ker bo to pac 1x v bliznji prihodnosti). Me zanima ce pridemo v finale. ()Do zdaj so bili naši rokerji najboljši, pevalka pa najlepša Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2010 Prijavi Deli 27. maj 2010 No danes nima smisla kritizirat (to se je ze, ce/ko se je - in se se bo), zdaj smo tu kjer smo.Ne glede na to ali mi je vsec ali ne, so se odrezali cisto okej, najbrz najbolje, kot so se lahko in so nas predstavljali cisto *spodobno*.Pac ce s(m)o se Slovenci tako odlocili, je fer, da jih podpremo, sej ne tekmujemo med sabo v svojih glasbenih okusih, pac pa Slovenija tekmuje z drugimi drzavami oz. predstavniki slo s predstavniki drugih drzav.Zato jim privoscim cim boljso uvrstitev. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.