Marsa 14. maj 2011 Prijavi Deli 14. maj 2011 Ojej.Bog se usmili. (uletela na 10 al kaj, skratka sem poslušala 2 pesmi...) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2011 Prijavi Deli 14. maj 2011 No to je blo pa plosk plosk (Maja Keuc). V bistvu čist izven konkurence (od česar sem vidla/slišala).Ok, nič izvirnega, sam tega itak ni za pričakovat, tud vokal je men preveč na že slišane, ampak dober in tud sploh ni fušala (medtem ko je bil prej sam fuš, un revež k je opero pel, je čist fušal ).Skratka, ni pripomb.Od videnega bi realno lohk clo zmagala - al pa bi v bistvu clo morala zmagat. Kar se tiče kakovosti (vsega) - kolikor lohk na takih tekmovanjih govorimo o tem.ampak šteje še vse kaj drugega, ne nazadnje je tud okus folka zlo muhast in nepredvidljiv (pa ne glede na morebitne kuhinje in ostalo). Skratka slovenski nastop kul, Maja Keuc res obetavna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 14. maj 2011 Prijavi Deli 14. maj 2011 a ne bi bila fora, ko bi naša zmagala?prav privoščim ji. Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2011 Prijavi Deli 14. maj 2011 a ne bi bila fora, ko bi naša zmagala?prav privoščim ji.ne vem če je možno - glede na logiko in matematiko vsega. Drugač pa: bi blo fajn pa ne bi blo fajn.Fajn bi blo že zato, da nam nekaj uspe pa kao 'kajla' "velikim", pa razpoznavnost pa te fore, ne bi blo pa fajn zato, k v bistvu je to blazoten strošek, se mi pa vseen bl fajn zdi da bi recimo v šport vlagali, kot pa v te bedne festivale (če ne druzga, je žaljivo za okus, žalitev glasbe v bistvu, na nek način).Ne vem no, sori če sem koga užalila (ki mu je všeč in mu pomeni), ampak pač to je moje mnenje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 14. maj 2011 Prijavi Deli 14. maj 2011 šit, napačen post sem zbrisala, kokoška Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 14. maj 2011 Prijavi Deli 14. maj 2011 :Djaz spa sploh ne morem gledat glasovanja :Dkera tepka!isto ko - če že - gčedam zadnjih 5 minut kake tekme, pa će slučajno navijam, ne morem gledat, rajši preklopim, pa potem a koncu pogledam rezultat :)isto bom zdaj naredila Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2011 Prijavi Deli 14. maj 2011 hehe (čist not padla, si grizeš nohte in vse...) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 14. maj 2011 Prijavi Deli 14. maj 2011 zdej grem pa lulat pol pa na hitro pokukat, kako nam gre tam nekje v drugi polovici smo.itak da je kuhna, zato se pa sploh ne vžigam, ko je vaprej vse izgubljeno. Sem preveč žalostna, ker me tak nefer plej čist povozi. čist brezupna naivnica. moram enkrat svoje zvezde pogledat, a kaj not "piše", če se men da sploh še pomagat. Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2011 Prijavi Deli 14. maj 2011 pomagat k čemu?da boš rajš jeduh? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 14. maj 2011 Prijavi Deli 14. maj 2011 pomagat da ne bom več tok naivno teslo.dane bom tako zaupljiva.(kok ma pa to veze z eurosongom, a) Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2011 Prijavi Deli 14. maj 2011 saj vem, saj pravim.men se takšna 'naivnost' zdi normalna in *pravilna*.... vendar to je že za v druge teme in debate. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 14. maj 2011 Prijavi Deli 14. maj 2011 saj vem, saj pravim.men se takšna 'naivnost' zdi normalna in *pravilna*.... vendar to je že za v druge teme in debate. o hvala.to je pa lepo slišat. Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 14. maj 2011 Prijavi Deli 14. maj 2011 še to sem se spomnila :)ko je pel daniel popovič, đuli, in je bil samo četrti, jaz in sestrična pa v joooooook :Dpa nej bo azarbejđan al kir hoče, meni je vseen. Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2011 Prijavi Deli 14. maj 2011 Zmagovalec Evrovizije: Azerbajdžan. (v bistvu modelsk) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AirMax 15. maj 2011 Prijavi Deli 15. maj 2011 Kakšna pa je zmagovalna pesem?? Namreč nisem mogel gledati Evrosonga, ker sem gledal Real Madrid... Slovenija je pristala na 13.mestu.. Katera je pa bila Srbija?? Morda kdo ve?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 15. maj 2011 Prijavi Deli 15. maj 2011 Od videnega bi realno lohk clo zmagala - al pa bi v bistvu clo morala zmagat. Kar se tiče kakovosti (vsega) - kolikor lohk na takih tekmovanjih govorimo o tem.ampak šteje še vse kaj drugega, ne nazadnje je tud okus folka zlo muhast in nepredvidljiv (pa ne glede na morebitne kuhinje in ostalo). Skratka slovenski nastop kul, Maja Keuc res obetavna. Kakovost žal nima neke teže na Evrosongu. Pravzaprav je sploh nima. Se vidi po zmagovalcih. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2011 Prijavi Deli 15. maj 2011 ma itak je vse skupaj farsa. kaj pa ima sploh težo?sej je cela godlja - po 1 strani te sosedske fore, po drugi kuhinja in politika, tud tole telefonsko glasovanje je mimo, pa tud 'strokovna' žirija je mimo, ker ne gre za *taprave* glasbenike, pač pa za iste te neke pevke, ki so morda že kdaj nastopale na katerih podobnih prireditvah...Tko da je v bistvu preveč dejavnikov in je cel mišmaš.So pa tudi vse slabši nivoji v glasbenem smislu (kje so časi Waterloojev!) - sam skinejo en že narejen komad in ga mal priredijo in pol dajo al ziheraško varianto -kot mi- al pa najbolj možno bizarno, s klovnovskim imidžem ali da je čist nekaj desetega (kao 'metal')... Pa tud folk ima različen okus, večina pač večinskega. - kar se nudi (saj v bistvu niso sami krivi, če nimajo bodisi posluha bodisi izbora, če se sama sranja rolajo).No na taki prireditvi bi morala bit prvenstvena spevnost komada. Pa vsi pojejo v angleščini, po eni strani štekam, res se pogosto boljše sliši, sam men bi se zdelo gud da bi v slovenščini.Recimo Srbi so Džeki kar se tiče tega pa nič niso zakompleksani, kot mi, da je treba nujno bit nekomu podoben, da boš dober.Najbrž so od njih vsi pričakovali drugačno pesem (kao Srbi pa to, ta melos itd.), pol pa tale retro lahkotna scena, ki pa se je recimo meni osebno zdela posrečena. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 15. maj 2011 Prijavi Deli 15. maj 2011 Do zdaj mi ni ena zmagovalna pesem, ni bila všeč kot včerajšnja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2011 Prijavi Deli 15. maj 2011 O lej jo Minnie, long time no see! *Ste* nam dal Hrvati menda clo 12 točk. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 15. maj 2011 Prijavi Deli 15. maj 2011 O lej jo Minnie, long time no see! *Ste* nam dal Hrvati menda clo 12 točk. Ja. Zasluženo. Pesem je bila na nivoju. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 19. maj 2011 Prijavi Deli 19. maj 2011 Kolkor sm pogledala na hitro: Azerbajdžan, Albanija, Turčija, Švica, Romunija, Latvija, Bolgarija, Malta, Italija, Srbija, Bosna in Hercegovina, Nizozemska, Islandija... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/horro-cb.jpg Grčija, Poljska, - mogoče Ne bom več komentirala v naprej. Ker vidim da se moja izbira potem ful razlikuje od tistega kar slišim na tv. Ni isto poslušat po compu al pa po tv. Grčija mi potem sploh ni bla všeč. POljska tud ne. So mi pa bli dobri Ukrajina, Azerbajdžan, Nemčija, in naša Maja. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 25. maj 2012 Prijavi Deli 25. maj 2012 Zanimivo, da jaz pišem o Eurosongu, ko ga že leta nisem gledal, ostali pa nič. No, včeraj pridem zvečer domov in naletim na članek o polfinalnem izboru in da je prenos prek neta. Kliknem in glej: ravno se pripravlja Eva Boto. Punca je kar lepo nastopila,..po neprepričljivem, nedoločenem začetku, ko se ni vedelo, kakšna sta melodija in ritem.. se je kar razpela in ni bilo slabo. Sem bil prepričan, da bo šla v finale. Kar pa je najbolj smešno in zaradi česar pišem tole, pa so odzivi slovenske publike. Koliko razočaranja! Kot da je to tekmovanje nekaj pomembnega, kot da se res ocenjuje neko kvaliteto. Eva je faca, ker je nastopila in ji je čisto lepo uspelo. Pa kaj še hočeš več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. maj 2012 Prijavi Deli 25. maj 2012 ja. Mene je tud mal rpesenetilo, da ni nihče nič napisal oz. da ni blo nekega navdušenja nad eurosongom. Meni je rezultat pričakovan.Če bi jaz odločala, bi poslala Konichiwo. Takšno 10x bolj pali, poleg tega sta pa dvojčici živi. Ampak ne; mi pa pošiljamo balade, ki nas nikoli ne pripeljejo do vidne uvrstitve. skratka, delamo po preizkušenem receptu. Ja, zelo osebno se jemlje.ko sem napisala (pred parimi tedni menda), da sem 'navijala' za dvojčici Prusnik, sem dobila 24 minusov. Folk ne šteka, da ne gre za to, kaj je všeč njim, niti za to, kaj je kvalitetno (glas, komad...), pa še celo niti te omenjane diaspore in to... Pač pa nastop; šou, karizma, da tolče ven, da izstopa v enem smislu... Poleg tega pa je bil sam ritem pesmi prepočasen.Tudi je bilo odveč toliko back vokalov, ki pa so potem celo prej bili v minus kot v plus, saj so začeli komad in to ne dobro... saj komad ti pade v uho ali pa ne... to se človek odloči zelo hitro - če mu melodija potegne ali vizualno al karkoli, da pač dobi njegovo pozornost.No in začetek je bil slab (tedaj so kateri v drugih državah morda prešaltali na drug kanal). Fušanja jim niti toliko ne zamerim, ker so skoraj vsi fušali (da nisem mogla verjet, da tako zelo fušajo, kot tudi to, da so tako slabe pesmi, da sem še pomislila, hm, potem pa ima naša res celo nekaj šans, ob taki konkurenci) - očitno oz. morda so imeli slabo ozvočenje na odru al kaj takega, da se niso slišali (to se večkrat dogaja). Vendar Eva pa ni fušala, ima zelo lep glas, odpela je dobro, celo zelo dobro - menda ni niti enkrat zafušala (kljub prvotni tremi in togosti, se je hitro sprostila), tako da nas je predstavljala solidno. Vendar kot rečeno, to ne pali, tudi če bi komad *delal* (=bil živ)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 25. maj 2012 Prijavi Deli 25. maj 2012 Jaz sem potem po Evinem nastopu brskal po računalniku, Eurosong pa sem poslušal v ozadju in še občasno poškilil. Kako je fušal oni Slovak! Drugače pa je recimo Bosanka dobro nastopila. Drugače se ne spomnim kaj dobro več,.me ni kaj posebej pritegnilo. Aja Prusnik sisters. Jaz sem bil vseeno za Evo, ne glede na uvrstitev na Eurosongu. Punca vsaj dobro poje in mogoče bo delala kakšno kariero in ji bo to vzpodbuda. Prusnikovi bejbi pa meni pač nista,..ja ok,..malo pomigata, samo meni to ni blo nič posebej všeč ali da bi nevemkakšno fajn energijo s tem dodali. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. maj 2012 Prijavi Deli 25. maj 2012 a res, meni sta bili pa všeč. ko je že dolgo bil govor o tem in njiju (pa sem še pomislila, pa kaj so to za eni/ene), pa potem slučajno ujela finalni izbor in sem bila pozitivno presenečena.Živahni... dost butast komad, ampak vseen tud otkačen... tak simpatičen pozdravček, konichiwa... pa nista se mi zdeli na silo razigrani, pač pa da taki sta, tko, sta se mi zdeli zelo simpatična osvežitev. Glas sam pa žal ni dovolj.Smo imeli že boljše izvajalke balad, lepih glasov je ful, mora vseen bit še kaj drugega.Res je da je še maldost tu, ampak saj dvojčici sta tudi tam nekje. meni se je zdel komad neskladen s pojavo in starostjo Eve Boto... bil je *starikav*. počasen, težek, usedajoč se, čeprav čist dober komad... a samo še malo je manjkalo hmm... tistega ščepca *Tistega*... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.