devica 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 usi že spijo... pa sej je komi pol... Nč, pol pa lahko nočko Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Ah, meni pa nasedva nista bila vsec. Tudi ce sta nasa... Od vseh do zdej se je izkazala edino Darja s Prisuhni mi pa una mala...kaj je ze? blond? Jaz bi sem prej poslala in Alyo in Romarinke! Ah ja, ocitno je cela Evropa navelicana takih smotanih sluzastih komadov.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Aja, nusa derenda:) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Men so pa ble Sestre všeč Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Sej so ble ful dobre, pa dbest komad, to bi bilo pravsnjo za evrovizijo, spevno, lahkotno, a vseeno dosti kvalitetno.Samo ni mi bil vsec njihov image na odru - po mojem je to eden od dejavnikov, da ni slo skozi...Ker zdaj kao - da ne bo prehudo; kako absurdno... Predolgocasno, ce si atrakcija oz. ce je v tem stos, bodi potem pac atrakcija, ne zdaj, ko si nekako 'in', pa se prilagajas nekaj... kao... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Sestre so ble kul, ja. Se pa strinjam s tabo Marsa da so ble preveč statične na odru, kr neki. Duo platin meni sploh nista všeč. Komad mi je mimo, tud ostali njuni komadi :xx!: , pa tud outfit mi je tko mal, ne vem no, moje mnenje je tako...da sta res preveč prevč osladna in pocukrana :xx!: In tud jaz bi poslala Alyo, pa že že mora bit tak komad bi bla pa Natalija verboten na odru ziher bolj...hm atraktivna V Večeru je bil en zanimiv komentar na vso zadevo: Ma ja ne, mi smo pač v Evropi, bivša juga pa na eurosongu Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 pa Natalija verboten na odru ziher bolj...hm atraktivna poserjem se na take ki znajo samo joške pokazat in mislijo da jim bo kaj uspelo... uspelo jim bo do ene meje. potem se bo pa videlo kaj imajo v glavi in koliko se cenijo. cenijo pa se očitno res ful, da s takim žarom razkazujejo joške. sestre pa... eh ja.. gotovo bi bile izbrane na EMI če bi bile malo bolj drzne... sigurno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 zameNE, KOMAD NI MIMO, STA sCUKRANA, KI ŽE MEJI NA UMETNO SCENO Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Sem gledal nek intervju z Verbotnovo pa sploh ni taka "glupača" kot bi človek mogoče prehitro presodil.......sicer pa praktično vsaka pevka bolj ali mal "izkorišča" tudi svoje ženske čare......tiste, ki jih imajo, seveda ...no, včasih probajo tud tiste, ki jih nimajo Na lanski Emi....Alenka Godec ........daleč najboljši štikl ......še meni, ki skor ne poslušam popa je bil všeč in sem bil prav jezen malo, da so poslali Stavčevo na Emo s tistim total brezveznim štiklom. Sem ga zadnjič spet slišal......za klaso nad Karmen.....najmanj.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 saj je bila non-stop tiho v svoji popolnosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Jaz sem ga gledal na neki lokalni tv.......kot gostja je bila sama. Babja zavist.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 Babja zavist.... jaaaa...ooo kako sem zavistna. en kurc. raje bi bila grda kot imela njeno osebnost. tako pač. iskreno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Meni je pa ona malo mopsasta, hecna malo z ocmi scitniskega tipa, pretirano je res nekoliko s tem oprsjem, sicer pa je postavna in vse tole... Cisto sexy po mojem res za tipe. Pac pa tole, da je glupa... PO mojem pa ni, po mojem pa je sramezljiva in dobra. Mislim po srcu, se mi zdi se kar mila oseba, tudi morda malo zalostna, bi rekla, da je zelo obcutljiva.Glasba morda res sucks, pac pa se mi zdi prava profesionalka v doteranosti image-a (s cimer ne mislim samo videza - telesa in obraza, make-upa, pac pa nastop, pristop itd.). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 pa preprosta je, no vsaj bila je pred dvemi leti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Kako veste kaksno osebnost ima Natalija Verboten!? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 pred leti sem kr nekaj časa preživela v pogovoru z njo in se mi je zdela simpatična in preprosta, če mene sprašuješ... za danes pa ne vem... kakšno ima pa osebnost, hm, to še za marsikoga ki ga dobro poznam ne vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 ne vemo - hocem reci, jaz ne vem...A saj vsakdo se kaze v neki podobi.... Ki jo pac vidis in percepiras tako ali drugace... jaz jo tako. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Mislim po srcu, se mi zdi se kar mila oseba, tudi morda malo zalostna, bi rekla, da je zelo obcutljiva.Tudi meni tako zafunkcionira, nič narejeno, deluje mi precej naravno. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Meni se zdi tudi ona se najbolj simpaticna in najmanj narejena. Veliko bolj preprosta kot neka Pika ( njo sem imela "cast" spoznat), Helena, Nusa...itd... Ce ma pa dober gestel in ga pokaze...pa naj a ne...grozno, da folk se zmer po tem sodi... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Natalija je zelo fejst in preprosta punca nič vzvišena, pa dobro izgleda Če se enkrat na TV ni najbolje odrezala...big deal, mislim, mogoče pa ni imela svoj dan....stalno mora biti tipi topi in dajat najbolj pametne odgovore na vse...ma bull shit kdo od nas pa bi zmogel to? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 Natalija: tiha voda bregove dere. :o|o: meni Karmen Stavec ni nevemkaj... je pa enkrat zapela eno svojo lajnasto pesem v bolj divjem rock stilu in show naredila zraven... mislim UAU .. res dobro... je izstopala... tako kot da se ne zaveda sebe, zapeljevala publiko.... ampak tako da res naredi VTIS. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Meni je pa ona malo mopsasta ...hi-hi....pa res. Sicer pa tak po postavi res "u-godno" zgleda pa to......saj pravim, meni je bila v intervjuju čist kul......mogoče mal tud zato, ker sem tudi sam mal nasedel raznim ogovorjanjem/verjetno zavistnic/, pa nič nisem kaj dosti pričakoval....in je bilo presenečenje pozitivno. Muzka pa pač ni to kar bi jaz poslušal...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 poserjem se na take ki znajo samo joške pokazat in mislijo da jim bo kaj uspelo... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Natalija: tiha voda bregove dere. :o|o: meni Karmen Stavec ni nevemkaj... je pa enkrat zapela eno svojo lajnasto pesem v bolj divjem rock stilu in show naredila zraven... mislim UAU .. res dobro... je izstopala... tako kot da se ne zaveda sebe, zapeljevala publiko.... ampak tako da res naredi VTIS. Zapela pa je Nanana... v hard verziji kao, v kavbojkah in črni mikici, spuščeni lasje in spogledljivost, ne vem zakaj se barbiko dela, ker ne more bit...rojena je pa istega dne kot jaz, zanimivo, a je še strelka al že kozoroginja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 ne vem zakaj se barbiko dela, ker ne more bit...barbika nikoli ne bi mogla bit divja, odkačena, izstopat... saj ne pravim da ona izstopa... ampak- ne pali "barbika"... pali osebnost. meni osebno ful všeč tista Ruslana iz Wild dances-Ukrajina- da se vrnem na temo... strelka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.