mushi 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 ja zdej na evorsongu bi se mogla pa držat kot naveličana zakonca, vsak na svoji strani odra, al pa skup pa ignor, če sta ptička, sta ptička ne? pa še mal pokazat... veste kaj je po moje narobe, da smo ta komad po radiju lahk vsak dan slišal..a ni blo včasih tko da ga nis pol do evrovizije.. razen če si si ga posnel... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Je blo včasih tko, ja Mushi. Jah, meni sta tudi nekak odbijajoča, pač to obdobje majčkeno trpim , tako kot sem tisto obdobje, ko se je vrtela od Andraža Hribarja : preberi mi z ustnic.... Se mi zdi, da me en tak občutek nenaravnosti in narejenosti odbija.... No ja, saj je vsake glasbe dosti, nekaj zame, nekaj za druge, tako je prav . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 ...pač to obdobje majčkeno trpim , tako kot sem tisto obdobje, ko se je vrtela od Andraža Hribarja : preberi mi z ustnic....:xx!: Jaz pa nic ne 'trpim', ampak tisti hip preklopim, ugasnem karkoli, samo da ne slisim vec. Imam neko obcutljivost na vokale, dolocene sounde.... Mi poci film od cesa brezveze..Npr. nisem mogla slisat reklame valentinovo (saj smo ze govorili o tem v eni temi), in ne morem slisat necesa, kar furajo na Discoveryju vmes, nek gaellic ali kaj, v zacetku mi je bilo zanimivo, aha, in tko, zdaj pa me prav tako zelo nervozno naredi...Kaksna slovenska scena me takole naredi, ob kaksni pa se nadvse zabavam - npr. nad texti. :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Jaz pa nic ne 'trpim', ampak tisti hip preklopim, ugasnem karkoli, samo da ne slisim vec.Bi tut lahko ja, sam tule v službi je majčkeno smotano, ker vsi poslušamo en radio, pa bi mogla odmaglit do stolpa in prestavit Sicer se pa že umirja počasi.... Reklama za valentinovo ja, hvala bogu, da je že mimo, men tut ni bla všeč :o|o: . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 vsak dan je valentiiiiiiiiiiiinooooooooovooooooooo hahaha..... men je bla pa hecna na začetku, še bolj pa pol ko sem pevko vidla in res tko ko ena Rusalka govori (beri Rusinja). Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Ja, ampak se paci, prav prizadeva si tako govorit, mimo, neprijetno... Janja pajade, vstanes, preklopis, kaj te briga! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 a mislš, pol nima govorne napače? ja mi tud nismo prekloplal radia ko so dve hotle glih TO postajo poslušat, boli mene, mal pol komentiram ono joškarco ko tolk hrope ko poje Nataly, onga Mežka ko tko ko da mu ga kdo not tišči drhti z glasom... pa še pa še ne paše..... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 20. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 20. maj 2004 . Jah, meni sta tudi nekak odbijajoča, pač to obdobje majčkeno trpim , tako kot sem tisto obdobje, ko se je vrtela od Andraža Hribarja : preberi mi z ustnic....v meni pa vzbudi prav posebne občutke- tista reklama za kavo preberi mi z ustnic, moja moja...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 hvala za link Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Your welcome..... Poki? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 http://24ur.com/naslovnica/interaktivno/kl...581.php?rf=2i11 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Take,pri meni nohte zgubljajo! :xx!: Zadnjič vidim nekaj na tleh,ko je bila ena z umetnimi kremplji pri meni in rečem:"Gospa, nekaj ste zgubili!" Ona pa:" O,hvala, se mi je odlepil, ga bom v službi nazaj prilepila!" :xx!: Bljak! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 jah.. to je verjetno full nehigienično. Lahk dobiš gljivice al vnetje nohtov al neki, ti se lahk zgodi da ti morjo nohte dol potegnt.. če bi to durh na durh si gor dajal, al če bi ti kdo bolj po domač gor prštimu..dober da mam naravne kremplje, če ne pa se mi tud s tem ne bi dal ubadat.. še las si ne barvam več, kaj šele da bi si kremplje čez kremplje limala... :xx!: Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Ja, Mushi poznam eno, ki so ji odstranili tri njene nohte,ker je fasala glivice! :xx!: Saj pravim, ogabno! :o|o: Zdaj pa prisega na naravne nohte, prej si je pa leta lepila umetne! :xx!: Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 ah ludi moji.......kolk ženske skoz dajo.. a ne? Contesa agree, seveda nismo vse notr, samo jst tud takele fore slišim.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Kaksen brezvezen intervju, neiskren in vse... razocarana sem, sem mislila, da sta vseeno bolj simpaticna takole... :o|o: Koliko si stara?Dovolj.Ja, to vidmo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 marsa oštra. Kratka in jedrnata. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Jah, Mushi, kaj cem - sem jima dala sanso (a mislis da bi sla brat sicer intervju), ker v bistvu mi nista bila tako zoprna onadva, samo komad, pa sicer mi bejba ni vsec, a se mi je zdela nekako zanimiva, vseeno...Zdaj pa vidim, da v bistvu se nekaj gresta kao... 'Diplomatski' odgovori, kot da blazno resno zdaj nekaj... Kot da smo velepomembni, politiki ali kaj jaz vem....Nekako brez humorja, nesprosceno... a pomembno nadvse.'A imate vec ponudb zdaj?''Toliko kot prej, ker smo jih imeli ze prej ful'. (*kar je tudi neumen odgovor: hotela sta reci, da sta ITAK ze frajerja, brez tega, s temle pa sta povedala, da sta totalno brezvezna, ker KLJUB TEMU, da sta imela nastop na Evrosongu - nimata nic VEC ponudb - ki bi po logiki morale zdaj dezevati). Kaj sploh priti potem v Chat, napisi izjavo za javnost in na svidenje. To, da je suha in nelepa, me ne moti, lahko bi bila blazna frajerka, saj sem sita 'lepih' dolgocajtnih ksihtov... .... SOVRAZIM pa pachenje na Cher (je kar nekaj teh pevk), sploh mi je motec tak grlen vokal, prav moti me, iritira...Samo da Cher je Cher... Tole pa... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Hi hi hi, nič razočarana, dala vse od sebe, ampak zmagala pa seveda nista, ker nista akrobata in nimata slonov, drugače bi bila pa 100% zmagovalca . Miša je preverjala televoting 2 noči zapored, ja, kaj pa je počela, šla v vsako državo štet vsak posamezen glas al kaj . Svašta, sicer pa, kako pa naj vse to lepo zapakirata ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 v bistvu se mi zdi smo bli na finto vrženi..prvo sta se mi zdela tak preporosta in neobremenjena, zdej mogoč preveč important, pr nas se je treba vedno manj pomemben delat, pa daleč sežeš v srca ljudem, mal preveč samovščečnosti, pa te noben več ne mara. Sploh če je nimaš za kaj imet. Za copy pač ne. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Smisel sodelovanja dua Platin... [Platin] Super! Mnogo smeha, mnogo solza in veliko hrane! a se ni za prašat?????? :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Janja, kako naj lepo zapakirata?Glih zato, iskrenost je poteza prava, s tem tudi najbolj 'razorozis'.. ker si resnicen, pristen in ne more biti napake. Mushi, ja, saj, sem tudi jaz pomislila pri sebi, cakaj malo, halo, a vendar ne.... Ni mi zoprn samozavesten clovek, obcudujem sposobne ljudi in vedno to tudi povem, vendar pa imam res kar kriticen uch... V bistvu sem ful tolerantna....... Vse zivo me ne moti, zelo rada imam preprostost, nisem snob, podpiram raznoraznosti in raznorazen folk, ne morem reci ravno, da nimam predsodkov, a se mi zdi, da nisem predsodkarski clovek, da kar dam sanso, no... A nekatere lastnosti pa me pac odbijajo. Pa se nekaj je - na taksnih prireditvah in sploh na taksni sceni - ce nisi 'lep' in si glasbeno precej povprecen, moras potencirati druge atribute, moras biti torej izviren ali otkacen ali custven ali simpaticen ali zanimiv ali nadarjen.... nekaj pac....Da imas pa povprecen sound, povprecno glasbo, povprecen look - ne mores nastopati kot da si Madona - ki ni v nicemer povprecna - in ko je Madonna samozavestna, me to ne moti - ker je tudi iskrena - to je Ona. To je to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Madonna je prasica...taga sploh ne skriva...ampak še pokaže...zato je ona men Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 [Kritik] Zakaj sta se poročila po polfinalnem izboru, če bi se prej, bi mogoče celo koristilo kaj? [Platin] Ker je to osebna zadeva. zakaj pa potem na Evrosongu...s takim pompom...14 mio SIT...k jih KAO nismo mi plačal...gate na glavo...pa spat... :o|o: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Majica... hm, prasica... malo tezka je ta beseda, a vem, kaj mislis, in ne bo me kap. Meni je vsec Madonna. Vsec so mi uspesni ljudje, ki so pristni in iskreni.Ma, carica je, pa konc, desetletja (x!x) se ze drzi - na vrhu in tudi kot bejba, clovek, gre naprej, fura... ni je povozil cas, ni se izpela... ma, takih je malo v bistvu... Tole pa, ja - za evrosong smo pac dali kao... no, vseeno me poroka ne moti, mislim samo dejstvo... pac, sta stopnjevala vrhunec, zabelezila, zapecatila... je nekako 'smiselno', za stekat... brez da bi to nujno bila samo marketinska poteza...A moja pripomba je - razen brezveznosti- nepristnost. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.