Guest sstane 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Smo v finalu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 FUL DOBER JE ODPEL!!!!!!! Vsec mi je bil nastop, kretnje...super! Ta rock umes ful pase!! Joj, fuuul mi privoscim! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Dober je nastopil...komad v nulo... Sam Omar...in predstavitev...pa, kako je non stop sledil kameri... :xx!: Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Smo v finalu Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 oooooooooooooo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Poljaki tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Čak mal, a smo al nismo? Vidim tam, da še niso končal? Al to sam pobožne želje? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Joj, res si zelim, da pride...pa da zapre s tem dolocene gobcke Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Za koga bomo glasovali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ALI SE TUDI VAM ZDI DA JE OMAR NABER ZMAGAL SAMO ZATO KER JE kao LEP?? Kaj bi na to porekla Rebeka? ali pa Saška? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Tolk ste me... da sem se jaz TV prizgala Da vidmo tole.. Omarja sem sicer zamudila... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 uf dobro tole Omar, dobro mala je pa pri nastopu Borisa tko želela, da ne bi dečve zafušale, da je menda totalno bila v krču, v obeh nogah jo je zagrabil krč ma punca ima ime po njegovem komadu, ji je zlezel v kožo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj, res si zelim, da pride...pa da zapre s tem dolocene gobcke Enako Michelle,saj je edini, ki mu lahko damo kapo dol, kar se tiče Slo. gasbe in eurosonga !! Kljub temu je preveč komercijale...za moje okuse...večina je za en shit ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Mah brez veze, sam sm ful skeptičn do tovrstne muzke, pa se mi vseen zdi, da je štikl kar dober, no. Pa jst sm čul, da je zmagal, ker je pač med mularijo tolk ta hip popularn. Pa saj je vseen, kak zdej to glasujejo al kaj kdo gre v finale? Navijam zanj, valjda Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Za koga bomo glasovali 1.Austrija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Za koga bomo glasovali Za Avstrijce of kors, so al niso sosedje Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Kot je bilo danes na Trenjih; Omar je zmagal na Emi, kot narod ga je treba podpreti, ker je vseen nasa izbira ( ne glede na to, kako je zmagal), ne pa po njem pljuvati!Glas pa fant ima, ima tudi izgled, ni fusal...! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>1.Austrija2. Izrael Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Jaz navijam za Nizozemsko ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 No, kak pride do skupin k pridejo v finale? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>2. Izrael3. Iceland Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Santos, dobra izbira Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Sem dal glas za Omarja oz. za njegov komad ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>3. IcelandNORWAY, HUNGARY, SWITZERLAND, SLOVENIJA, POLJSKA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 jooj, jaz pa nimam spanske sim kartice nikjer blizu.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.