skwo 18. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2004 Skwo!! Glih prejle sem pomislila, kje da si kaj in kako smo zabluzili nekako v tej temi (*ampak sem ravno tako pomislila, pa kaj, saj ne postavljamo teorij tule, pac tako pelje pogovor, zraven pa zves, vidis, se kak vidik oz. imas moznost o njem razmislit). ja,veš da sem dejansko razmišljala,da bi res naredila pavzo. ne morem .tudi zaradi tega,ker sprejemam vsako mnenje in priznavam možnost drugačnega mnenja,razmišljanja. hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 18. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2004 Sorry swo, ampak res ne morem biti tiho. Nekaj te prosim !!!!!!!!!!!!!! Zdajle pojdi toliko postov nazaj, da boš našla svojega prvega na tole temo, ki si jo odprla in preberi ŠE ENKRAT SAMO TVOJE POSTE !!!!!!!!!!!!!!!! Pišeš in jadikuješ v vseh postih, mi ti odgovarjamo, a ti še kar naprej tisto : " Imela sva boben in lajno ". Vsi ti odgovarjamo, a ti kar naprej eno in isto. A veš tisto Delam, kar govorim ? Zdaj preberi vse svoje poste, ker si jih napisala SEBI. Le ubogaj in jih preberi. Na koncu se ti bo posvetiko kaj ti hočem povedati. To tvojio kalvarijo smo v veliki večini vsi dali skoz, takšno ali drugačno, saj ima vsak svojo. POVEJ NAM, KAJ BOŠ NAREDILA ???? V svoji glavi in srcu ? Zlatega pravila:Ne poizkušaj spreminjati drugih, ker te pravice nimaš, pač pa le sebe in svoj odnos do drugih. Ko sem sama končno razumela to lekcijo, je vse samo steklo tako kot mora. A ti lahko povem, da sem bila sama ravno taka, zato ti tudi tako odkrito kar naprej govorim. Zato ker mi ni vseeno in te imam rada. Tebe in tvoja sončka. Vsedi se, napiši kaj te jezi in zakaj. Na koncu napiši KAJ SI OD SRCA ŽELIŠ. Če boš pošteno napisala, se nimaš kaj bati, tudi če kdo to prebere. Zadnjič sem prebrala svoje pismo izpred 10 let. Zjokala sem se nad sabo, kakršna uboga duša sem bila. Dnevnike sem list za listom potrgala, jih vsakega posebej vrgla v ogenj in govorila, te osebe ni več. Simbolično in deluje !!!Zlij nekam ta tvoj Slap Peričnik bolečine in vse jeze, ki je v tebi !!!!! Naredi nekj, ni važno kaj, samo naredi kaj !!!!! Clean draga clean!moram ti napisati,da si čudovita ženska.ko sem sprva prebrala ta post,sem začutila v sebi užaljeno smrkljo,ki so jo okrcali.potem pa se ti priključi marsa...uh,sem kar zapihala.sem si mislila"lahko je biti po bitki heroj#,pa sem se zamislila,hej dekle saj to je tvoj stari vzorec,zdaj nisi več tista mala deklica,ki skriva sramoto in ima izgovor,da ne more onega in tistega,zdaj nisi več tisto dekle,ki beži pred resnico in sramoto,zdaj si ženska,ki si na svoji poti razgalila resnico,odkrila,da ni sramota...pred čem pa bežiš?no,pa sem prišla na eno štengico naprej in vesela sem,da si me okrcala.saj jadikovanje še ne pojenja,še vedno ga čutim v sebi,je pa veliko,da vem ,da bo odšlo.dobila sem nov zagon in hvala vsem !clean oglasi se kaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lustna oddana blond bejba 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Ko me nekdo prizadane me boli. Boli me, ko nekdo o meni govori lazi, ceprav tako stvar prej pozabim, kot ce bi nekdo govoril resnicne grde stvari - saj ce je res, se ne da nic narediti, ce pa ni res pa na to lazje pozabimo. Citiraj rumena! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 blonda, se strinjam Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Vedno boli, ko se pojavi luštna blond bejba..........pa je oddana Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lustna oddana blond bejba 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Citiraj rumena! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Marsa pa ni narisala ze dve leti niti ene slike. In se vedno nima kotlicka, kuhinje, se vedno se guzva tule... se vedno nima cevljev itd... ne gre in si ne kupi just like that parfumcka itn...Marsa, vse tole delo, ure in ure ga je, ne bo toliko vredno, če si ne boš vzela časa (in denarja - čas je denar?) za te stvari.Rečeš - enkrat naj pride na vrsto tudi TO! Pri željah je vedno potrebno vključiti tudi časovni faktor, čas neizpolnitve. Ker to je tudi faktor pomembnosti.Torej loti se kake od teh stvari, potem boš pa že videla, katero stvar bo določila za manj pomembno, da jo prestaviš. Lahko se zgodi, da jo na koncu kar opustiš. Opusti se ...Za začetek ustvari kako sliko! LpP Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Aja, ups, sory, kar eno pritozevanje nekaj? Hmmm, in Piko tocno tole rentgensko izpoostavi. Tole je bil brezvezen intermezzo, valjda s tem hocem se priblizati kot clovek ali kaj v teh primerih, ces, jaz imam tudi probleme... no, vcasih pa tudi kar tako jamram in se pritozujem in mi gre to pa sicer na zivce pri meni in gledam, da je tega vse manj...Imas prav, kaj naj recem, itak... ne gre pa samo za cas in denar, pac pa tudi za energijo; ko ustvarjas (morda pa samo jaz tako, ker drugace ne znam), das tudi ful fizicne energije v to... Ce nesem 5 skatel koledarckov (po 60 kom - blazno tezke skatle, tudi za tipe), ne postanem lacna, pac pa ce narisem eno sliko, postanem zverinsko lacna... jaz v vse vlozim totalno energije in silovitosti, ne znam delati umirjeno - torej bo to to, kar se moram naucit..Thanx, Piko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 19. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Samo jamrate in jamrate.. Vse vas nekaj boli. Mene tudi kdaj kaj zaboli. Pa kaj?! Ce je laz me boli kurac, ce je pa res pa SO WHAT? A moramo bit vsi popolni. Kako bi pa to zgledalo...Ma jezna sem zdaj, ker mam nek virus na racunalniku pa se moram nekak spucat. Grem biti jezna. Ker me boli, da imam virus. Ker je to resnica - virus imam. Ajde folk, se vidimo cez kaka dva tedna.. LP vsem pa ne se sekirat, ce folk laze o vas. Naj se jebejo.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 mej se ,kul. srečno...brez prepirov Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Če resnica boli? Pa še kako! Če ne bi bolela, potem se ne bi na vse kriplje trudili, da se ji izmikamo (dokler se ji)... ne izmikati se resnici (se pravi, ne lagati, ne zavajati, ne bežati...) je najbolj ključno v odnosu do sebe... je pa res, da smo večinoma tako naštelani, da to prej opazimo pri drugih (kar je še ena 'laž' samemu sebi, ker 'resnica boli' in je lažje pozornost usmeriti v druge, videti druge kot neiskrene, jih celo obsojati)... moje izkušnje potrjujejo, da resnica osvobaja, vendar je do tja najprej treba skozi precej neudoben notranji proces. Zato pravzaprav danes drugače 'vidim' nekoga, ki laže (ali prikriva, taji, beži... whatever)... za resnico je potreben pogum in, ko že misliš, da si predan resnici, pogrneš v kakšni situaciji, ki v zavest prileti šele, ko se 'slabo počutiš', pa ne veš, od kod zdaj to počutje... skratka, to, kar je vprašanje v tej temi... meni je bistveno (tudi v tem, kakor v vsem), moj odnos do mene (in šele posledično do drugih), kajti tam se vse začenja... kako to drugi hendlajo, v taki naravnanosti (opazovanje sebe), ni tako zelo pomembno. Čeprav je res, da je recimo hudimano zabolelo, ko sem v enem tednu izvedela za dve 'veliki prevari', sta bili to šele začetek tstega, kar je potem res bolelo (in ni imelo nič kaj dosti opraviti s človekoma, ki sta sprožila ta proces). V tem primeru sem imela recimo na voljo, da ostanem v stanju (z vso pravico - bi rekli eni), da obsojam tistega, ki je 'tako grdo lagal in s tem prizadel' ali pa, da pozornost premaknem vase in se tako še malo bolj približam sebi. Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 20. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 20. maj 2004 mateja,če bi živela z nekom...,zgodi se nepredvidljiva situacija...,zamudiš domov...,doma pa te čakajo obtožbe ,da si bila z drugim moškim,da si varala.pa to je ponavljajoča zadeva.to me zanima kako bi odreagirala takrat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 mateja,če bi živela z nekom...,zgodi se nepredvidljiva situacija...,zamudiš domov...,doma pa te čakajo obtožbe ,da si bila z drugim moškim,da si varala.pa to je ponavljajoča zadeva.to me zanima kako bi odreagirala takrat. Jah... tole je pa res malo preotrocje.. tko da s tem se ne bi kej prevec ukvarjal, na tvojem mestu. V bistvu glede tega nimas kej naredit.. Vprasanje zate je samo.. ali sprejmes te obtozbe.. in se zagovarjas in pojasnjujes.. ali pa se nasmehnes.. in razumes.. da ima pac nek dolocen strah in to nima ravno kej velik veze s teboj. Katera-koli bi bila.. bi bilo isto. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 mateja,če bi živela z nekom...,zgodi se nepredvidljiva situacija...,zamudiš domov...,doma pa te čakajo obtožbe ,da si bila z drugim moškim,da si varala.pa to je ponavljajoča zadeva.to me zanima kako bi odreagirala takrat. ja, v bistvu je tako kot pravi Tjazy. Otročje, jaz temu mogoče ne bi rekla tako, bolj strah pred svojo nepopolnostjo, strah pred odnosom do tebe, da ni dovolj dober in bi te utegnil še kdo zanimati :o|o: . Dokazati pa itak ne moreš, če se nekdo tako odloči . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Ja, stekam kaj mislis Tjazy, samo ne mores reci otrocje - to je nekomu najresnejsa zivljenjska situacija, ker cloveka ne mores prisiliti, da bo zorel in rastel hkrati z nami oz. sorazmerno...Nimas kaj, Skwo, zanikas, morebiti na kratko pojasnis in potem si cvrsta in trdna v tem....Najbrz ima tudi on kak strah - da ni dovolj dober zate, cuti, da si umaknjena in je ranjen, 'brani' pa se morebiti s tezenjem.Oz. te hoce nekako 'prebuditi', custveno, s tem (to pocne podzavestno, da je izbral tako 'strategijo')...On nekako cuti, da je 'nekaj narobe' in prav tako isce v sebi pomanjkljivosti, saj je on tudi clovek, s svojimi skrbmi, tezavami in strahovi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 mateja,če bi živela z nekom...,zgodi se nepredvidljiva situacija...,zamudiš domov...,doma pa te čakajo obtožbe ,da si bila z drugim moškim,da si varala.pa to je ponavljajoča zadeva.to me zanima kako bi odreagirala takrat. skwo, razumem tole... take in podobne neudobne scene so lahko samo sprožilec, da začneš s spremembami... pri sebi, seveda. Meni osebno je zelo pomagalo soočenje z notranjim otrokom. Zdravljenje notranjega otroka in mogoče še tole Prevzemanje odgovornosti glede konkretnega vprašanja morda en namig (za začetek): recimo, da enkrat, ko se ta scena že spet pojavi, v sebi začutiš tisto 'zdej pa dost!'... če uspeš neprizadeto pogledat človeka nasproti tebi, lahko v njegovem izpadu začutiš, da deluje iz ranjenega notranjega otroka... OK, tole je samo še en nezrel odrasli, ki se odziva iz svoje prestrašene, ranjene preteklosti... kaj pa jaz?... (kaj pa v meni sproža tale njegova fora? kako se počutim, če me takole neosnovano obtožuje, sumniči, želi posedovati....) --->>> in tako se začne drugačno potovanje, ki prinaša spremembe. Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 ko ima človek že nekaj let za seboj, se mu reče, da je nezrel, za dojemanje....otročji je le v dejanjih (lahko) skwo; ne pusti se, če ti je kej do te osebe, se potrudi razumet njegovo prepričanje, potem ga poizkušaj prav usmirit, pridobi si zaupanje! Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 kaj pa jaz?... (kaj pa v meni sproža tale njegova fora? kako se počutim, če me takole neosnovano obtožuje, Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 ... vendar je do tja najprej treba skozi precej neudoben notranji proces. ..Zato pravzaprav danes drugače 'vidim' nekoga, ki laže (ali prikriva, taji, beži... whatever)... ...(in ni imelo nič kaj dosti opraviti s človekoma, ki sta sprožila ta proces). V tem primeru sem imela recimo na voljo, da ostanem v stanju..... (z vso pravico - bi rekli eni), da obsojam tistega, ki je 'tako grdo lagal in s tem prizadel' ali pa, da pozornost premaknem vase in se tako še malo bolj približam sebi. Mateja si uredu spisala topa zato ne krivi (vedno)sam sebe ..nekdo ti daje vsaj povod za to, če maš interes se bavi dalje..uspeh je, da zaznaš tale trenja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 21. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 21. maj 2004 hvala vsakemu posebej x!x saj s takimi situacijami se borim že kar nekaaaj let.no ,pa sem do sedaj potegnila ven tole,da sem v njegovih očeh pač kriva ,tako storim tako nekako:povem mu pač,da to ni res,da se je njemu že tudi kaj takega naredilo,za konec pa še da karkoli bom rekla,kakorkoli odreagirala sem v njegovih očeh kriva.seveda se ni pripravljen karkoli pogovorit,ker sem ga ponavadi pripeljala do spoznanja,da je le njegova utvara.zdaj pa tudi sam ne dovoli kakršnokoli argumentiranje.svoje pove in to je vse,še malo špikanja ,meni pa ne da besede.pa saj sem se že nekako navadila,.smili se mi,ker vem da trpi ,močno trpi,še bolj pa se mi smili,ker noče moje roke pomoči.občasno pa me potegne v svoj krog trpljenja,ker če vam priznam ni lahko biti pod mikroskopom.zaupanja pa si ne morem pridobiti,ker sem v njegovih očeh še vedno mala deklica za katero mora on skrbeti,misliti namesto nje,jo negovati samo do te faze da tako funkcionira.včasih mi je prav hudo saj sva v bistvu oba ujeta.samo,da jaz ne vidim smisla v takem odnosu,on pa ne zna drugače živet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Resnica mene ne boli, ker je to nekaj, čemur se ne moremo izogniti niti z lažjo, ker slej ko prej pride na dan. Problem resnice je le v tem ... če jo znamo sprejeti ali ne ... če jo sprejmemo, kljub temu, da ni taka, kot bi si mi želeli, ne boli, v nasprotnem primeru bi pa znalo biti za naše srce zelo težko. Zame je resnica olajšanje ... kadar jočem, jočem zato, ker vem, da mi nekdo nekaj prikriva, laže ... čeprav morda z namenom, da me ne bi prizadel, ampak to me veliko bolj boli in je zame dobesedno mučenje, kot pa če mi nekdo v obraz pove, kako stoji stvar. Redkokomu mi uspe dopovedati, da nikoli ne zamerim, če mi nekdo v obraz pove, kaj si misli - nekateri ljudje so zelo direkdni in brez dlake na jeziku - taki so mi najbolj všeč in s takimi sem prjateljica že po desetletje ali več ... Resnica vsakega, ki mu je namenjena, lahko nekaj nauči, laž pa ne ... Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Laž, seveda... pa tudi, če ti ne verjamejo, da govoriš resnico... vse je odvisno od situacije... najbolj pa boli, če si v nekaj trdno prepričan, potem pa zveš, da nič ni tako, kot si mislil.... da ti nekdo nekaj prikriva že lep čas... oz. živiš v laži, resnica pa je čisto drugačna... takrat lahko boli tudi resnica... čeprav je v vsakem primeru resnica boljša, pa naj bo kakršnakoli že... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Pa ja. Men tud to bliže. Naj vseka resnica, pol pa se sooči z njo.......včasih boli, peče k satan :xx!: ........sam ipak.....thats the way i like it......no, saj glih orgazmov pol ne doživljam ob "thats the way"......"ob" ne......sam "pol" pa.... .......če...........in ko. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Resnica zaboli, samo takrat ko odkriješ laž. Zato ne maramo laži. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.