Liu 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Mene pa boli to, da mi nekdo ni pripravljen povedati resnice! se niti ne zlaze - ampak le molci! Molk boli!! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene pa boli to, da mi nekdo ni pripravljen povedati resnice! se niti ne zlaze - ampak le molci! Molk boli!! Ja, to pa poznamo.Pravzaprav se s tisino veliko da povedat, vsekakor pa spravit cloveka ob zivce. Pa z ignoriranjem. Zna bit fajn orozje v dolocenih situacijah Torej...kar se ne ve, ne boli? dolocene stvari je bolje obrzati zase, ce ves, da bo resnica samo prizadela... pac, realno gledano je tako. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, to pa poznamo.Pravzaprav se s tisino veliko da povedat, vsekakor pa spravit cloveka ob zivce. Pa z ignoriranjem. Zna bit fajn orozje v dolocenih situacijah Torej...kar se ne ve, ne boli? dolocene stvari je bolje obrzati zase, ce ves, da bo resnica samo prizadela... pac, realno gledano je tako. :xx!: :xx!: :xx!: Resnica ne boli me - razen, kadar mora x!x Le tako svoj boljši jaz rešim iz zapora x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 anda, skoraj toliko kot ignoranca, ko človek ne ve, pri čem je samo, ko ne veš, če te povedano ne bi še bolj bolelo kot to, da ne veš Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Resnica ne boli me - razen, kadar mora x!x Jaz se s tem pac ne strinjam. Ni tukaj fora, da zagovarjam laž, ampak enostavno za nekatere stvari je boljse, da smo tiho. Se posebaj kar se tice mnenj, se meni zdi. Ce bi vsak VEDNO povedal po resnici, kaj si misli.... well, good luck!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 sam mislim, da je problem, ko ne znamo tolerirati drugačnih mnenj, in vsako nestrinjanje z našim pogledom razumemo kot napad nase...ko se bomo naučili sprejemati drugačno mišljenje, ne bo noben problem govorit samo resnico Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ce bi vsak VEDNO povedal po resnici, kaj si misli.... well, good luck!!! mene je resnica parkrat že prav pošteno bolela ko sem jo izustil, :xx!: velik luksuz je da si lahko človek privošči govorit resnico... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> mene je resnica parkrat že prav pošteno bolela ko sem jo izustil, :xx!: velik luksuz je da si lahko človek privošči govorit resnico... res je ....in tej bolečini se da izognit....bolečinam pri izraščanju modrostnega zoba pa ne... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 kaj pa narediš z bolečim modrostnim zobom? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 a gre za kak izpit? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> samo čista resnica na tešče ni dobra za želodec...če pa resnico uporabiš z uvidevnostjo, sočutjem in z odgovornostjo, se jo precej lažje pogoltne... Silver, tule se pa čisto strinjam s tabo - resnico je treba povedati, vendar pa je pri tem treba biti tudi zelo diplomatski, tenkočuten in predvsem objektiven x!x - in kot ti praviš - odgovoren, uvideven in sočuten! Le kako bi se počutila Michelle, ki bi bolečo resnico drugim raje zamolčala, če ji naprimer njena najboljša prijateljica ne bi povedala, da je recimo videla njenega dragega z drugo (bognedaj, da bi bilo res!) x!x Prepričana sem, da bi Michelle kaj takega hotela vedeti x!x Ni res, da tisto, česar ne veš, ne boli x!x Kratkoročno morda res ne, toda ko resnico končno izveš (to pa se zgodi v 99% primerih), boli desetkrat močneje. Bolečini se pridružijo še sram, ponižanje, jeza..., ker so resnico vsi drugi vedeli, ti pa si naivno živel v lažnih utvarah, z nataknjenimi rožnatimi očali. Potem se pa počutiš kot največja budala in zguba in najraje bi se zabrskal v najbližjo mišjo luknjo. V podkrepitev povedanega sem si sposodila nekaj citatov - (se že ve od koga): *Človeštvo tri vrste lažnivcev pozna:-tega, ki laže, da bi nas ne ranil,-tega, ki ni nas z resnico seznanil,-in tega, ki vara nas in goljufa x!x *Če očitaš mi, da sem nesramen, naj povem,da nesramen najbrž nisem, ampak le iskren x!x *Resnico govoriti res ni prav prikupno,zanikati jo pa je le še bolj brezupno x!x *Prikrivanje resnice je prav tako laž,ki često bolj pogubna je kot prava laž x!x *Resnica je edina stvar,ki ji estetika ni mar x!x *Kadar resnici nihče ne dovoli,da bi prebila se na površino,ne bodi začuden ti, drug kdorkoli,če bo prihod njen, kot sprožil bi mino x!x *Če tiho si takrat, ko moral usta bi odpreti,je isto, kot da bi lagal - tako bo razumeti x!x ( še veliko več jih najdete v MODROSTI ZBRANE...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Le kako bi se počutila Michelle, ki bi bolečo resnico drugim raje zamolčala, če ji naprimer njena najboljša prijateljica ne bi povedala, da je recimo videla njenega dragega z drugo (bognedaj, da bi bilo res!) x!x Prepričana sem, da bi Michelle kaj takega hotela vedeti x!xhm, mislim da se ne strinjam s temle....ce bi jaz vidla mozha svoje frendice z drugo bejbo, bi bila v hudi dilemi.Zame to ni tako preprosto... da bi namrec morala na vrat na nos obvescat o tem prijateljico.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> res je ....in tej bolečini se da izognit....bolečinam pri izraščanju modrostnega zoba pa ne... je pa res da me je modrostni zob najbolj bolel ko so mi ga izrili, oziroma kar je "ostalo" od njega me je bolelo hihi tk da ... mrbit bolečina v resnici je kr modra.... ko pa to modrost izgubiš te še bolj boli? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 aja... a ves da sem sele zdajle preseneceno opazila, da si vmes postnila - in cist podobno. :) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Le kako bi se počutila Michelle, Michelle se strinja z Marso in Mystico Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Michelle se strinja z Marso in Mystico .. - saj nisem vidla, za kaj je slo...sem seveda predvidevala, da si najbrz kaj tacga pisala, Michelle, sam jaz sem na splosno rekla v bistvu...me pa veseli, da ti tud tko jemljes.nekoc me je frendica povprasala o zvestobi svojga mozha.kaksna zoprna zadeva.... pa se clo vidla sem nekaj... pa se ji nisem upala rect, nisem hotla te odgovornosti, sranja, ki bi ga lahko povzrocila zarad napacne interpretacije kakega simbola (in v RL kake druge povezave... morda je sestricna? )....in sem dostkrat razmisljala o tem, ko sem nekoc enga ex soseda srecala v eni zabacheni oshtariji (z eno bejbo, precej intimno sta se obnasala)... pa smo bli kar na zvezi, z zheno se bolj - jasno mi ni na pamet padlo, da bi sla ji porocat tole. prvic in drugic in tretjic - ker ni moja stvar.ostalo - ker ne vem, za kaj gre in lohk vec skode kot koristi naredim. morda bi v izjemmnih primerih ravnala drugace, ce bi recimo frendico tip imel vidno za norca, pa sicer recimo z njo grdo postopal...pa se to mi bilo ljubse, da sama spregleda. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene pa boli to, da mi nekdo ni pripravljen povedati resnice! se niti ne zlaze - ampak le molci! Molk boli!! Molk veliko pove o osebi, ki molči! Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Ne boli laž in ne resnica ampak ko te pomendra ena dobra prasica. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 kwa je s tabo dons Volk? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> kwa je s tabo dons Volk? Nč, čisto nč. Mogoče sem pozabil kakšen tablet vzet . Majke mi ! Ne bi vedel! Khmm saj veš kakšen je človek, po zelo dobrem seksu ! Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 si model... s temi svojimi 'nocnimi'... sam ponavad si ful kasnej... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Zdej mam popoldanske!. Imam še 3/4 ure do konca. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.