Marsa 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Saj to je...Sem ze veckrat razmisljala... npr. komplimenti... a ce srecam znanko in se mi zdi utrujena in zgazena, a ji recem, ful zgledas utrujeno in zgazeno? Al ji recem, o super zgledas?Ali sem preprosto tiho, ce me pa vprasa, pa recimo recem, res si kdaj ze boljse zgledala ali pa celo, res malo utrujeno delujes... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Namesto, da molcis lahko napises, tako kot si ti rekla Marsa: Res izgledas malce utrujeno,...itd., ampak je to spet neke vrste laz ker ce bi povedal po resnici, bi rekel: Izgledas obupno, grozno, povozeno,...itd. Po moje je najboljse take stvari zamolcat.. Ce pa je govora o super, dobri frendici pa ti itak ne bo zamerila, ce ji poves, da izgleda grozno.. Morda ji bos lahko celo pomagala, da spet pride k sebi.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Hmmm... kako je vse individualno za obravnavat...Namrec, ful je aspektov, tudi ta, kaksen clovek si sicer...Jaz sem se morala naucit diplomacije malo, ker sem vedno bila direktna, ostra, taf, povedala, pa je in vse.... zafrknila ful stvari, kar ne pomeni, da mi je zal, pac pa da sem se morda vseeno cesa naucila....In se naucimo pretehtat, kdaj je kaj...Nekdo pa se mora naucit bolj zase se postavit, odlocno rect... in tko...Vendar ta to potrebuje, oni pa ima npr. tega prevec... A stekas/te? Enemu kapsu sem rekla nekaj, pa so mi frendi cestitali, thanx god za 'tvoj gobec' (*kompliment je to bil) in smo super prisli skozi, obvladatorsko, na naslednji postaji pa sem rekla ravno tako to, pa smo bili 4 dni v chuzi (bilo pa je to na Nizozemskem). Sicer pa se mi je iskrenost vedno najbolje obnesla - samo o tem smo ze tristopetdesetkrat cvekali... Ker pa resda ne cisto takole, kot je bilo sploh postavljeno (kot sem postekala), pa smo razvili pac novo temo - a ...Ma... ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 ... Jaz sem se morala naucit diplomacije malo, ker sem vedno bila direktna, ostra, taf, povedala, pa je in vse.... ... hm, kaj je bilo prej - jajce ali kokos... Ali sem pred tem ze bila nezna, prijazna, presramezljiva... vse tole, pa so me morda odrinili tja nekam na stran, pa sem postekala, da ni nic groznega, ce reces - ker je to nekako osvoboditev - izsiliti v danem prostoru&casu to, da sem lahko preprosto jaz jaz... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 če tako bolj pomislim ,boli tko kot resnica in kot laž...na koncu se lahko človek vedno smeji in ali žalosti Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 nič ne boli tako kot resnica ampak če te oseba vsaj toliko ceni da ti pove po resnici da npr. imaš oduren siv narastek in ti smrdi iz ust- je že boljše kot da se ti smeje za hrbtom v zvezi s tem.čeprav malo mehkobe ne škodi...malo diplomacije... kanček... ... :xx!: malo občutka za čustva....hmmm. če to zmoreš, pomeni da si res car. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Mah... nič od tega ne boli. Laž ne more boleti, ker se nima kje ustaviti, usesti znotraj tebe... Itak, če veš, da ni res, veš. Nima kaj boleti. Resnica pa ne boli, ker (če je n.pr. negativna, slaba - nekaj slabega o tebi, a resničnega) te lahko samo vzpodbudi, da stvar pri sebi popraviš, dogradiš... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Mah... nič od tega ne boli. Laž ne more boleti, ker se nima kje ustaviti, usesti znotraj tebe... Itak, če veš, da ni res, veš. Nima kaj boleti. Resnica pa ne boli, ker (če je n.pr. negativna, slaba - nekaj slabega o tebi, a resničnega) te lahko samo vzpodbudi, da stvar pri sebi popraviš, dogradiš... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Resnica pa ne boli, ker (če je n.pr. negativna, slaba - nekaj slabega o tebi, a resničnega) te lahko samo vzpodbudi, da stvar pri sebi popraviš, dogradiš...kaj pa relativna resnica. pač nekdo ti vrže nekaj v obraz, kar se njej zdi 100% res, ti pa ne misliš tako. prizadene, če ti je oseba blizu? se greš spreminjat zaradi tega? vsekakor ni fajn. :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Aira , na to pa sploh nisem pomislila! Ja, res je lahko resnica tudi relativna. Ampak tudi v takem primeru ne boli, če sprejmeš, da nekdo drugi misli tako, ti pa drugače. Stvar je v sprejemanju in priznavanju mnenj drugih, kar pa še ne pomeni, da se moraš ti s tem mnenjem strinjati ali ga sprejeti za svojega. Če se ti zdi, da se ti ni potrebno spreminjati, se pač ne spremeniš in ostaneš pri svojem mnenju - pri svoji resnici. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 kaj pa relativna resnica. pač nekdo ti vrže nekaj v obraz, kar se njej zdi 100% res, ti pa ne misliš tako. prizadene, če ti je oseba blizu? se greš spreminjat zaradi tega? vsekakor ni fajn. :o|o:Ce si siguren vase, potem ti je vseeno... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Eh, ne slišim..in ne povem rada resnice za vsako ceno... Če se počutim razsuta...in natanko vem, da imam zdajle kak kg preveč...pa res ne pričakujem od frendic, da mi bodo ob srečanju kaj takšnega servirale...saj je dovolj, da JAZ vem...ni pa se treba delat...uuuu, kok dobr zgledaš...men je fer, če molčiš... pa dajte no, vsak dan...kaj zamolčimo in to je na nek način toliko kot laž...že tule na forumu gre men kak dan katera hudo na živce, pa ne napišem ... ...kakšna krava si...raj čez par dni, ko napiše kaj dobrega...naredim..- ..sploh sem ugotovila, da se ženske med seboj tule ne fajtamo... ... Že tako ali tako me vedno dovolj tepe sco jezik...pa se zato včasih prav potrudim, da sem obzirna... Pa še ena štorija...pred leti sem bila z enim tipom na enomesečnem potovanju v Zahodni Afriki.Tako je pač naneslo, da so vsi odpadli in sva na koncu ostala sama.Moža sem vprašala, če ima kaj proti, da grem sama z njim na pot, pa je rekel, da če bi se želela z njim dol dajat...za to neb rabla it v Afriko..torej, naj grem...resnica je, da sva se na smrt skregala prvi dan, ko sva prišla tja..in potem en mesec preživela skupaj po sili razmer...včasih je bilo tako hudo, da sem sam iz popotniške etike, da nekoga na poti ne smeš pustiti na cedilu...ostala z njim...ko sem se vrnila...so vsi sam vljudno poslušali kako je bilo....in seveda govorili, da je moj laver...ko sem pripovedovala tut o najinih prepirih...nihče ni verjel, ker so trdili, da sam tako govorim, oni že vejo...kako je na stvari...takrat sem pa res čist ven padla od besa...pa ni nč pomagalo...in če koga danes vprašam...še vedno so prepričani, da tko nedolžno pa tole res ni moglo bit... :xx!: :xx!: ..saj je brez veze...ampak mene še vedno jezi, ko se spomnim na to... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Pa še ena štorija...pred leti sem bila z enim tipom na enomesečnem potovanju v Zahodni Afriki.Tako je pač naneslo, da so vsi odpadli in sva na koncu ostala sama.Moža sem vprašala, če ima kaj proti, da grem sama z njim na pot, pa je rekel, da če bi se želela z njim dol dajat...za to neb rabla it v Afriko..torej, naj grem...resnica je, da sva se na smrt skregala prvi dan, ko sva prišla tja..in potem en mesec preživela skupaj po sili razmer...včasih je bilo tako hudo, da sem sam iz popotniške etike, da nekoga na poti ne smeš pustiti na cedilu...ostala z njim...ko sem se vrnila...so vsi sam vljudno poslušali kako je bilo....in seveda govorili, da je moj laver...ko sem pripovedovala tut o najinih prepirih...nihče ni verjel, ker so trdili, da sam tako govorim, oni že vejo...kako je na stvari...takrat sem pa res čist ven padla od besa...pa ni nč pomagalo...in če koga danes vprašam...še vedno so prepričani, da tko nedolžno pa tole res ni moglo bit... :xx!: :xx!: ..saj je brez veze...ampak mene še vedno jezi, ko se spomnim na to... AstraPri takih stvareh folk najbolj zajebes, ce se ne sekiras, se jim nasmehnes in reces: Ja, ti najboljse ves, ker si bil tam... In se obrnes in gres... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 ampak mene še vedno jezi, ko se spomnim na to... potem, ne spomni se več na to. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 -kaj pa če ti ne pustijo povedati svoj point :o|o: -kaj pa če je vir informacij neizdan :o|o: -kaj pa če obstaja samo dejstvo iz trte izvito :o|o: Pa še ena štorija...pred leti sem bila z enim tipom na enomesečnem potovanju v Zahodni Afriki.Tako je pač naneslo, da so vsi odpadli in sva na koncu ostala sama.Moža sem vprašala, če ima kaj proti, da grem sama z njim na pot, pa je rekel, da če bi se želela z njim dol dajat...za to neb rabla it v Afriko..torej, naj grem...resnica je, da sva se na smrt skregala prvi dan, ko sva prišla tja..in potem en mesec preživela skupaj po sili razmer...včasih je bilo tako hudo, da sem sam iz popotniške etike, da nekoga na poti ne smeš pustiti na cedilu...ostala z njim...ko sem se vrnila...so vsi sam vljudno poslušali kako je bilo....in seveda govorili, da je moj laver...ko sem pripovedovala tut o najinih prepirih...nihče ni verjel, ker so trdili, da sam tako govorim, oni že vejo...kako je na stvari...takrat sem pa res čist ven padla od besa...pa ni nč pomagalo...in če koga danes vprašam...še vedno so prepričani, da tko nedolžno pa tole res ni moglo bit... :xx!: :xx!: ..saj je brez veze...ampak mene še vedno jezi, ko se spomnim na to... Astraja ,astra,v glavnem sem hotela povedati o takih duševnih bolečinah,saj ni samo bolečina,je tudi jeeezaaa,grrrr.potem pa dobiš očitek"ja, saj vem,resnica boli,zato se pa se tako razburjaš...# :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 ja Skwo, točno o tem sem govorila jaz,dokler se je širila laž se mi je zdelo celo smešno, vprašanje je kaj bi bilo če bi se širila resnica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Kaj boli? Nic od tega.. Povzroci pa halucinacijo. In potem haluciniras bolecino. Niti eno, niti drugo ni resnicno. Ali je oboje laz.. ali pa je oboje resnica. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Bolečina ..Ne, prej jeza, nemoč...Ampak potem se pač nehaš s tem ukvarjat...pa je... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Bolečina ..Ne, prej jeza, nemoč...Ampak potem se pač nehaš s tem ukvarjat...pa je... AstraJa nehas halucinirat pa je... mimo nekaj, kar nikoli ni obstajalo. Samo itak pa za nekoga, ki nekaj poslusa.. je vse resnica. Ce se nekdo laze, je to iz dolocenega razloga... njegova stvar pac.. on ze ve, zakaj. Za poslusalca pa itak ne more biti nic drugega kot resnica. Ce mislis, da ni resnica, si na istem kot laznivec. On ne zaupa.. in zato laze.. ti ne zaupas in mislis, da je laz. nobene bistvene razlike ni.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Laž ne more boleti, ker se nima kje ustaviti, usesti znotraj tebe... Itak, če veš, da ni res, veš. Nima kaj boleti. Resnica pa ne boli, ker (če je n.pr. negativna, slaba - nekaj slabega o tebi, a resničnega) te lahko samo vzpodbudi, da stvar pri sebi popraviš, dogradiš... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 mogoche pa boli tisti chrv,ki ti govori,mogoche....je pa res 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Še nisem slišala za črvivo pujso al pa Zlomka Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Še nisem slišala za črvivo pujso al pa Zlomka to verjetn de zato,k zlomki zhvimu u peklchku,do pujsik pa chrvichki sploh ne utegnejo prit,zarad takojshnje predelave 666 zlomkastihzlomchkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 Kaj boli? Nic od tega.. Povzroci pa halucinacijo. In potem haluciniras bolecino. Niti eno, niti drugo ni resnicno. Ali je oboje laz.. ali pa je oboje resnica. ti,modri tekač ,a si ti tudi halucinacija če poslušaš očitke 11 let-poudarjam,da so očitki res utvare v glavi nekoga-nimaš možnosti zagovora,....ah....ne samo da boli ampak tudi jeziiiii x!x :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 mogoche pa boli tisti chrv,ki ti govori,mogoche....je pa res 666 zlomkou....tralalaja, ampak se sprašuje,chrv,če je sploh še normalen.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.