Klinar 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Sorry swo, ampak res ne morem biti tiho. Nekaj te prosim !!!!!!!!!!!!!! Zdajle pojdi toliko postov nazaj, da boš našla svojega prvega na tole temo, ki si jo odprla in preberi ŠE ENKRAT SAMO TVOJE POSTE !!!!!!!!!!!!!!!! Pišeš in jadikuješ v vseh postih, mi ti odgovarjamo, a ti še kar naprej tisto : " Imela sva boben in lajno ". Vsi ti odgovarjamo, a ti kar naprej eno in isto. A veš tisto Delam, kar govorim ? Zdaj preberi vse svoje poste, ker si jih napisala SEBI. Le ubogaj in jih preberi. Na koncu se ti bo posvetiko kaj ti hočem povedati. To tvojio kalvarijo smo v veliki večini vsi dali skoz, takšno ali drugačno, saj ima vsak svojo. POVEJ NAM, KAJ BOŠ NAREDILA ???? V svoji glavi in srcu ? Zlatega pravila:Ne poizkušaj spreminjati drugih, ker te pravice nimaš, pač pa le sebe in svoj odnos do drugih. Ko sem sama končno razumela to lekcijo, je vse samo steklo tako kot mora. A ti lahko povem, da sem bila sama ravno taka, zato ti tudi tako odkrito kar naprej govorim. Zato ker mi ni vseeno in te imam rada. Tebe in tvoja sončka. Vsedi se, napiši kaj te jezi in zakaj. Na koncu napiši KAJ SI OD SRCA ŽELIŠ. Če boš pošteno napisala, se nimaš kaj bati, tudi če kdo to prebere. Zadnjič sem prebrala svoje pismo izpred 10 let. Zjokala sem se nad sabo, kakršna uboga duša sem bila. Dnevnike sem list za listom potrgala, jih vsakega posebej vrgla v ogenj in govorila, te osebe ni več. Simbolično in deluje !!!Zlij nekam ta tvoj Slap Peričnik bolečine in vse jeze, ki je v tebi !!!!! Naredi nekj, ni važno kaj, samo naredi kaj !!!!! Clean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 To tvojio kalvarijo smo v veliki večini vsi dali skoz, takšno ali drugačno, saj ima vsak svojo. Zlatega pravila:Ne poizkušaj spreminjati drugih, ker te pravice nimaš, pač pa le sebe in svoj odnos do drugih. Ko sem sama končno razumela to lekcijo, je vse samo steklo tako kot mora.Mislim da ga tudi jaz lomim v tem. Hvala ti Clean . Tale post bom shranil posebej takrat, ko bom jezen na nekoga. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Problem je seveda v meni, ker me je prizadelo. Seveda. Samozavest. Ker včasih lahko ne vem kako shujšaš- pa se še vedno vidiš debel zaradi tiste kritike. Zato pravim SAMOZAVEST.pa si resnično debela? zdaj imam 10kg minusa od takrat - torej nisem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 čeprav...moram priznat..da me nobena kritika še ni tako špiknila kot ta...in zaigrala na mojega marsa tako da sem čez poletje ratala čisto druga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 Ne poizkušaj spreminjati drugih, ker te pravice nimaš, pač pa le sebe in svoj odnos do drugih. Ja, človek začne svet spreminjati pri sebi! Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 Ne poizkušaj spreminjati drugih, ker te pravice nimaš, pač pa le sebe in svoj odnos do drugih. Ja, človek začne svet spreminjati pri sebi! Spremeni sebe...in spremenil boš ves svet... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 Ljudski pregovori vsebujejo več modrosti, kot si mislimo na prvi posluh.... Pomagaj si sam in bog ti bo pomagal Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 hja...maš prav... tut za čebulo vela... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 Clean!!! Natancno tako sama mislim, samo sem potem bolj stroga v tem, ti si povedala ful lepse. Skwo - ne bi se mogla bolj strinjati s Clean - natancno tole mislim, sory, ker nisem bila bolj blaga, a me kar jezi tole...Da nekdo sedi v blatni luzi in tarna kako se ima zanic v luzi, namesto da bi vstal, se stusiral in posusil. Vedno je delikatno prigovarjanje, dajanje nasvetov, ker si oni vedno (lahko) misli - ja, ja, lahko je tebi govoriti... ker samo sam nosi svoje breme - in jasno, njemu se zdi najvecje...A kot pravi Clean - VSAKDO ima nekaj za popucat, psihicno in fizicno nasilje nas veliko pozna...Vsi smo morali ogromno delati na sebi, da zdaj lahko govorimo to, kar govorimo. Ja, jaz sem tudi svoje pisarije, ce je slo za kaksno pritozevanje samo, pometala stran brez kaksnih posebnih obcutkov....Sploh ne niti simbolicno, to sem ze zdavnaj storila, tako sproti, a ko je slo, ko je recimo v kleti voida vse zalila, sem rekla, no saj, se boljs. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 Clean... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 15. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2004 da lahko spremenim le samo sebe sem dojela pred tremi leti in mi je to kristalno jasno,da ne morem spreminjati druge.res je vsakemu je svoj križ najtežji.vidiš clean,kako tebe pojezi moja "boben in lajna",tako mene zdaj tlači moje stanje ,ki je prav tako boben in lajna,zato iščem predloge,izkušnje,da bi se mi utrnilo kako upanje.če to zveni kot tarnanje pač je to bilo.upam da mi bo uspelo splezati iz tega kakorkoli že...res je ,marsa,tvojo strogost sem začutila v postih-nekaterih.nič zato,sem vajena trdih besed.naj bo kar bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 vse zmoreš skwo ... malo duhovnosti, malo čustvene odprtosti, čiščenja tistega slabega kar se je nabralo v tebi... ker sedaj ni več problem tisto kar so ti drugi naredili... zdaj je tega konec in ti si sama svoj gospodar. zdaj je pomembno tisto kar boš ti storila, tvoje misli, čustva... misli pa oblikujejo realnost. torej če vsako negativno misel nadomestiš s pozitivno... spreobrneš vse v neskončno ljubezen (zveni osladno?- ni osladno. je rešitev.)s samoopazovanjem spreminjaš svojo naravnanost in vse se bo začelo spreminjati v skladu s tvojo naravnanostjo oz. mnenjem o sebi in svetu. torej karkoli se zgodi, karkoli občutiš...vdihni ljubezen in tisto slabo kar te muči naj gre ven. ne potrebuješ ga. sama izbiraš kaj se bo dogajalo s tabo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 Poglej, skwo... v redu punca si in hude stvari se dala skozi...to, da si se obrnila po nasvet je že en velik korak... Ampak - za božjo voljo - če čutiš, da te trenutna situacija obremenjuje... stori nekaj!!! Tu na forumu ti lahko delimo nasvete... in dobila si jih kar nekaj uporabnih... tudi morebitna strogost ni namenjena tvojemu kritiziranju, ampak temu, da te predrami in vzpodbudi k akciji... in zavedaj se nečesa... nihče drug kot ti ne more spremeniti tvojega življenja. Ti in samo ti držiš v rokah čarobno palico, ki ti lahko pričara srečo in zadovoljstvo... ne glede na preteklost! Nihče ne trdi, da je pot do izpolnitve lahka... nasprotno, dolga je in ovinkasta in polna ovir... a treba je storiti prvi korak... in naslednjega... in tako naprej... in ne obtičati v mlaki samopomilovanja ob prvih težavah... ker ob vsaki premagani oviri boš močnejša in napredovanje bo lažje! Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 bolje je z RESNICO prizadeti , a ozavestiti prijatelja, kot pa ga izgubiti zaradi laži... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 res je ,marsa,tvojo strogost sem začutila v postih-nekaterih.Skwo - 'stroga' sem zato, ker mi ni vseeno, ker VEM, da zmores. nič zato,sem vajena trdih besed.Eh, daj no ze spet - torej zrtev in konc....Pa smo spet tu. Prizgi luc - stikalo imas pri sebi, samo ti lahko pritisnes nanj in bo svetloba, zakaj se odlocas ziveti v temi? Vem zakaj... ker se ti to zdi bolj 'varno'..... ker to poznas, je tvoje stanje, kamor si se umikala in si naredila ovojcek...Ker se moras spremenit, popolnoma moras spremeniti svojo miselnost. Res, naj ne ostane na temle - kupi si knjige Louise Hay (bajdvej, ima zelo podobno izkusnjo kot ti) - beri, beri, beri, misli, misli, misli...Toliko casa, da se ne bo to koncno nekoliko prijelo tudi na tvoja, za te zadeve nekoliko manj plodna tla... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 g.Sfinga :resnica priznanje Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 17. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2004 [skwo - 'stroga' sem zato, ker mi ni vseeno, ker VEM, da zmores. [kako veš,da zmorem?veš,marsa meni se zdi,da to moč v nas samih določa višja sila,mogoče usoda,nekaj.mogoče res zveni kot tarnanje v luži,temi...meni pa se vse to zdi preživeto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Vem, Skwo - ker si clovek. Kot jaz, iz enake snovi smo sestavljeni.Visja sila? Usoda?Usoda so tudi nasi posamezni koraki, ki jih naredimo na poti. Preberi si morda eno temo:Koliko zmoremo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Je v tebi kaj borke, skwo? Bori se........ne smeš več pustiti, da drugi odločajo o tvojem lajfu, tvojem počutju........ti si tista, ki o tem odločaš. Ne višja sila, v tebi je moč.......nehaj jo zatirat, sprosti jo........v pozitivo. Seveda zmoreš, vprašanje je, če sploh hočeš.....in če znaš videti okoli sebe lepe, dobre stvari. Zanje odpri oči na široko, ne za slabe, pa še tiste povrh, ki so že zdavnaj za tabo......Mal optimizma, pozitivnega mišljenja, veselja, no......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Skwo.. pa pusti forum za kaksen teden ali dva.. ker tukaj je full simpli igrati vlogo zrtve... ker si veliko ljudi dobro pocuti, ko pomaga in tolazi drugega. Neka cudna finta EGOja.. ampak jebi ga.. tko pac to deluje. Ali pa si kopujejo vstopnico za boljsi jutril..Tko da fajn je zate, ce se malo od-logiras.. teden ali dva bo dovolj.. potem pa spet prid nazaj na zabavo.. Ampak ta dva tedna pa res delaj.. Ce ne ves kaj delat.. vprasaj sebe.. ker ce ti kdo pove, kaj delaj.. pol itak vec ne mores tega delat.. ker bo pred teboj cilj.. zelela bos uspeh. Najvecji neuspeh je uspeh! Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 :o|o: mislim, da njeno sodelovanje na forumu ne vpliva kaj dosti na njeno razpoloženje. Sicer pa nisi pomislil, da komu čisto iskreno ni vseeno za nekoga, ki je bil žrtev? Le kakšno vstopnico za boljši jutri si lahko /npr. jaz/ kupim s kakšnim mnenjem, predlogom danim njej......daj mi povej, da bom vedel, ker pa ne bi bilo slabo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 17. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2004 tjazy-matrica,utvare,iluzija...resnično pa saj se ne delam žrtve,ne tarnam s tem namenom,samo izlila bi svojo stisko,da naredim prostor novi,sveži energiji.mick-pesimist je optimist,ki je spregledal, ne mislim resno,res je da že filam energy marsa-pomagala si mi tudi s strogostjo,brala bom...coccinelle,Aira,sfinga...vsem iskrena hvala za podporo in pomoč-ni bila zaman ,verjemite mi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 :o|o: mislim, da njeno sodelovanje na forumu ne vpliva kaj dosti na njeno razpoloženje. Sicer pa nisi pomislil, da komu čisto iskreno ni vseeno za nekoga, ki je bil žrtev? Le kakšno vstopnico za boljši jutri si lahko /npr. jaz/ kupim s kakšnim mnenjem, predlogom danim njej......daj mi povej, da bom vedel, ker pa ne bi bilo slabo..... Ti bom na Kubi razlozil.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 tjazy-matrica,utvare,iluzija...resnično pa saj se ne delam žrtve,ne tarnam s tem namenom,samo izlila bi svojo stisko,da naredim prostor novi,sveži energiji. Aha.. samo to.. fino.. Ce tukaj to izlijes.. potem pac dobis kaksno mnenje nazaj.. Pol pa se moras zagovarjati pa tko.. ahko se zavlece.Si kdaj pomislila na drevo? To je najboljsi poslusalec.. nic ne komentira.. nic ne halucinira zraven.. samo raste in poslusa.. Pa hitro si fertig.. Ce pride kaksen lovec mimo.. se verjetno oba do solz narezita... tej cudoviti situaciji.. tebi je celo mogoce malo nerodno.. da stojis pred drevosem in mu govoris.. Ampak drevo pa bo se vedno samo poslusalo, kot opazovalec. A znas biti opazovalec SEBE.. kot drevo? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Uffffffff, tule pa nimam kaj citirat, same lepe misli vseh, resnično. Se mi zdi, da smo tule sami Ljudje, pripravljeni prisluhniti, potolažiti, pokazati variante navzgor- možne, pa vseeno povedati, da je samo na nas, kaj bomo storili. Zdaj spet vem, zakaj mi je vaša družba tako ljuba. ja Skwo, večina tule gor nas je preživelo različne preizkušnje, glede na intenzivnost in temo, pa smo živi, polni življenja in veselja do življenja, to isto si resnično sposobna pričarati tudi ti sebi . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.