Skoči na vsebino

Kaj kupiti za rojstni dan

tashyka

Recommended Posts

ena moja sošolka bo jutri praznovala rojstni dan...in ne vem kaj naj ji kupim...ne mara parfumov,ličil, CD-je iz neta pobira...uglaunm nič ji ni všeč...oblači se skate stil pa noče bit punčkasta...u glavnem za njo niso trgovine:muller,maxi,nama,sportina......doma ma pa vsega dost... KAJ NAJ JI KUPIM?????????
NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...
Deli na socialnih omrežjih

plisasto igracko..

Knjiga tudi ni slaba ideja..

Sicer pa.. Ce bi bila to tvoja ful dobra frendica, ne bi kupovala zadnji trenutek.. Kaj se potem toliko sekiras.. :o|o:

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

plisasto igracko..

Knjiga tudi ni slaba ideja..

Sicer pa.. Ce bi bila to tvoja ful dobra frendica, ne bi kupovala zadnji trenutek.. Kaj se potem toliko sekiras..  :o|o:

ja drugač kupujem že cel teden....samo ničesar ni.... :sori:

Potem pa pojdi v cukercka ali kaj podobnega in ji kupi kaksne zanimive in (zelo) okusne cokoladice, bomboncke... Dodaj kaksno kartico - tiste male plasticne z razlicnimi posvetili, ki so kot kreditne kartice.. Vse daj nekam lepo zavit - sedaj ponekod v cvetlicarnah tako lepo in zanimivo zavijajo, da je ljudem "ovitek" bolj vsec, kot darilo.. x;)x

Ni pomembno kaj kupis, vazno je da se spomnis...

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

joj...ne mara sladkarij...use njene jes pojem...razen če kupim te bonbone pa jih na koncu pojem sama... xDDx

Tashi če je skaterka, sta dve varianti, če nosi pearcing, ji lahko kupiš kakšen cool uhan! x8Dx

Jaz pa bi kupila v DrogerieMarktu kakšno dobro barvo za lase(imajo zelo cool barve rdečo,modro,viola,zeleno...) fino pa je ker se z umivanjem sperejo! x;)x  Je pa tak zelo zanimiv look!

Lahko pa greš v skatersko trgovino, ena je zraven pošte in ji kupiš kakšno dobro kapo! x:)x

Upam, da sem kaj pomagala!

:flower:

ej ful so mi ušeč ideje...samo si ne upam...kje točno pa sta tedve trgovine sploh ta skatearska...?

Mogoče kak ruzak ali manjšo torbico za okoli pasu.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ej ful so mi ušeč ideje...samo si ne upam...kje točno pa sta tedve trgovine sploh ta skatearska...?

skaterske trgovine:

Obsession je pri zmajskem mostu

two-way na Poljanskem nasipu

pod tračnco pri čevljarskem mostu

....tole so napotki moje hčere x;)x

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

skaterske trgovine:

Obsession je pri zmajskem mostu

two-way na Poljanskem nasipu

pod tračnco pri čevljarskem mostu

....tole so napotki moje hčere x;)x

ja ja za obsession vem...samo njej nič ni všeč...jaz bom kar obupala...

Veš kaj,...vidim, da si zelo neodločna x:Ix

karkoli ji boš kupila, bo od srca in, če ji boš to tudi razložila, bo vsakega darila vesela, tudi če ji ravno ne bo po njenem okusu. Ni važna samo vsebina, važna je tudi toplina. Zraven pa ji mogoče še kakšno misel napiši...pa bo x;)x

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

Kaj pa kakšen nakit, ki ga nosijo skaterji? Na štantih imajo kar nekaj izbire....

mogoče kak poseben kaktus...ker zanj ni treba skrbeti, kot za ostale rožce, pa so kakšni prav lepi in zanimivi.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Tashyka, jaz sem tudi imela ful panike s kupovanjem daril za prijatelje včasih, potem sem pa poštekala foro x:o)x x:Dx x;)x

Namreč... prijateljico poznaš, veš, kaj ji je ful všeč, na kaj je recimo samo ona nora, kaj ji nariše iskrice v oči... in si že korak bližje darilu... Jaz sem naprimer včeraj dobila za darilo prstan iz kamna, ki sta mi ga prijateljici kupili v Ahatu :2src: :2src: Ena zlo majhna stvar, ampak toliko pomeni, ker sta kupili točno tisto, kar je meni ful všeč (nora sem na kristale in kamne) in sta zadeli torej žebljico na glavico...

Pa še ena štorija :inocent: ... Ko sem bila v Tatrah na bordanju, sem šla mimo ene trgovine in not zagledala koledar za leto 2004 s slikami nage Madonne... Imam ful dobro prijateljico, ki je istospolno usmerjela, kot ostrok je pa bila še čisto nora na Madonno... In evo ti darilo x:Dx Ko sem ji tisto dala, se nisem mogla rešit iz njenega objema ene petnajst minut! :vio: Sem že mislila, da me bo pojedla od veselja, bogami x;)x :vragec:

Bo kaj pomagalo tole zgoraj napisano? x:)x Držim pesti za čimboljšo izbiro darila :palec:

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Tashyka, jaz sem tudi imela ful panike s kupovanjem daril za prijatelje včasih, potem sem pa poštekala foro  x:o)x  x:Dx  x;)x

Namreč... prijateljico poznaš, veš, kaj ji je ful všeč, na kaj je recimo samo ona nora, kaj ji nariše iskrice v oči... in si že korak bližje darilu... Jaz sem naprimer včeraj dobila za darilo prstan iz kamna, ki sta mi ga prijateljici kupili v Ahatu  :2src:  :2src: Ena zlo majhna stvar, ampak toliko pomeni, ker sta kupili točno tisto, kar je meni ful všeč (nora sem na kristale in kamne) in sta zadeli torej žebljico na glavico...

Pa še ena štorija  :inocent: ... Ko sem bila v Tatrah na bordanju, sem šla mimo ene trgovine in not zagledala koledar za leto 2004 s slikami nage Madonne... Imam ful dobro prijateljico, ki je istospolno usmerjela, kot ostrok je pa bila še čisto nora na Madonno... In evo ti darilo  x:Dx Ko sem ji tisto dala, se nisem mogla rešit iz njenega objema ene petnajst minut!  :vio: Sem že mislila, da me bo pojedla od veselja, bogami  x;)x  :vragec:

Bo kaj pomagalo tole zgoraj napisano?  x:)x Držim pesti za čimboljšo izbiro darila  :palec:

Sončna Vila

ja hvala...res je...tnx res... x:Xx

hehe ena prjatlca je ful mahnjena na :onfire: ... pa sem ji probal tipčka zrihtat.... delno deluje....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...