Skoči na vsebino

Kaj kupiti za rojstni dan

tashyka

Recommended Posts

no v glavnem, darilo sem dal, vse skupaj sem ji deval po delih... ko sem prišel domov iz šole, sem počaku da je prišla tudi ona, ko je prišla jo je lepo prčaku čaj in pol še cela škatla vrečk :)

pol po kaki uri, al pa dveh, ne vem... sem ji dal še svečke...

na konč, proti večeru, za lahko noč, pa sem ji dal še dudo, kdo bi si mislu, ampak prau tega je bla najbol vesela... že nasledn dan so vsi vedl da sem ji kupu dudo :D tko da ja, fajn je blo, vsaj men se zdi :)

Deli na socialnih omrežjih

• 4 years later...
Ime ji je Neža in je moja najboljša prijateljica-....rojstni dan ima 14.maja!! zaljubljena je v konje in znorela bo če darilo ne bo od konjev sem u dilemi ker jo imam ful rada bi ji nekaj kupila ali kaj naredila ne bi pa za darilo dala 50$ zdej! POMAGAJTE!!!! Kaj naj naredim??!
Lejix Đbest

- plačano enoletno naročnino na revijo Konji,

- bon za jahanje (odvisno iz kje je; za jahanje v naravi nekateri zahteavjo, da ima(š) opravljen izpit za jahača, za jahanje v ogradi (maneži) ni problem,

- kakšno knjigo o konjih

- zvezki s platnicami, na katerih so slike konj

check this out

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

na jahanje tko al tko že hod....................... za zvezek in revijo bm še premislia saj sta dobri ideji!!

pol ji pa drugič dej s sabo kilo korenja ali jabolk. Konji obožujejo jabolka & korenček.

Lah kupiš kako krtačo za krtačenje konj, pa sej je ful dodatkov za konje xcivx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

pol ji pa drugič dej s sabo kilo korenja ali jabolk. Konji obožujejo jabolka & korenček.

bolj poceni je suh kruh x:px

no, pa tudi na oves so nori..

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

bolj poceni je suh kruh x:px

no, pa tudi na oves so nori..

alo, gre za darilo za rd, na za vsakdan xcivx

Jeti, ful dobra ideja :palec:

mi je všeč in prstanček s konjem - škoda, ker ni srebro - pa sej jeklo glih tko zgleda :palec:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

• 2 weeks later...

Živjo!

Ker ima moja kolegica naslednji mesec rojstni dan, sem razmišljala, da bi ji kupila Beauty star, za katerega sem na netu izvedela, da je zelo dober za nego kože in še kaj.

Ali morda kdo uporablja to zadevo in ali mi lahko kdo svetuje, če aparat res dobro deluje. Hvala x:)x

Pozdrav biba33!

Drugače ta aparat uporablja moja mama, ki ga je pred kakim letom dni kupila na spletu. Moram povedat da je z njim ful zadovolna. Zelo dobro ji pomaga pri njenih "gubicah" kot pravi sama. Njena obraz se je pomladil. Zelo bi ti priporočil tole izbiro. Res je univerzalen. Jz sam si ga vćasih sposodim, k se mi začne spuščat kak herpes. Takoj se sanira. Verjamem, da bo zadovoljna.Pa lepo se imej.

• 5 months later...
  • 11 months later...

ena moja sošolka bo jutri praznovala rojstni dan...in ne vem kaj naj ji kupim...ne mara parfumov,ličil, CD-je iz neta pobira...uglaunm nič ji ni všeč...oblači se skate stil pa noče bit punčkasta...u glavnem za njo niso trgovine:muller,maxi,nama,sportina......doma ma pa vsega dost... KAJ NAJ JI KUPIM?????????

Kaj si ji na koncu kupla? x:px

There is no fate, but what we make.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...