druidka 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 to je svetovanje, ne zavajanje a se ti svojga 18. rojstnega dneva spomniš jst se svojga ne v celoti o, da. jaz se pa svojega v celoti in pogrešam nekoga Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 kaj ne smeš... te so najslajše hehe, kr kup vodko, če ne bo tvoji sestri prou pršla bo pa teb no ja... sam pol bo sestra ceu let tečna... jaz nem nič sam začeu... če bojo pa one kaj hotle... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 no ja... sam pol bo sestra ceu let tečna... jaz nem nič sam začeu... če bojo pa one kaj hotle... bi ble neumne, da ne bi Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 bi ble neumne, da ne bi pa sej itak, ka pa je te 2 leti razlike... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 lol... ka pa če bo še kera hotla zmotit? joke Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 eh, sej ni za bat da bo gužva... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 ma gres v trgovino samopostrezbo Kalcek v BTC, kjer majo 'bolj zdrave' zadeve pa kej kups, ce hocs kej manjsga kupt. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 ma gres v trgovino samopostrezbo Kalcek v BTC, kjer majo 'bolj zdrave' zadeve pa kej kups, ce hocs kej manjsga kupt.Točno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 no v glavnem, darilo sem dal, vse skupaj sem ji deval po delih... ko sem prišel domov iz šole, sem počaku da je prišla tudi ona, ko je prišla jo je lepo prčaku čaj in pol še cela škatla vrečk pol po kaki uri, al pa dveh, ne vem... sem ji dal še svečke... na konč, proti večeru, za lahko noč, pa sem ji dal še dudo, kdo bi si mislu, ampak prau tega je bla najbol vesela... že nasledn dan so vsi vedl da sem ji kupu dudo tko da ja, fajn je blo, vsaj men se zdi Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 kaj te pa to briga? nobene, ker smo kot 1. bili v gostilni oziroma restarvraciji, kot 2. pa nas je vseh skupaj bilo samo 7, tko da pol nism hotu samo ene zbrat, ne bi blo fer in zato pol nism nobene - joke pač ni bla glih zabava kt sm prvo mislu, smo šli nas pico, poklepetal in to je blo to Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 ej nevem... jaz sem mislu kaka fešta bo, pol pa smo se ob soku pa pici pogovarjal... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 ajjaja... sej bo kmal spet kej Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejix 3. maj 2011 Prijavi Deli 3. maj 2011 Ime ji je Neža in je moja najboljša prijateljica-....rojstni dan ima 14.maja!! zaljubljena je v konje in znorela bo če darilo ne bo od konjev sem u dilemi ker jo imam ful rada bi ji nekaj kupila ali kaj naredila ne bi pa za darilo dala 50$ zdej! POMAGAJTE!!!! Kaj naj naredim??! Citiraj Lejix Đbest Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. maj 2011 Prijavi Deli 3. maj 2011 - plačano enoletno naročnino na revijo Konji, - bon za jahanje (odvisno iz kje je; za jahanje v naravi nekateri zahteavjo, da ima(š) opravljen izpit za jahača, za jahanje v ogradi (maneži) ni problem,- kakšno knjigo o konjih- zvezki s platnicami, na katerih so slike konjcheck this out 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejix 3. maj 2011 Prijavi Deli 3. maj 2011 na jahanje tko al tko že hod....................... za zvezek in revijo bm še premislia saj sta dobri ideji!! Citiraj Lejix Đbest Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. maj 2011 Prijavi Deli 3. maj 2011 na jahanje tko al tko že hod....................... za zvezek in revijo bm še premislia saj sta dobri ideji!!pol ji pa drugič dej s sabo kilo korenja ali jabolk. Konji obožujejo jabolka & korenček. Lah kupiš kako krtačo za krtačenje konj, pa sej je ful dodatkov za konje 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 3. maj 2011 Prijavi Deli 3. maj 2011 program NICI tu je tudi dobra izbira lahko pa ji konjička tudi narišeš in pobarvaš na kakšno bombažno majčko ... s flomastri za tekstil ... dobiš posamezne in tudi v kompletu 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 4. maj 2011 Prijavi Deli 4. maj 2011 pol ji pa drugič dej s sabo kilo korenja ali jabolk. Konji obožujejo jabolka & korenček. bolj poceni je suh kruh no, pa tudi na oves so nori.. 1 Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. maj 2011 Prijavi Deli 4. maj 2011 bolj poceni je suh kruh no, pa tudi na oves so nori..alo, gre za darilo za rd, na za vsakdan Jeti, ful dobra ideja mi je všeč in prstanček s konjem - škoda, ker ni srebro - pa sej jeklo glih tko zgleda Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. maj 2011 Prijavi Deli 4. maj 2011 kaj pa konjska salama? sej niočem bit žaljiv, samo poznam kr nekaj ljubiteljov živali... dokler niso lačni 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejix 4. maj 2011 Prijavi Deli 4. maj 2011 no ljudje ne kupujem ji hrane zdej ane ker ni vsak dan pri konjih Drugače pa Jeti supr ideja bom premislila.. Citiraj Lejix Đbest Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
biba33 19. maj 2011 Prijavi Deli 19. maj 2011 Živjo! Ker ima moja kolegica naslednji mesec rojstni dan, sem razmišljala, da bi ji kupila Beauty star, za katerega sem na netu izvedela, da je zelo dober za nego kože in še kaj. Ali morda kdo uporablja to zadevo in ali mi lahko kdo svetuje, če aparat res dobro deluje. Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koki23 20. maj 2011 Prijavi Deli 20. maj 2011 Pozdrav biba33! Drugače ta aparat uporablja moja mama, ki ga je pred kakim letom dni kupila na spletu. Moram povedat da je z njim ful zadovolna. Zelo dobro ji pomaga pri njenih "gubicah" kot pravi sama. Njena obraz se je pomladil. Zelo bi ti priporočil tole izbiro. Res je univerzalen. Jz sam si ga vćasih sposodim, k se mi začne spuščat kak herpes. Takoj se sanira. Verjamem, da bo zadovoljna.Pa lepo se imej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Annii 15. november 2011 Prijavi Deli 15. november 2011 Zdravo! moja prijateljica bom imela 18 let in jaz nimam nobene pametne ideje kaj naj ji kupim.. če ima kdo kako idejo bi prosila za pomoč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 2. november 2012 Prijavi Deli 2. november 2012 ena moja sošolka bo jutri praznovala rojstni dan...in ne vem kaj naj ji kupim...ne mara parfumov,ličil, CD-je iz neta pobira...uglaunm nič ji ni všeč...oblači se skate stil pa noče bit punčkasta...u glavnem za njo niso trgovine:muller,maxi,nama,sportina......doma ma pa vsega dost... KAJ NAJ JI KUPIM?????????Kaj si ji na koncu kupla? Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.