Skoči na vsebino

Kaj kupiti za rojstni dan

tashyka

Recommended Posts

khem...ja poklicala sem jo v mesto tko da mi je samo pokazala kaj hoče in js sm kupila...ja zapestnico z imenom njene simpatije, pa verižico z ganja obeskom, pa okvir za mejhno fotko da bo mojo fotko not dala... x^x x:Dx :palec:
NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...
Deli na socialnih omrežjih

bejbike x:)x x:Xx mejta se.... x:)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

ja tasha ful mi je usec kar si kupla. se posebi kr je od tebe. *rtm* sorry k sm ti take probleme delala... mam kr mal slabo vest

eh ne met slabe vesti...sej je use ql...

morm rečt da je blo na tvojem rojstnem dnevu ful dobr pa čeprav sem bla ful sitna...ayde enga lubija... x:Xx x;)x

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

• 1 year later...

,,,no po dolgem času sm se tudi jaz znašla v dilemi: kaj kupiti za rojstni dan x?x

sem proti plišastim igračkam in sploh vsem neuporabnim spominkom :xx!:

razmišljala sm o tej solni lučki (al kako že...jo mam doma in mi je res zakon) al pa o kaki roži...

knjiga je lepo darilo...

nikit izredno osebno darilo...

potem, če rečem ok knjiga..kakšna knjiga?...to je ful problem, ker ne vem kaj je že prebrala...

a kdo ve liko je dela z orhidejami?

se mi zdi taka fina roža (kot je pač tudi ina fina)...pa vem , da ima rože rada

a ima kdo še kak predlog z rožami?

pa ne drevo življenja, al pa kakih cipres...kaktusi tudi ne...kakšna rožica, ki lepo cveti, ni prezahtevna (čeprou je kr skrbna tale punca)...

hvalaaaaaa-a-a--a-a-

:vio: :vio: :vio: :vio: :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Orhideje. :2src: :2src:

Mislim, da če ima rada rože, bo zavodoljna. Veljajo za precej zahtevne, ampak ni take krize. Mi jih imamo kar nekaj doma. Pazit je treba, da ni na prepihu, da jo redno zalivaš (ne preveč) in d ni na direktnem soncu.

hvala za odgovor...sm ji kupila solno lučko in mislim, da ji je čist fajn

sončkeeee

:vio: :vio: :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

• 1 year later...

x^x nekaj kar ostane...

men so kupil eno veliko volneno ruto z metulji, jo mam še danes in je še zmeraj "in".....

prijateljice kristalne kozarce, jih mam še tud

žvahta pa eno veliko volneno odejo...tud ta je še nek

teh treh stvari sem bila najbolj vesela in največkrat sem jih imela v rokah, dali so mi tud neko zlatnino ampak je nikoli nisem nosila, skoz je v škatli x:o)x

ne vem to so take stvari ,ki grejo s teboj tudi, če greš daleč od doma .

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x^x hvala za tole..

moji niso bili tako zelo domiselni...neko trenirke se spomnim -saj jo nosila..ampak..

v glavnem pa so nosili cotke za dojenčka x:)x kar tudi bilo ok..

ne - zlatnina ne bo..ne nosi tole..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

mislim, da je to od osebe od osebe različno, kaj kupiti za r.d.

ker smo si različni in imamo radi različne stvari.

jaz recimo najbolj vesela svečk, eteričnih olj in čajev :vio:

tak da, odvisno od osebe pač x:)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

x:)x ja sam ko si osemnajst, je to taka prelomnica pa se je men kr fajn zdelo to...to so bli moji prvi kozarci , pa pravi kristal

so komaj zbrale denar za njih x:o)x

svečke pa to že fajn, sam men je še danes mehko pri duši, ko jih primem v roke.

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

jaz recimo najbolj vesela svečk, eteričnih olj in čajev :vio:

ooOoo, sm se spomnu, moja sestra ma tut rada svečke pa čaje, kr zmeri kadar da fotr več za malco domov prnese še neke svečke al pa kake posebne čaje... x:o)x x:Dx hvala... sam nevem kaj naj zdaj, čaj al svečke? al pa bi kr oboje? :P fajn,fajn ;) grem v pondelk kupit :)

Guest SheBoom
ooOoo, sm se spomnu, moja sestra ma tut rada svečke pa čaje, kr zmeri kadar da fotr več za malco domov prnese še neke svečke al pa kake posebne čaje... x:o)x x:Dx hvala... sam nevem kaj naj zdaj, čaj al svečke? al pa bi kr oboje? :P fajn,fajn ;) grem v pondelk kupit :)

xDDx svečke so že prevelika stalnica. so skoraj že resnica, ki pravi "a res nisi imel nobene ideje za darilo?".

To pri meni in v mojem okolju pomeni to ... kaj pa vem x:)x

AMPAK VEDNO VŽGE! :palec:

starše pošl vn za eno noč, nabav vodko, pripel slačifanta x:Dx x:Dx tko bo ona uživala, pa še ti boš kakšno njeno frendico u sobo odpelu x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx hec :inocent:

svečke bodo vredu :palec: čaj tud :palec: cd + duda :palec:

:wOOt: :eek: takle ti to mladoletne zavajaš :vragec: xg:Dx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...