El Nino 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 hehe neverjetno.... drugega dela pa noče Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 eh.... se pravi, od pudinga poje samo smetano Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...=ST&f=29&t=3371 http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...=ST&f=29&t=1490 http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...=ST&f=29&t=1494 Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 No in KAJ si kupila frendici? Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 15. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2004 khem...ja poklicala sem jo v mesto tko da mi je samo pokazala kaj hoče in js sm kupila...ja zapestnico z imenom njene simpatije, pa verižico z ganja obeskom, pa okvir za mejhno fotko da bo mojo fotko not dala... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LORD*llunchyka* 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 ja tasha ful mi je usec kar si kupla. se posebi kr je od tebe. *rtm* sorry k sm ti take probleme delala... mam kr mal slabo vest Citiraj Being evil means never having to say you're sorry! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 bejbike mejta se.... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 16. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2004 ja tasha ful mi je usec kar si kupla. se posebi kr je od tebe. *rtm* sorry k sm ti take probleme delala... mam kr mal slabo vesteh ne met slabe vesti...sej je use ql...morm rečt da je blo na tvojem rojstnem dnevu ful dobr pa čeprav sem bla ful sitna...ayde enga lubija... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 največji hudič je kupit darilo svoji dragi-si že zdej pulm lase sicer pa je od srca,to je treba povdart pa gre :o|o: Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 ,,,no po dolgem času sm se tudi jaz znašla v dilemi: kaj kupiti za rojstni dan sem proti plišastim igračkam in sploh vsem neuporabnim spominkom :xx!: razmišljala sm o tej solni lučki (al kako že...jo mam doma in mi je res zakon) al pa o kaki roži... knjiga je lepo darilo... nikit izredno osebno darilo... potem, če rečem ok knjiga..kakšna knjiga?...to je ful problem, ker ne vem kaj je že prebrala... a kdo ve liko je dela z orhidejami?se mi zdi taka fina roža (kot je pač tudi ina fina)...pa vem , da ima rože rada a ima kdo še kak predlog z rožami?pa ne drevo življenja, al pa kakih cipres...kaktusi tudi ne...kakšna rožica, ki lepo cveti, ni prezahtevna (čeprou je kr skrbna tale punca)... hvalaaaaaa-a-a--a-a- Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Orhideje. Mislim, da če ima rada rože, bo zavodoljna. Veljajo za precej zahtevne, ampak ni take krize. Mi jih imamo kar nekaj doma. Pazit je treba, da ni na prepihu, da jo redno zalivaš (ne preveč) in d ni na direktnem soncu. hvala za odgovor...sm ji kupila solno lučko in mislim, da ji je čist fajn sončkeeee Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Eno darilo za fanta.. okrog 20.. frend.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 ok, bom še jaz izkoristil tole temo moja sestra bo v kratkem stara 18 let, in rabim eno fajn darilo zanjo... za zdaj imam en CD za njo, pa dudo (za dojenčke) , sam bi rad še kaj zraven, pa nevem kaj bi... če ma kdo kako idejo?? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 ok, bom še jaz izkoristil tole temo moja sestra bo v kratkem stara 18 let, in rabim eno fajn darilo zanjo... za zdaj imam en CD za njo, pa dudo (za dojenčke) , sam bi rad še kaj zraven, pa nevem kaj bi... če ma kdo kako idejo?? a res nihče nima ideje? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 Mene to tudi zanima..moja hčera bo 18.kaj kupiti za 18 rd? Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 nekaj kar ostane... men so kupil eno veliko volneno ruto z metulji, jo mam še danes in je še zmeraj "in"..... prijateljice kristalne kozarce, jih mam še tud žvahta pa eno veliko volneno odejo...tud ta je še nek teh treh stvari sem bila najbolj vesela in največkrat sem jih imela v rokah, dali so mi tud neko zlatnino ampak je nikoli nisem nosila, skoz je v škatli ne vem to so take stvari ,ki grejo s teboj tudi, če greš daleč od doma . Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 hvala za tole..moji niso bili tako zelo domiselni...neko trenirke se spomnim -saj jo nosila..ampak..v glavnem pa so nosili cotke za dojenčka kar tudi bilo ok.. ne - zlatnina ne bo..ne nosi tole.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 mislim, da je to od osebe od osebe različno, kaj kupiti za r.d.ker smo si različni in imamo radi različne stvari.jaz recimo najbolj vesela svečk, eteričnih olj in čajev tak da, odvisno od osebe pač Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 ja sam ko si osemnajst, je to taka prelomnica pa se je men kr fajn zdelo to...to so bli moji prvi kozarci , pa pravi kristal so komaj zbrale denar za njih svečke pa to že fajn, sam men je še danes mehko pri duši, ko jih primem v roke. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 jaz recimo najbolj vesela svečk, eteričnih olj in čajev ooOoo, sm se spomnu, moja sestra ma tut rada svečke pa čaje, kr zmeri kadar da fotr več za malco domov prnese še neke svečke al pa kake posebne čaje... hvala... sam nevem kaj naj zdaj, čaj al svečke? al pa bi kr oboje? fajn,fajn grem v pondelk kupit Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SheBoom 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 ooOoo, sm se spomnu, moja sestra ma tut rada svečke pa čaje, kr zmeri kadar da fotr več za malco domov prnese še neke svečke al pa kake posebne čaje... hvala... sam nevem kaj naj zdaj, čaj al svečke? al pa bi kr oboje? fajn,fajn grem v pondelk kupit svečke so že prevelika stalnica. so skoraj že resnica, ki pravi "a res nisi imel nobene ideje za darilo?". To pri meni in v mojem okolju pomeni to ... kaj pa vem AMPAK VEDNO VŽGE! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 čaj + svečke + cd + duda... mislim da bo kr u redu no Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 starše pošl vn za eno noč, nabav vodko, pripel slačifanta tko bo ona uživala, pa še ti boš kakšno njeno frendico u sobo odpelu hec svečke bodo vredu čaj tud cd + duda takle ti to mladoletne zavajaš Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 me ja, ne bi blo slabo, sam ma fanta... pa itak bo nardila fešto, pa bojo sam njene sošolke, njen pob pa jaz tam, tko da bo itak fajn sam ne smem od sestre sošolk nooo Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.