Kasandra 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 butast ko noč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 glup ko točak Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Ha je ena stranka rekla za našega šefa, da gleda v blagajno ko veverica v lešnike . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 ... ti si pa shiri k' dali... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 .ta je pa sveder.težka kri.star kt zemla.šalo na stran.primešat kaplo pelina.pristavit svoj pisker.metati pesek v oči.imet koga na piki.goreti pod nogami.imeti strupen jezik Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 heheMASH TICHA K MICK-eni 666 zlomkou....tralala tolk aktivnega? Tolk dolgega? Tolk debeuga? Tolk lepega? Tolk spretnega? Tolk vzdržljivega? Kakorkoli, očitno kompliment za z vlkami črkami napisat. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Te pa mi je rit gate žvekala (me je blo strah) Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 http://www.millan.net/umm/olafbowl.gif. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.