Skoči na vsebino

SproŠČenost

yoko

Recommended Posts

Imam eno veliko željo (poleg veliko majhnih) x!x x!x x!x

Ta želja je.....SPROŠČENOST! HA! Vsekakor zase (seveda tudi za druge, za tiste, ki imajo enako željo ali ki je še nimajo in bojo kmalu ugotovili, da niso dovolj sproščeni)...

Torej zlata ribica, zdaj veš.

Hvala!

Deli na socialnih omrežjih

relax yoko... xsuperx zažurej...ostalo pride samo po sebi... x;)x

pa veliko žlico humorja... x:)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Najprej razčisti v glavi, DA ZABAVA NI NIČ PREPOVEDANEGA NITI NEPOTREBNEGA, DA NI NIČ NAROBE, ČE SI SPROŠČENA, IN DA ZARADI TEGA NE BO KAZNI, potem bo šlo pa samo od sebe.

(Da ne rečem še kakšne astrološke zraven...)

Živijo!

Sam precej dolgo nisem znal doseči sproščenosti, še sedaj me občasno spremlja nesproščenost. Vendar pa sem ugotovil, da je bila ta moja nesproščenost največkrat povezana s strahom, kaj si drugi mislijo o meni, mojih besedah, dejanjih. Ko mi je to postalo manj pomembno sem postal veliko bolj sproščen. x;)x x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

NAROBE, ČE SI SPROŠČENA, IN DA ZARADI TEGA NE BO KAZNI,
:palec: hja, res

bit sproščen, potem ni napak niti v tebi, niti v njih.

..sproščenost je svoboda v glavi x:Dx

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Gruntam, kaj cem ti rect... Ker ce nisi, ni simple... :8):

"Vrzi svoje srce cez drog in telo mu bo sledilo"

(N.V. Peale)

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Imam eno veliko željo (poleg veliko majhnih) x!x  x!x  x!x

Ta želja je.....SPROŠČENOST! HA! Vsekakor zase (seveda tudi za druge, za tiste, ki imajo enako željo ali ki je še nimajo in bojo kmalu ugotovili, da niso dovolj sproščeni)...

Hvala!

yoko v katerih okoliščinah si nesproščena ... zakaj?

Imam eno veliko željo (poleg veliko majhnih) x!x  x!x  x!x

Hvala!

yoko v katerih okoliščinah si nesproščena ... zakaj?

V veliko različnih okoliščinah.Mogoče je skupni imenovalec vsem tem okoliščinam želja, da bi imeli ljudje lepo mnenje o meni.

Včasih se mi zdi, da bolj ko se trudim, da bi delovala sproščeno in naravno, večji je nasprotni učinek.

Sem preprosta, drugje pa delujem ravno nasprotno.

Sem preprosta, drugje pa delujem ravno nasprotno.

Hi-hi....to pa je tipično, res. Pol pa ljudje mislijo....glej jo naduvanko......v bistvu pa imaš bleme sam s seboj in strahom kako te bodo sprejeli. Sem bil sam tak, pa kar nekaj ljudi sem spoznal za katere se je tako mislilo. Tako da v zadnjem času nikoli takoj ne ocenim nekoga za "hoh", če tako deluje.

K. Čapek

Zanimivo. Popolnoma iste težave sem imel, pa še sedaj jih imam občasno. Nekoč sem že nameraval poiskati strokovno pomoč, ker enostavno nisem zdržal več te preklete nesproščenosti v družbi. Mislim, da je situacijo pri meni v marsičem spremenilo delo......v katerem sem skor zmeraj v stiku z ljudmi in prisiljen na nek način "javno" nastopat. Menim, da je bil bistven razlog za takšno mojo nesproščenost nezaupanje vase, strah pred reakcijami ljudi na moje besede, dejanja.......negotovost. Verjetno bi se kakšen razlog za to našel tudi iz mladosti, otroštva......

K. Čapek

Komaj čakam, da se izkažem.....da mislit mal x;)x . Tako da ......je kar možno, da bo tudi tebi to pomagalo. Ko se izkažeš....dobiš potrditev o svoji sposobnosti, začneš verjeti vase......in potem je ziher boljše. :palec:

No, če smo že pri xgoldfishx ...je ne smemo zanemariti........ribica, torej migni mal, ko bo kdo spet kdaj v podobnih težavah. :palec:

K. Čapek

Tudi jaz bom po vsej verjetnosti prisiljena na nek način nastopati pred ljudmi in čimveč komunicirati, saj bom profesorica nemščine in slovenščine (komaj čakam, da se izkažem). To je edina in najboljša priložnost, da se počasi otresem sramežljivosti.

Jaz pa sem pred kakšnim nastopom, tudi če si rečem, da se je treba izkazat , neznansko nesproščena.

Jaz pravazaprav takrat sploh nič ne čakam, da bi se izkazala, ker me ne briga, ali se izkažem ali ne. V tistem trenutku sem močno napeta in komaj čakam, da bo stvar-karkoli je že- šla mimo.

Če pa ugotovim, da sem se izkazala, se počutim dobro, s tem pa se naslednjič ne zmanjša nesproščenost. Nova stvar, ista neproščenost.

No, če smo že pri  xgoldfishx ...je ne smemo zanemariti........ribica, torej migni mal, ko bo kdo spet kdaj v podobnih težavah.  :palec:

:palec:

Ja, Mick, naj zamiga malo ta naša xgoldfishx x!x x!x x!x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...