yoko 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Kdaj rečete samemu sebi: YES!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 ko si dokažem,da zmorem,pa tudi če je malenkost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Takrat, ko ne rečem nič, ampak enostavno vem da je YES. In to so čudeži, ker se to tudi zgodi.kako, na kakšen način vem, ne morem razložiti. Enostavno čutim, vem, misli se kar pripeljejo, so poslane. SUPERCA je, čisto enostavno : YES !! Clean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 A VEŠ KDAJ,KO ŽE V NAPREJ PREDVIDEVAM ZMAGO, POTEM JO ŠELEM DOŽIVIM RES IN JO RES TUT ČUTIM Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 YES .... ko dobim dobro idejo, ki sem jo že dolgo iskala ... ko mi rata kaj, kar se mi je zdelo svinjsko težko ... ko ušpičim kako fajn oslarijo ... .... ja, to je YES Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Ko mi rata prepričat največga skeptika...pa ko nekoga na suh okol obrnem... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Ko premagam samo sebe. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Tisti, dan ko doma res telovadim .... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 večkrat na dan...na WC-ju.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 večkrat na dan...na WC-ju.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 večkrat na dan...na WC-ju....Donat Mg odpira... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Vsakic, ko mi uspe nekaj za kar sem se trudila.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Vsakic, ko mi uspe nekaj za kar sem se trudila.. tudi, tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 vsakič, ko mi pride, s tem da pred YES dodam še dolgi aaaaaaaaaaaaaaaaaa................ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 socrates in bed oh my dear, oh, harder harder, oh aah, fester oooh...YESSS-aaaaaaaaa.... (ingliš is very popular in Slovenia... ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Boj nad samim seboj je najtežavnejši boj; zmaga v tem boju je največja zmaga. (avtor: - pojma nimam) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 aah, fester oooh (ingliš is very popular in Slovenia... ) uncle FESTER 666 ZLOMKOU....TRALALA Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 - e+a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 - e+a = O 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 ...ko se mi izide... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Ko nekaj poštekam pri sebi in se mi odpre nova dimenzija dojemanja vsega, kar je (sebe v povezavi z okoljem, če že govorimo v ločevalnih pojmih )... takrat si rečem YESSS Ravno včeraj je prišel spet en tak YES! čisto iz srca... ko sem nekaj poštekala, zgledalo je pa tkole; ... čik v roki, kar naenkrat se mi posveti, najprej malce začudeno gledam okol , potem vstanem, začnem otresat z ritko (hehe, en tak otroško smešen ples, ki sva si ga izmislile s sestrično, ko sva bile še nore pubertetnice) in hkrati krožit z rokami (seveda še vedno s čikom med prsti) in začnem pet "My salssaaaa, my salsssaaaa! My salsa!" (tole zadnje je pa baje iz videa od Eminema, nisem ga videla, ampak to posvojila od frendice ) .... no tko nekak zgleda moj YES Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Zadnje čase še prevečkrat. Ampak učenje za izpit mi glih ne gre ravno najbolje. Tukaj je shit namesto jesss. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Kar naprej, za vsako zmago, za vsako majčkeno stopinjo, vedno ko rabim eno švoh brco vzpodbude , tole sem nekak od Louise Hay pobrala in vzela za svoje, potrpežljivost s seboj, pohvaliti se za vsak napredek, opogumljanje. skrbim v smislu da je vsak trenutek vreden yesssssa Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Upam, da bo zmaga moja ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Vanja je videt, da si čez eno prelomnico stopila, zmagovalka si pa vedno ti Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.