Skoči na vsebino

Zmaga

yoko

Recommended Posts

Takrat, ko ne rečem nič, ampak enostavno vem da je YES. In to so čudeži, ker se to tudi zgodi.

kako, na kakšen način vem, ne morem razložiti. Enostavno čutim, vem, misli se kar pripeljejo, so poslane. SUPERCA je, čisto enostavno : YES !!

Clean

:palec: xokx xideax xyiyax xegox :detelca:

peace and love

Klinar

Deli na socialnih omrežjih

Ko mi rata prepričat največga skeptika...pa ko nekoga na suh okol obrnem... x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Tisti, dan ko doma res telovadim x:Dx ....:fiju:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

večkrat na dan...na WC-ju....

Donat Mg odpira... x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ko nekaj poštekam pri sebi in se mi odpre nova dimenzija dojemanja vsega, kar je (sebe v povezavi z okoljem, če že govorimo v ločevalnih pojmih x:Dx )... takrat si rečem YESSS :palec:

Ravno včeraj je prišel spet en tak YES! čisto iz srca... ko sem nekaj poštekala, zgledalo je pa tkole;

... čik v roki, kar naenkrat se mi posveti, najprej malce začudeno gledam okol :unsure: :blink: , potem vstanem, začnem otresat z ritko (hehe, en tak otroško smešen ples, ki sva si ga izmislile s sestrično, ko sva bile še nore pubertetnice) :hepko: in hkrati krožit z rokami (seveda še vedno s čikom med prsti) in začnem pet "My salssaaaa, my salsssaaaa! My salsa!" x:Dx x:Dx x:o)x x;)x (tole zadnje je pa baje iz videa od Eminema, nisem ga videla, ampak to posvojila od frendice x;)x ) .... no tko nekak zgleda moj YES x:o)x x;)x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Kar naprej, za vsako zmago, za vsako majčkeno stopinjo, vedno ko rabim eno švoh brco vzpodbude x;)x , tole sem nekak od Louise Hay pobrala in vzela za svoje, potrpežljivost s seboj, pohvaliti se za vsak napredek, opogumljanje. skrbim v smislu da je vsak trenutek vreden yesssssa x^x
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...