Skoči na vsebino

Golota, nudizem

SKA - Vi

Recommended Posts

Ne.. meni sploh ni potrebno.. samo tko, da bo nekdo prvi pac.. da ne bo tole izgovor, da nekdo ne bi bil prvi..

Macona pravi, da caka mene.. pa bo pol se ona mogoce.. pol pa bo zalaufala tista tema.. koncno! x:px x:px

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy
Deli na socialnih omrežjih

Marsa,  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Tjazy, izvoli :) Drugega ne morem reci. Edino...JAZ NE!:)

V redu... ti ne.. Zdaj pa mi samo razlozi, zakaj ne? Pa ne tisto lajnanje brez vezno.. ampak globoko v sebi se vprasi.. zakaj ne?!?

Zakaj ne?

A lohk jaz odgovorim (zase)? :8): x:)x

Glej, vsakdo pozna zoprne in se kar moraste sanje, ko se znajde nag nekje?

Tu gre za nemoc, ranljivost...

Ker je stopnja razvitosti, percepcije... ... ... tu taksna kot je - in ne zaradi nas samih.

Sramezljivost ni nujno pridobljena lastnost...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ker se ne bom pocutila nic bolj svobodno, ce me bo ne vem koliko ljudi videlo golo!

Ker se mi niti slucajno ne da ubadati s slabimi posledicami tega mojega dejanja.

Ker po naravni nisem clovek, ki se rad razkazuje.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Noo na to pac gledemo cist popolnoma drugace..

Jaz recimo ne poznam zoprnih morastih sanj, ce se znajdem nag nekje.. To je samo v filmu.

Ce te obkrozajo nezavestnezi.. pol je res mogoce malo tezje ostati mocan vsaj navzven.. Navznoter, pa ni nemoci.. se pac pokazejo v idiotski luci. Njihov problem.

Kaksna pa je sramezljivost lahko tudi? Samo pridobljena..

Ne gre za svobodo.. gre za to, da imas s tem problem.. in ce to naredis da si dokazes, da nimas problema.,. res ne bo problem izginil.. je pa treba neki delat, da tega problema ne bo vec.. Ne mores vecno zivet s tem.

Slabe posledice? Kot na primer kaj? Ko se bojo dojencki oglasili in malo komentirali in iz sebe naredili bedaka?

In spet ne gre za razkazivanje.. ampak taksna pac si.. ce nimas dodatkov. Se otrok ki se rodi, razkazuje? Rodil se je pac..

Ta blesava pogojenost mora izginiti, ker nam dela same preglavice..

.. gre za to, da imas s tem problem..

x:o)x x:Dx x:px x;)x

A mislis, da je to kaksen problem?

Nimam zelje (sem ze v oni temi o vsem tem nalozila, ne da se mi se enkrat, saj sem dala link) - ves jaz se 'kazem' s svojim delom, tudi sicer me ne vidis okoli, ker je to tudi moj izbor...

Ne dokazujem se s tem, da pokazem sebe; za nekoga, ki se slaci, pa je morda imeti vec jajc, reci v faco nekomu nekaj kot pa se sleci...

Prav tako imam rada zasebnost - po mojem je s tem povezano. Kot tudi ne maram odra - pa sem si ze spedenala oz. furnila 'terapijo' v zvezi s tem 'problemom' - ker sem pac vsakic sla gor... tako da, no problem, ce je tako, ce je 'treba' ali ce bi se mi zazdelo.

Tu pa ni popolnoma nobene potrebe po slacenju (oblek, saj v pogovoru se tudi pravzaprav do neke mere 'slecemo'), niti to ne bo nikomur koristilo, niti si tega ne zelim.

To je problem zate (da se jaz ne slecem) ne zame.

meni je to kul.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Nimam je za izgovor. Samo podobnega mnenja sem ( edino glede odra..pac nimam izkusenj ).

Jaz cenim tvoj trud in prizadevanje...ampak najbrz bo to tisto, s katerim bom mogla vecno zivet!

:palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Kroko - cudno se je res izrazila Macona, vendar jaz pa stekam, kaj misli...

Misli si 'kar nekoga', ko si tako predstavlja, ki bi sedel za racunalnikom nekje na netu in bi gledal njo.

'kar nekdo', skratka, ki je lahko pa tudi: zanikrn, itd...

No, po mojem je tako mislila...

Picasso

Ja, saj, jaz tudi nekako pocasneje razmisljam, kar ne spomnim se primernih besed in tko... Stekam..

Bajdvej, je pa tole bila tvoja 300. objava ravno, sem slucajno opazila! :palec:

Picasso

Eh, saj nimam kaj prida novega napisati.

Od doma prinesla feeling in način, kot ga je opisala Astra. :palec: :palec:

Hkrati pa se pridružujem tudi Mateji in Sončni Vili :palec: :palec:

Kot družina smo začeli hodit v Kanegro, ko tam še nič ni bilo (v smislu urejenega kampa). Parkrat bila v Konversadi.

Leta in leta smo imeli sezonski plac, pa tja skočili za vikend. Nikoli se ne bi mogla odločiti za "klasik"kamp.

Enkrat bili v Črni gori v famoznem Ulcinju.

Ne hodim na klasične plaže imam obraten problem, imam občutek, da me tam buljijo.Tudi v toples se na klasičnii plaži ne bi mogla spravit x:Ix :inocent: , kaj šele tangice. :eek: :sori:

Zato pa se mi zdi golota na nudo plažah najbolj samoumevna in naravna stvar na svetu! x^x x^x

Nikoli nisem doživela kakšnega izgreda, nudo placi so pa znani po čistoči in urejenosti. Neke druge vrste folk.

Še otroci so tam vedno pridni in težko, da ti kdo brcne žogo v glavo, gazi po brisači, tuli in gnjavi :eek: :eek: x;)x :vragec:

Meni pa kampi sploh niso vsec. Ne maram prikolic, sosedov takoj zraven mene, kuhanja - doma rada kaj skuham, a na morju vedno uzivam in se prepuscam drugim.. x;)x

V nudisticnem kampu tudi se nisem bila in me niti ne mika.

Ja kaj vse zamujaš!Probat je treba,probat. x:Dx :palec:

Vsaka ovira je priložnost.

Hm, glih razmišljam, da verjetno ne bom imela denarja za zgornji del kopalk, zato bom morala biti letos brez.

tudi x:Dx zadnje dni sem malo izkoristila sonček - da bom imela tudi jaz čokoladne joškice in vse drugo - pa ni ratalo...na koncu sem si jih morala mazat z jogurtom :inocent:

...zaščitena pred raznimi pogledi sosedov x;)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

ah- sem šla na vse ali nič- v bistvu malo barvice imam... ..pa tudi mazanje z jogurtom ni neprijetno...

tako da... pa še fajn je ker doma na terasi te nihče ne vidi... in imaš mir pred radovednimi sosedi z daljnogledi.. visečimi na bližnjih drevesih....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...