Skoči na vsebino

Golota, nudizem

SKA - Vi

Recommended Posts

x:Dx :2src: :2src: x:Dx Ti si pa hudomušnica...in glih zdaj je goool padel (Ptujčan Čeh ga dal x:Dx x;)x )...

Šivi pa so - eden pri popeku...enih par pa malo nad kožuščkom x:Dx x:Dx x:Dx ..fršlus pa ni nič tokrat vstran dobil x:Dx x;)x - x;)x x;)x pol pa jaz mislim, da sem hudobnica x:Dx x:Dx definitvno me prehitevaš - plastičnim drevesom se še zdaj na vsa usta režim. Bravo za ljudi z zdravim smislom za humor..ostani taka :palec:

Ja.- logično - niso bila ravno prava leta za nudistično plažo. Zato sta punci kar za sebe šli - itak sva jima omenila divjo plažo in sta kar zavili z očmi...sta hecna., po kamenju bosta lazila??? In ostali pri restavraciji in igrali namizni tenis. :palec:

Midva pa nastavljala- fršluse x:Dx :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

pol pa jaz mislim, da sem hudobnica x:Dx  x:Dx  definitvno me prehitevaš - plastičnim drevesom se še zdaj na vsa usta režim. Bravo za ljudi z zdravim smislom za humor..ostani taka :palec:

x:Dx x:Dx x:Dx

ne vem sploh od kje mi je kapnilo, ampak ponavadi se Trudiju na kako besedo obesim, pa se reživa ko usekana x:Dx in obratno, samo ko sva bila pri tebi, sem bla bl jaz v zaletu x:o)x x:Dx . Ko smo šli s Selene na letališče, je malo bolj glasno govoril, jaz pa da ga tam, čist na koncu ne slišijo, on se pa zadere zadnji del stavka :att: :att: :att: .

Skratka grozna sva ko sva v takem feelingu, najprej mi je bilo na momente kar nerodno in public x:Ix x:Dx x;)x , zdaj me pa to še bolj nasmeje. Si pa ti tudi fuuuuuuuuul duhovita, samo si bila po mojem šokirana, da je še kdo poleg tebe x;)x :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

• 2 months later...
  • 3 years later...

Najprej lep pozdrav vsem tukaj gor.

Mene pa zanima glede nudizma samo to zakaj kot samski moški ne morem na nudistično plažo,ne da bi me gledali kot nekega "pedra",oprostite izrazu, :sori: ali pa še celo kot pedofila.Tudi mi moški imamo pravico se sončiti in kopati brez kopalk,ne da bi nas zato obsojali in postrani gledali.Sam sem to že doživel in ti ne preostane drugega,kot da vzameš brisačo in odideš.Problem pa je v tem,da res nekatei moški izkoristijo nudistične plaže za voajerstvo in podobno,zato mečejo slabo luč na nas,normalne moške.Meni se je zgodilo,da sem slišal očitke"kaj pa ta tukaj dela" v Ljubljani za Savo,kjer je v bistvu divje kopališče.

Zdaj vas pa sprašujem,zakaj se nas moške tratira kot nekakšen izmeček družbe,pa čeprav se želim samo kopati in sončiti gol?

Najprej lep pozdrav vsem tukaj gor.

Mene pa zanima glede nudizma samo to zakaj kot samski moški ne morem na nudistično plažo,ne da bi me gledali kot nekega "pedra",oprostite izrazu, :sori: ali pa še celo kot pedofila.Tudi mi moški imamo pravico se sončiti in kopati brez kopalk,ne da bi nas zato obsojali in postrani gledali.Sam sem to že doživel in ti ne preostane drugega,kot da vzameš brisačo in odideš.Problem pa je v tem,da res nekatei moški izkoristijo nudistične plaže za voajerstvo in podobno,zato mečejo slabo luč na nas,normalne moške.Meni se je zgodilo,da sem slišal očitke"kaj pa ta tukaj dela" v Ljubljani za Savo,kjer je v bistvu divje kopališče.

Zdaj vas pa sprašujem,zakaj se nas moške tratira kot nekakšen izmeček družbe,pa čeprav se želim samo kopati in sončiti gol?

najbolša rešitu zate bo, da s kupiš bohinsk jezer, pol pa loh delaš kr češ x:px x:Dx x^x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Kdor misli (moški spol), da ga drugi na FKK "čuden" gledajo lahko

naveže stike prijateljske s kako nudistko, nudistkama.

Brez kakršnihkoli "interesov". Bistveno je biti odprt, sproščen v komunikaciji.

In težave minejo. Oz. naj oči, pogledi

"ne skačejo" levo, desno, naprej, okoli sebe.

FKK Autocampi so "the best" za neobremenjene in odprte ljudi.

Pa treba ločit naturizem od nudizma. Bližje mi je naturizem.

Življenje v sozvočju z Naravo, ...)

letos bo pomoje zame prvič :) Malo negotovo grem poletju naproti ampak jebiga vedno je enkrat prvič :)

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

Janko,imaš kakšen pametnejši odgovor.

x:)x x:)x

ni problem. npr. kupiš blejski otok. še bolš :palec: učinkowita rešitev za tvoje težawe. x;)x

mal sm se hecu. to pa lih zato, k sm mislu da se tut ti.

jes namreč nism meu nobenih slabih izkušenj. res pa je, da me paranoja ne hwata. sej res, da nism prow welik u FKK kempih, ampak učas je pa le tko nanesl. pomoje, da če ti ne bulš u druge, tut drugi ne wate. če pa... pa nej... njihou problem. oziroma weselje, če majo večjega kukr ti x:Dx

pa predn spet surlo potegneš, preber še podpis

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Konkretno, kateri so ti FKK Autocampi?

Navedi jih z imenom.

To kar govoriš, slišim prvič.

V praksi tega zasledil v vseh letih nisem.

Res pa je, da hodim, kolikor hodim zadnja leta (oz. sem hodil) na 2 izbrane lokacije.

Zaradi "briljantnih" odnosov s Hrvaško, NE hodim več v hrvaške autocampe.

Malo nacionalnega zavedanja pa mora biti. )

Tja prihaja oz. je prihajalo, kar nekaj samih žensk

(nekatere s prijateljico, prijateljicam), samih moških.

Nihče jih "čudno" ne gleda. V kolikor se spodobno obnašajo.

Bonton je tu mogoče strožji kot v autocampih, plažah za oblečene.

Res pa je, da med populacijo prevladujejo družine z otroci, pari.

Samski nimajo nobenih težav.

V kolikor je njihovo obnašanje, ravnanja, komuniciranje z drugimi po bontonu.

Lezbijke se tolerira. Homo usmerjene moške manj (so pač predsodki v ljudeh) oz. so le - ti "drugačni", s

svojimi "begajočimi" očmi po moških - nekaterih.

! Pedofilov s kameram, fotoaparati, drugih nadlegovalcev - "zateženih fukfehtarjev" se NE tolerira.

Taka oseba je ignoirana s strani gostov. Lahko tudi opozorjena s strani osebja.

Normalni v vedenju, ravnanju, pri navezovanju stikov, ..., četudi so sami.

NIMAJO,kamor hodim - sem hodil sam. NOBENIH navedenih težav.

Homo usmerjeni moški imajo svoje lokacije, mesta za druženje.

V normalne FKK Autocampe vsekakor NE sodi, kdor se NE zna obnašat. In na primeren način komunicirat z drugimi gosti. Oz. je moteč za druge: npr. vrtenje preglasne - moteče glasbe za druge, nočni hrup, pijančevanje, razgrajanje. Vsega navedenega v FKK Autocampih s prevladujočo "naturistično" kulturo v glavnem NI.

Prevladujejo vljudnost, odprtost in prijaznost.)

Naturizem: življenje v sožitju z naravo, njenimi ritmi.

Sem že doživel to,res pa da vedno na Hrvaški obali(kamp Straško na Pagu,Ulika pri Poreču in pa tudi na Bolu,kjer pa v bistvu ni ločena navadna plaža od nudistične).

Pa mi ti predlagaj,kam se splača iti,da te sprejmejo,sem normalen hetero tip in tudi po moji oceni družaben,če se malo pohvalim.x:)x

Že v naprej se zahvaljujem za odgovor.

Lp!

Sem že doživel to,res pa da vedno na Hrvaški obali(kamp Straško na Pagu,Ulika pri Poreču in pa tudi na Bolu,kjer pa v bistvu ni ločena navadna plaža od nudistične).

Pa mi ti predlagaj,kam se splača iti,da te sprejmejo,sem normalen hetero tip in tudi po moji oceni družaben,če se malo pohvalim. x:)x

Že v naprej se zahvaljujem za odgovor.

Lp!

kaj si že bil v Vrboski, na Hvaru? Men super. Avtokamp s plažo in vsem. Ful domače, luškano, fajn energija. Vrboska je prijetno mestece, zraven, čist blizu(lahk s kolesom) mal natrpana Jelsa, če se ti zahoče gužve. Stari grad tud blizu.(Nč lepga). En mal daljši izlet do Hvara, če se ti ljubi oprezat za mladimi, pa bol fensi bejbami (drago, če oprezaš iz oštarije) x:)x

pejt probat :palec:

http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif

Kamp Konobe na Krku; med borovci, krasna plaža (mini kamenčki), folk se briga zase, prevladuje nemška populacija; nisi čudn če si potetoviran in popirsan na bolj neobičajnih mestih :ermm: Kamp se nahaja od mesta Krka proti stari Baški. Imajo super trgovino in dobro gostilno, WC-ji+kopalnice na zelo visokem nivoju; tenis plac + mini golf

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

tako eni mislijo.... ocitno tud ti....

sicer je to bit cimbolj naraven in sproscen, od Boga stvoren pa to. xDDx

ceprav sama nisem nudist.

to ni zame. :8): x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

no jz nisem nc od tega. xDDx

to vem x:o)x - pa ceprav morda cist dobr ne locim. x:)x

aha si dodal razlagico. :)

caki kwa ti mutis s temi posti??

da pol moji cist zmedeni zgledajo... x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

vitalne dele

saj... tud za to gre (pr men oz. zato ne furam tega, med drugimi razlogi)

Picasso

Lahko se izvede FKK 10 dnevni žur v Baldarinu;

http://www.camps-cres-losinj.com/baldarin/hrv/

45 Ha borovcev (sence), srne, osamljene plaže, osebje prijazno, ...

1/3 za oblečene, 2/3 campa za naturiste & nudiste.

Se naredi izjema v "malce nacionalnega zavedanja pa mora biti".

Plača se camp, turist. takso, market je v campu.

Uletijo še kake frendice, frendi špansko, angleško, ...

govoreči iz multiply.com (link v podpisu).

10 - dnevni "nature" life brez kakršnihkoli delavnic zagotovljen.

Šotor postav vsak tam, kjer mu paše, da ni "čredništva".

Dobiva se na določeni plaži. Oz. jo vsak "stisne" tja, kjer mu je bolj všečno.

V kolker komu ni za družbo, gre po svoje. Pa nobenih prijav.

Določ se samo datum, kdaj se štarta. Dobi se v campu, na destinaciji sami.

Enkrat je podobna scena izpadla prav cool.)

Bolje se izogibat soncu med 9.00 do 17.00.

Biti pod borovci. Ali pod paviljonom, senčnikom.

Oz. biti na soncu po pameti.

Uporabljat kvalitetna sončna očala.

Zaščitne kremo z ustreznim faktorjem zaščite.

Glavo met pokrito s slamnikom (kot Vietnamci na riževih poljih), etc. )

John Wayna "Kavbojca" je "počistil" kožni rak od prekomernega sončenja.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...