Skoči na vsebino

Golota, nudizem

SKA - Vi

Recommended Posts

Seveda, Mateja...sem si mislila...jaz pa bila v Solarisu...imeli prostor v "pasjem" delu...enih 200 kvadratov...daleč od vseh znancev...so rabili kolo, da so prišli na obisk... x;)x ...mela tam en pravi začimbni vrt...in če sem že kam pogledovala...sem gledala sosedom Italijanom v lonce, ker so vedno cmarili ene čudežne stvari... x:px

kar se golote tiče...sem se zdajle spomnila...

Sosedje Italijani...sploh nisem vedela kdo, ker sem jaz na morju bolj samotar...en dan takole sedim s frendicami pri kavi...tipi pri sosedih pa se oblačijo za ven...pa si potem dva oblečeta črne tangice...in me že :eek: :eek: :eek: ..potem pa nadaljevanje... x:Dx ...ozke črne kratke hlače, majice brez rokavov...in črne usnjene škornje... :eek: ...kava se je kr hladila, nam pa so se cedile sline... x:px ...sem rekla, pismo, dokler so bili goli, sploh nisem vedela, da imam tako dobre sosede... x:Dx

in naslednji dan..eh, nič..spet čist običajni, nezaninimivi nagci... x:Dx x:Dx

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

pismu ej je škodljivo brat celo temo od začetka... pa do sem.. sem čist pozabu kaj sem mislil napisat... hehe najbrž ker ne grem niti na nudo niti na oblečeno plažo....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

(recimo, ko za vikned švigneš od doma), zmečeš cunje s sebe in bumf v morje...

uh x:Ix :inocent: ... jaz sem za goloto bolj privat, inkognito...

pa ne zato ker bi imela to za kaj slabega ..ampak ker sem sramežljiva verjetno :inocent: malo čudno mi je če hodijo okoli mene in opletajo z lulčki... jaz pa naga x:Dx

Nino... bova midva kje inkognito xDDx

in naslednji dan..eh, nič..spet čist običajni, nezaninimivi nagci... x:Dx  x:Dx

:palec: x:Dx

enkrat ko sem bila bolj mikena - 11 let, tam okrog-sem zašla na nudo plažo in je en tip z opletajočim začel hoditi za mano, da sem se ga komaj znebila- :xx!: enkrat pa so mi predlagali grupni seks- jaz en tip in njegova punca x:Dx xrolleyesx

Astra... potem pa sva res bili 'skoraj' sosedi x:Dx ... v solarisu smo imeli nekaj znancev, tako, da vem, kje je pasji del kampa... ma kul takšne počitnice... ni primerjave s tem, da greš nekam za teden, dva... v bajto ali hotel ali whatever in potem tisto dnevno pokanje na plažo in nazaj :xx!: ... nudo kampi so čisti, urejeni, folk kultiviran, zvečer je tko luštno it na sprehod po kampu... samo svečkice gorijao na mizah, ljudje tam sedijo in gledajo v morje, nekaj cmarijo ali papcajo...

sosedje Italijani... jaz tudi imela na eni strani prikole za sosede Italijane... kar naprej so mljaskali testenine... in vedno se jih je nateplo ene deset ali še več, ko je bil čas večerje (luštno jih je blo gledat, ko so se očitno zmenili, kdo naslednji dan kuha in je blo vedno tko živahno in čvekavo tam)... si me spomnila, da sta se naša frenda (sosedje na drugo stran prikole) odpravljala zvečer v Pulo... mislim, da je bil Sting... prideta oblečena do nas, da spijemo še eno bevandico in ju tamala gleda in reče: 'kolk sta drugačna'... xDDx

Nino... bova midva kje inkognito xDDx

Mi je moj radar že prav dlovau ko sem reku tle je neki zame :D pa gledam nič od nič pol pa ulovim :D hehe.... ni problema.... js itak vse inkognito... mam tak ASC... če si za pišemo na OS...?

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

se pa spomnim ja ko sem bil mali tam nekje 6 let... sva šla z dedkom na tisti čolničk na pedale pa to.., pa deda je šel edin pod pogojem da greva mim nudistične plaže... on pa sabo dalnogled pa gledu :eek: js pa dobil svoje k sva furala tisto reč po morju... :D oba vesela

Mateja - v Uliki? Mi tut, že 25 let xsrcx xsrcx Smo pa v (sedaj tudi že) pasjem delu kempa (pred kakšnim desetletjem to še ni bil pasji del x;)x ).

Še en spomin se mi je utrnil... Zvečer sem prišla čisto izmozgana na plažo, neke čudne stvari so se mi dogajale v glavi... Pa pidem dol, sonce zahajalo, morje mirno mirno, ozračje se je prevešalo v mehak mrak...

Na skalah zagledam žensko v počasnem počasnem gibanju... izvajala je tai-chi, popolnoma gola v objemu morja in skal, popolnoma zlita z vso to harmonijo... Kar usedla sem se, začutila, da je ne motim, in tako sem bila tiha priča vsega tega dogajanja... kakšnih 45 minut? Ne vem, vem le to, da je bilo čarobno. xsrcbumx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Sončna... t'ai chi na plaži... uh, vsako jutro (pa najbrž vseeno nisi videla mene, jaz sem še tako mlaaaada, da bi potem napisala, da si videla 'eno punco' x:px )

mi pa smo imeli svoj plac čisto na drugem koncu kampa... od recepcije desno do konca... samo par prikol ob obali ... ma, kolk je blo fajn ... se mi je kar malo stožilo :sori:

stoji najin sosed (iz bloka)

to me je spomnilo... zvečer sprehajam psa... in vidim en sosed čisto nag na vrtu nekaj zaliva- drži cev... ali pa kaj drugega... nisem prepričana, ker sem zbežala glavom bez obzira x8Dx

Sončna... t'ai chi na plaži... uh, vsako jutro (pa najbrž vseeno nisi videla mene, jaz sem še tako mlaaaada, da bi potem napisala, da si videla 'eno punco'  x:px )

mi pa smo imeli svoj plac čisto na drugem koncu kampa... od recepcije desno do konca... samo par prikol ob obali ... ma, kolk je blo fajn ... se mi je kar malo stožilo :sori:

Hihi, Mateja, verjetno res nisi bila ti x;)x ker mislim, da je bila neka nemka ali nizozemka, ne vem več točno... Je bilo pa noro prisostvovat temu :2src:

Vem, vem, kje imate pol vi plac x:)x tam je res čarobno, smo svoje čase hodili dva angleža tja obiskovat v tisti del... Pa hihi če dobro pomislim, me tja vežejo še spomini tresenja enega šotorčka z enim cortkanim nizozemcem, tam nekje pri pomolu x;)x x:Dx x:o)x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Vem, vem, kje imate pol vi plac  

... Sončna, smo imeli (ex veza partnerska)

Da se malo na temo vrnem... večkrat smo kakšnemu frendu ponudili, da gre lahko v našo prikolo, pa so kakšni res odlonili, ker ne marajo nudo kampov. Kakšni pa so vseeno prišli za dan ali dva in že vnaprej obljubljali, da bodo v kopalkah. Ker smo bili čisto na koncu kampa in tako ali tako skoraj čisto sami, prikola itak čisto ob obali, da se ni bilo treba nikamor premaknit, da si bil ob vodi, je bilo čisto vseeno, ali so sedeli tam v kopalkah ali brez... ponavadi so kakšni dve uri imeli na sebi kopalke... na koncu pa so že čisto free skakali okoli brez njih...

enkrat je k nam prišel znanec, ki še nikoli ni bil v nudo kampu, samo slišal je vse mogoče... čakamo, kdaj se bo prikazal... in vidimo, da po potki prihaja en tip ful rjav in s fluorescentno belim delom, kjer so bile kopalke (takšnega pa se res bolj opazi, ker včasih priplavajo iz drugih plaž kakšni firbci, potem pa z belo ritjo in :eek: takšnim pogledom hodijo po kampu), v roki pa nosi torbo... uočimo, da je to naš znanec in pove, da je mislil, da se mora obvezno sleči pri recepciji x:Dx

... je rekel enkrat en: 'če te mučijo kakšni kompleksi ali ne bi rad, da se oči pasejo po tebi, pojdi na nudo plažo'

... je rekel enkrat en: 'če te mučijo kakšni kompleksi ali ne bi rad, da se oči pasejo po tebi, pojdi na nudo plažo'

Točno to, Mateja... :palec:

Čeprav je res, da imajo tisti, ki pridejo prvič..občutek, da čisto vsi :eek: buljijo v njih... x;)x ..

Astra

Per aspera ad astra

Sama se ne pocutim prijetno naga med veliko ljudi in ne hodim v nudisticne kampe, ker me je groza nekaksnega predpisa, to je potem na nek nacin celo tako kot ce bi imel uniformo.....

Joj, pa kje smo to imeli, se s Tjazyjem sva se 'kregala' malo...

Se bova pa se enkrat malo kregala.. itak pa se ne bova skregala.. Sej to rada pocneva. Se spomnis takrat na chatu? x:Dx To je bil en moj najboljsih chatov.. :palec:

Tudi mene je groza predpisa.. Prav idiotsko je, da obstaja predpis, da se ne smes sleci kjer koli zelis... ali pa da se kje moras sleci.

Ko sem jaz bil majhen.. nismo nikoli hodili na nudisticne.. od kar pa sva skupaj s to partnerko, pa zdaj vec ne hodiva nikamor drugam, kot na nudisticno. Ne hodiva pa v nudisticne kampe, ker nama ni vsec guzva. Raje najameva kasno hisko na samem ob morju.. kjer si potem lahko skoz gol.. Razen ko gres v rezervat, ki se imenuje mesto, civilicacija.. se dobro da zivijo v rezervatih. x:Dx Malo velik je sicer, ampak se bo ze zmanjsal..

Tudi ce po kaksnem cudezu "priletim" na plazo, kjer je idiotsko pravilo, da moras biti oblecen.. sem sicer oblecen, dokler ne grem v vodo.. Ko grem v vodo.. grem jasno gol.. ker drugace itak ne mores iti v vodo.. in ko si enkrat moker.. se logicno pri visokih temperatirah ne brises v brisaco.. toliko pa spet ne hrepenim po vnetju ledvic (ali jajcnikov x:)x ) da bi si oblekel kopalke.. tako da lezim gol.. vsaj dokler se ne pususim. Pa mi je cist popolnoma vseeno, koliko ljudi je okoli mene in kaj pocnejo.

Ampak zanimivo nazavestni se vedno izgovarjajo na otroke.. Ko smo bili lani pa Pagu.. in ko smo se malu ustavili na plazi "Sveti duh" to je kar velik rezervat za oblecene.. sem se takoj slekel.. malo lezal.. in potem sel v vodo.. Otrokom se nisem zdel prav nic cuden... kot da me ni.. tudi drugi so mi sicer fizicno dali mir.. ampak pogled in energija ti vse pove.. Eden pa me je celo prisel vprast, koliko je ura.. Ampak ta ni bil negativen.

In res.. Kako pa greste v savno? V kopalkah slucajno? Ali je rjuha vas resitelj?

In cist se strinjam, da na nudisticnih v naravi.. te nihce ne buli.. to je lastnost rezervatov za oblecene..

Tudi doma ni panike.. Eden se tusira.. recimo.. drugi brije.. tretji si zobe umiva.. ali pa serje.. x:Dx x:Dx Potem se gremo malo soncit na teraso.. (policija isce razlog, zakaj je pred naso hiso toliko karambolov x:Dx x:Dx.. ker nezavstnes zagleda mucko, lulcka ali rit .. x:px Ker so stroski pogreba veliki.. ima partnerka prepoved se soncit naga.. x:Dx x:Dx ) Kako zabavna tema.. :vragec: :vragec: HA HA! Kaj sem ze hotel povedat..?? hmm.. pozabil sem..

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Hehe, ne bo treba (se ponovno kregati): ;) - imam ze duh kjer je treba... ;)

Tole je seveda ta tema, kjer sva s Tjazyjem ze (in tudi drugi) razpravljala o nudizmu in goloti:

Kaj prepovedati?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Eden se tusira.. recimo.. drugi brije.. tretji si zobe umiva.. ali pa serje..Potem se gremo malo soncit na teraso.. (policija isce razlog, zakaj je pred naso hiso toliko karambolov,ker nezavstnes zagleda mucko, lulcka ali rit .. Ker so stroski pogreba veliki.. ima partnerka prepoved se soncit naga..Kako zabavna tema.. Kaj sem ze hotel povedat..?hmm.. pozabil sem..

w:Iw :palec:

:fiju:

:N:

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...