Skoči na vsebino

Golota, nudizem

SKA - Vi

Recommended Posts

To pomeni, da se mal sramujem svojega telesa, ceprav naj bi bil po mnenju drugih cisto v redu. Samo drugi ( vsaj velika vecina ) me ne gleda nage :). Ne vem, itak je vse v glavi, ampak men je ze v kopalkah mal nerodn
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

To pomeni, da se mal sramujem svojega telesa, ceprav naj bi bil po mnenju drugih cisto v redu. Samo drugi ( vsaj velika vecina ) me ne gleda nage :). Ne vem, itak je vse v glavi, ampak men je ze v kopalkah mal nerodn

Zakaj pa te zanima mnenje drugih, kar se tvojega telesa tice? Sej se ne res sramujes sebe.. samo halucinacijo imas tako... ker so te tako ucil. Ko razumes, da so te tako ucili samo zato, da so vcasih lahko ustvarili krvolocne vojake, se ti bo tole zdelo nesmiselno in smesno. Zakaj neki bi se bolj sramovala muce.. kot usesa? Povej mi en razlog.

Vcasih sem mislil, da smo se vsi rodili goli.. zdaj pa v to nisem vec cist preprican..

Kako pa se tusiras, ce se sramujes sebe.. A mizis med tusiranjem? Kako pa gres lulat? Kako si rit obrises po kakanju? Mas kar usrano?? To lahko smrdi.. in ni higiensko prevec.. To bi bilo mogoce za sramovat.. ce je zdrav clovek posran.. kaj drugega pa ze ne.. Cisto nic mi vec ni jasno..

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Sej vem da ti ni.

Pa ni tko kot ti pravis. Sama sebe gledam pred speglom, delam vse stvari kot vsi ostali ljudje... :)

Sam nekaj je pac v glavi...ne znam razlozit sploh. Samo nerodn mi je pred drugimi. Pa to je ze dolgo...pac imam tako smotano postavo ( imam mejhno rit, suhe noge in pac velke prsi, zaradi katerih sem ze dolgo zakompleksana)...in ne vem...razlicne pripombe na plazi in oziranja, so me pripeljala sem.

Pa smesno, ker pri drugih stvareh mi je vseeno za mnenje drugih

Heh... jah seveda so oziranja, ce imas velike prsi.. Povzrocas pac mal vec pozornosti.. ampak tega si ne rabis negativno razlagati. Enim si vsec, pa te pogledajo, drugi pa so ti fous.. pa te pogledajo..

Sam to je itak njihov problem.. Sej pa ni ti treba iti na neke velike plaze, tam ni ravno prevec v redu.. najdi si svoj plac.. kjer je malo ljudi.. in pocasi bo ta kompleks izginil, ker se bos tam pac fajn mela.. Mah kaj pocasi... v šusu bo izginil kompleks..

...pac imam tako smotano postavo ( imam mejhno rit, suhe noge in pac velke prsi...

Jaz tudi - vse tole, pa se mi ne zdi moja postava smotana, prav vesela sem, da nimam debele velike riti in da imam suhe noge, joske so sle pa tudi meni na zivce, zdaj pa sem vesela, ker jih imam. x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tjazy, sej imas prav...HVALA x;)x

Marsa, suhe noge tudi meni nikoli niso sle na zivce...ampak niso prav nic skladne z prsmi...modrcke kupujem na cuden nacin. kupim, potem si moram doma zozat, na hrbtu, ker mi je zmeraj cez hrbet prevelik. Joj nikoli nisem razumela unih, k si dajo DELAT D,E kosarice...a ne vejo kako zoprno je to x:)x

Na zivce mi grejo pogledi...miniko si se oblecem ( seveda normalno miniko), ampak oprijete majice...se pa ze ozirajo..se posebno dekleta imajo zelo bedne pripombe.

pac sem obcutljiva in me prizadane...

Evo Michelle.. si vidla?? To je torej reseno..

Mas se kaksno tezavo? .. Dej pohiti mal.. nimamo mi cajt celo popoldne tebe pedenat.. x:Dx x:Dx Je treba zivet pa se zabavat.. bos vidla, ko ti bo zal nekoc, ker kar naenkrat bo smrt tuki... pol pa ne bos hotla umret, ker bos hotla se zivet. ZDAJ ZIVI!!! x:px Pust komplekse.. zakaj jih vzdrzujes?

... Joj nikoli nisem razumela unih, k si dajo DELAT D,E kosarice...a ne vejo kako zoprno je to x:)x

jst tud ne...

sovražim iskanje kopalk in to.. že za C košarce je težko kake kjut dobit... sem si pa zdej kupila dvojne od skiny-ja in so mi full dobre! Takih živih barv (svetlo modra, roza, vojaško zelena, druge pa rdeča, živo zelena, rumena), kar jst sicer drugač tko tko ... ampak tiste za 80-letne mamke so pa še 100 bolj grozne z nekimi čudnimi kombinacijami z zlato, srebrno, drgač pa temno modre barve.. pa z gatam do jošk..

Ta modna industrija.. se čist v q..

Razen za one nejoškaste, one si pa lahk vse prvoščjo, še skrite airbege v modrcih... :vragec:

Mushi

jest tud ne... x:Dx x:Dx

Res ne vem, zakja si delate te probleme... Sleces se in se gres kopat.. Halo??!! Pol se enih trikrat obrnes ko cvapcic.. in ze letis naprej.. Dogodivscine vedno cakajo.. ne mores met zdej problem.. kaksne kopalke kupit.. Ne rabis jih!

tjazy mene pa sonce tam full ožge.. najrajš bi imela une take cele ko so jih imel l. 1930. Pa še alergijo na sonce imam. Hja.. za bazenček tkole v kakem bližnjem zdravilišču pa morš neki gor nataknat.. razen v savni.. ampak tist bazen je pa premejhen za aktivnost -plavanja. x;)x
Mushi

jst sem vedno v senci.. pa še vseen pikce dobim, ko do plaže prideš, pa če nisem čist zavita, al pa ko se v morju namakam.. drugač pa skoz pod drevesi al pa marelo, ki jo pol skoz okol prestavljam, s soncem.. pa namazana full.. štiri leta nazaj se mi je pojavila.. sem misla s čim sem se zarazila.. tko je srbel in čist pikasta sem bla po dekolteju, notranji strani rok, brrrr..

pa sem zdej si nekak razložila mogoč je pa to to.. ko starši včasih niso nč kej dali na te kreme s faktorjem, kr solea pa je, mene je sonce najmanj štirikrat v življenju tolk ožgalo da sem bla mehurjasta po hrbtu, mogoč je pa to meja, ki si jo telo postavi, tolk žarčenja, zdej pa THE END.. ni več priporočljiv? In se mi je organizem sam uprl..

haha... filozofija.. x:Dx

Pa tiste najhujše ure se s sonca skinem! od 11.30-15.30-16.00 100%

Mushi

A taksna je ta stvar. Nekdo je trdil ,da so vse alergije v bistvu na ljudi.. ne na sonce in prah in podobno..

Drugac pa sej... ce si v senci je itak ok.. in si lahko gola..

Aja.. to pa je neki novega.. A je potrebno it na dolocen prostor, da si lahko gol? A v rezervatu tekstilcen se ne smem sleci?

ce bos rodila golega otroka, bos placala kazen... a ves! Moras najprej na operacijo.. da ti v maternici oblecejo otroka, da bo prisel spodoben na ta svet..

Je pa tudi ene tema.. Fotke-nude .. tam pa je veliko cvekarije in nobene slike se zaenkrat.. Lahko si ti prva. Mogoce ti bomo sledili.. :eek:

Samo ena oseba ima to čast, da me gleda v Evini obleki. Pa če bi se pokazala, zakaj pa bi ljudje sledili ravno meni?

Ja to je pa kar veliko breme v zivljenju, ce moras skrbeti za to, da te nihce drug kot ena oseba, ne vidi v Evini obleki.

Zakaj bi sledili tebi? Kar je nas strah, pa si nihce ne upa biti prvi.. pa iscemo osebo, ki bo prva.. Mogoce pa bo to Michelle.. ali pa kdo ve.. celo Marsa.. x:Dx x:Dx

... hmm... v nekaterih zadevah sem presenetljivo predvidljiva - bik v 778. hisi... :D ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

A taksna je ta stvar. Nekdo je trdil ,da so vse alergije v bistvu na ljudi.. ne na sonce in prah in podobno..

Drugac pa sej... ce si v senci je itak ok.. in si  lahko gola..

Hehe... hm...

Alergija na sonce. ;)

p.s. Macona - :) - srackala morda ze, a malo v drugacnih smislih, na tegale po mojem najmanj... ;) x:Ix :8): xcivx

Picasso

Michelle ne bo  x;)x

Pojma nimate kaj vse bi se spremenilo, ce bi to storili. Ti obljubim, da je sploh ne bi sel pogledat.. ker je tole v bistvu samo kup pikic razlicnih barv in razlicno razporejenih.. To sploh nisi ti.. le halucinacija je taksna.

Itak bi to storila samo zase.. za nikogar drugega.. Si predstavljas kaj bi se dogajalo v tvoji glavi.. Drugi me lahko vidijo na netu.. golo.. x:Dx x:Dx Mama me bi zadavla, bi bila prva misel.. x:Dx x:Dx Vsi bi mislili, da sem kurba in se nastavljam.. x:Dx Jao.. kaj smo cudni..

OK.. bom jaz prvi.. Marsa lahko?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...