Skoči na vsebino

Golota, nudizem

SKA - Vi

Recommended Posts

Guest sanjalica
Večnost...ne... doma v banji nisem v kopalkah, kot tudi v morju načeloma nisem v kopalkah... mi je pa všeč ... ko v temi odsevata moja dva bela joška in dve beli ritnici... kot da bi mož imel na postelji samo dva joška in rit... vse ostalo pa je črno - (zagorelo) :vragec:
Deli na socialnih omrežjih

Zanimivo, pri goloti se najbolj oziramo na druge. Kaj pa nase? Sebe pa vedno potlačimo. Pri meni je tako, da bi mi, recimo pri duši, pasalo biti gol, pa zaradi drugih nisem.
x^x :palec:
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Jaz sem vedno manj sramežljiv. Najraje sem gol. Doma, če je možno, spim itak vedno nag, na plaži pa tudi najraje nag. Kopalke sicer imam, vendar kadar jih nosim, je to bolj zaradi drugih kot pa mene.

S fantom sva najraje oba gola na plaži, najraje seveda v skritih kotičkih, a če to ni možno, ista pravila veljajo tudi v gneči. Golota je zakon.

Jaz sem kot otrok hodil večkrat na nudistične plaže, potem pa dolgo časa ne (ker smo nehali hoditi na morje). Med puberteto me je bilo sram, se nisem niti pri telovadbi dobro počutil, ko se je bilo treba preobleči, vendar sem se kasneje zopet odločil za goloto brez sramu.

Vesel sem, da je tudi moj fant "prerasel" občutke sramu, ki jih je imel, ko sva šele začela z najino vezo. Vesel sem zato, ker poznam tisti utesnjujoč občutek, ko nisi popolnoma sproščen pred drugimi ljudmi in ker poznam tudi njegovo nasprotje - občutek popolne svobode pod soncem.

Beatus, qui venit in nomine Domini!

..pa ne samo te...tudi kretene imamo....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

kaj pr men? Svet se ne vrti samo okoli mene.

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Men so velik bolj všeč homoseksualci kot kreteni. xnckrivx Pa če je primerjava še tolk butasta, kar je. Lep pozdrav booglefreak20, ne daj se motit. x;)x x:)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Sele zdaj sem se spomnila, da sem se tudi jaz slekla x:Ix . Bili smo na robinzonskih počitnicah na Kornatih v čisto svojem zalivu. Bilo je prav sproščujoče biti brez kopalk medtem, ko smo čofali po vodi.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

se mi zdi bolj,ko si starejši, zrelejši, bolj znaš tut telo svoje častit˝zato tut temu primerno ga lahko razkazuješ?! x:Dx

Premišljujem, da imaš mogoče prav Budala.

Ja... na nek nacin je vsekakor res tole...

Vseeno pa je tudi odvisno od tega, kaksen si... sicer...

Nekdo omenja, imam kopalke potem gor pac, a sem postekal, da pravzaprav zaradi drugih... a recimo nekdo pa jih ima zaradi sebe, ker se tako bolje pocuti... cesar recimo nekdo, ki drugace dojema, obcuti, sploh ne more stekati in se mu zdi oni bodisi zakompleksan bodisi kaj jaz vem...

V resnici pa gre res za to, kdo se dobro pocuti v kateri in kaksni vlogi, kozhi, obleki itd.

Meni pa so denimo preprosto vsec dodatki. Kaj pa, ce je samo to? :vragec: x;)x :palec:

In mi niso sexy rjave dojke (pa se po moznosti temne, presushene, dojke proizvajajo mleko, ki je belo... recimo, evo ene asocijacije) , pac pa so mi sexy bele zaplatice, kot sem sama ze rekla parkrat, vidim pa tule v temi (tejle xrolleyesx), da samo Sanjalica.

Kar pa se tice homoseksualcev in kretenov... kljub temu, da navadno obojim pise na celu, je se ful prikritih... x;)x x:o)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Se strinjam. Res je tako najbolje kot komu paše. Imam pa občutek, in zdaj poleti še zlasti, da obleke več odkrivajo kot prikrivajo. Odvisno kakšne, seveda. Sem se včeraj peljal s trolo, pa se nasproti mene usede punca z izrednim dekoltejem, ki je nudil pogled na lepe rjave prsi, razen bradavičk, a kaj bi to.... Pa se potem vprašam, ali ni za takšno opravo potrebno več poguma kot za to, da si na plaži gol?...Zanimiv ta svet, a ne? :o

Men so velik bolj všeč homoseksualci kot kreteni.  xnckrivx Pa če je primerjava še tolk butasta, kar je. Lep pozdrav booglefreak20, ne daj se motit.  x;)x  x:)x  :palec:

Vsaka ljubezen je lepa...ne glede med katerima spoloma...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

:palec: x:)x

Ha-ha, kompleksi pa to. Sm se spomnu ene real zgodbe. Kot sem že omenil ne hodim na nudl plaže ampak na divje pa. In tako naju 1x frenda povabita k njima na morje. Ker tud moja ni ljubiteljica nudl plaže, v bistvo ji je vseen, se doma zmeniva, da na preveč obljudeni divji plaži, ki je bl nudl, kot pa divja, pa se že ne bova slekla, ne glede na njiju. Itak so na taki plaži mešani...oblečeno-slečeni. He-he...mi je intuicija pravla, da se treba tko zmenit x;)x . In tako prideva k njima, dejansko na tako bl nudl kot divjo plažo. In seveda ona2 zmečeta cotke dol, moja pa tud pozabi....se sleče in da ne bom izpadu bumbar se seveda slečem še sam. No, zdej pa glavno x:Dx Ta moj frend je velik 2 metra, proporcionalne njegovi višini so tud vse.....halo....VSE x;)x njegove mere :eek: x:Dx Ha-ha....če bi mi2 šla skup po plaži bi to bla komedija.......zame bl črna, no x:Dx ....sem se temu spretno izogibal x:Dx . Matr, sem bil v vojski pa to, sam kaj tazga pa še nism vidu :eek: ....še konjčki bi ga sprejeli medse. Sem moji strogo prepovedal poglede v to smer..... x:Dx x:o)x Dvomim, da je ni kršila. x:Dx Bemtiš.... :inocent: No, pa sem preživu.......pa mickeni tud. x:o)x x:Dx

K. Čapek

x:Dx ....he-he, če pa je res od tod ta moj vzdevek x:o)x . So se eni k me več niso mogli drgač zabit, spravli na velikost....ups....mickenost (sicer nikol videnega seveda) mojga lulčka. Pa se mi je ščasoma fajn zazdelo....mickeni, pa to. Pa še iz Mick je izpeljava....tak da...mene to nič ne moti, dont vori x:)x ........sem pač mickeni.....al sva.... al kak že. x:o)x x:Dx x8Dx

Sam k bi tega mickenega mojga frenda vidla bi tud :eek: :OO!: ...bemu, še zavidat mu nism mogu, ker mu je žena glede na to dala še sam ko je res bla sila. x:o)x x:Dx

K. Čapek

Se strinjam. Res je tako najbolje kot komu paše. Imam pa občutek, in zdaj poleti še zlasti, da obleke več odkrivajo kot prikrivajo. Odvisno kakšne, seveda. Sem se včeraj peljal s trolo, pa se nasproti mene usede punca z izrednim dekoltejem, ki je nudil pogled na lepe rjave prsi, razen bradavičk, a kaj bi to.... Pa se potem vprašam, ali ni za takšno opravo potrebno več poguma kot za to, da si na plaži gol?...Zanimiv ta svet, a ne? :o

Ja, nekaj podobnega sem pred nekaj dnevi razmisljala...

Cemu res tole?

In vsi ze kazejo popke z uhani, zadnjice, vse kar ces, a kopalke v trgovini - cele kopalke, podlozeni modrci, hlacke s kiklco, kost v modrcu, itd. itd.

Odstekano...

Ja, eni so bolj nagi obleceni kot pa eni ko so sleceni...

Nekaj me pa cisto tako zanima - zakaj bi sploh soncil prsi - ali rit - recimo? V cem je fora? A da bodo rjave - ampak zakoga in za koga? xDDx x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mick oziroma mickeni kako lepo da delis take

(bolece, ali pa ponosne, kdo ve x;)x ) stvari z nami

x:Dx  x:Dx

:eek: ..kaj pa je tu tazga? Za skrivat pa to..... :eek: Mene to zabava, nič boleče, mickeni pa je itak zakon, če ne verjameš, pa prever.... :vragec: x:px x:o)x x:Dx

x:Xx ........ x:o)x

K. Čapek

Mene to zabava, nič boleče, mickeni pa je itak zakon, če ne verjameš, pa prever....    

ze dolgo znan, star rek pravi, da dobro blago se samo hvali...ce pa rabi dodatno propagando s strani lastnika, pa stvari postanejo vprasljive x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...