Guest sanjalica 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Večnost...ne... doma v banji nisem v kopalkah, kot tudi v morju načeloma nisem v kopalkah... mi je pa všeč ... ko v temi odsevata moja dva bela joška in dve beli ritnici... kot da bi mož imel na postelji samo dva joška in rit... vse ostalo pa je črno - (zagorelo) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Zanimivo, pri goloti se najbolj oziramo na druge. Kaj pa nase? Sebe pa vedno potlačimo. Pri meni je tako, da bi mi, recimo pri duši, pasalo biti gol, pa zaradi drugih nisem. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bogglefreak20 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Jaz sem vedno manj sramežljiv. Najraje sem gol. Doma, če je možno, spim itak vedno nag, na plaži pa tudi najraje nag. Kopalke sicer imam, vendar kadar jih nosim, je to bolj zaradi drugih kot pa mene. S fantom sva najraje oba gola na plaži, najraje seveda v skritih kotičkih, a če to ni možno, ista pravila veljajo tudi v gneči. Golota je zakon. Jaz sem kot otrok hodil večkrat na nudistične plaže, potem pa dolgo časa ne (ker smo nehali hoditi na morje). Med puberteto me je bilo sram, se nisem niti pri telovadbi dobro počutil, ko se je bilo treba preobleči, vendar sem se kasneje zopet odločil za goloto brez sramu. Vesel sem, da je tudi moj fant "prerasel" občutke sramu, ki jih je imel, ko sva šele začela z najino vezo. Vesel sem zato, ker poznam tisti utesnjujoč občutek, ko nisi popolnoma sproščen pred drugimi ljudmi in ker poznam tudi njegovo nasprotje - občutek popolne svobode pod soncem. Citiraj Beatus, qui venit in nomine Domini! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 ..pa ne samo te...tudi kretene imamo.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 ..pa ne samo te...tudi kretene imamo....se strinjam pozdravljen bogglefreak20 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 kaj pr men? Svet se ne vrti samo okoli mene. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 hiii, bobi, tis pa čest zelen u faco od sranja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vesna8 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Tisti so jacki k se upajo slect ...na morju sevedamot me sam to, da so ponavadi najboljse plaze nudisticne...pol sem pa lahko samo v morju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Men so velik bolj všeč homoseksualci kot kreteni. Pa če je primerjava še tolk butasta, kar je. Lep pozdrav booglefreak20, ne daj se motit. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Sele zdaj sem se spomnila, da sem se tudi jaz slekla . Bili smo na robinzonskih počitnicah na Kornatih v čisto svojem zalivu. Bilo je prav sproščujoče biti brez kopalk medtem, ko smo čofali po vodi. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Men so velik bolj všeč homoseksualci kot kreteni. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 se mi zdi bolj,ko si starejši, zrelejši, bolj znaš tut telo svoje častit˝zato tut temu primerno ga lahko razkazuješ?! Premišljujem, da imaš mogoče prav Budala. Ja... na nek nacin je vsekakor res tole...Vseeno pa je tudi odvisno od tega, kaksen si... sicer...Nekdo omenja, imam kopalke potem gor pac, a sem postekal, da pravzaprav zaradi drugih... a recimo nekdo pa jih ima zaradi sebe, ker se tako bolje pocuti... cesar recimo nekdo, ki drugace dojema, obcuti, sploh ne more stekati in se mu zdi oni bodisi zakompleksan bodisi kaj jaz vem...V resnici pa gre res za to, kdo se dobro pocuti v kateri in kaksni vlogi, kozhi, obleki itd.Meni pa so denimo preprosto vsec dodatki. Kaj pa, ce je samo to? In mi niso sexy rjave dojke (pa se po moznosti temne, presushene, dojke proizvajajo mleko, ki je belo... recimo, evo ene asocijacije) , pac pa so mi sexy bele zaplatice, kot sem sama ze rekla parkrat, vidim pa tule v temi (tejle ), da samo Sanjalica. Kar pa se tice homoseksualcev in kretenov... kljub temu, da navadno obojim pise na celu, je se ful prikritih... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tijanti 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Se strinjam. Res je tako najbolje kot komu paše. Imam pa občutek, in zdaj poleti še zlasti, da obleke več odkrivajo kot prikrivajo. Odvisno kakšne, seveda. Sem se včeraj peljal s trolo, pa se nasproti mene usede punca z izrednim dekoltejem, ki je nudil pogled na lepe rjave prsi, razen bradavičk, a kaj bi to.... Pa se potem vprašam, ali ni za takšno opravo potrebno več poguma kot za to, da si na plaži gol?...Zanimiv ta svet, a ne? :o Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Men so velik bolj všeč homoseksualci kot kreteni. Pa če je primerjava še tolk butasta, kar je. Lep pozdrav booglefreak20, ne daj se motit. Vsaka ljubezen je lepa...ne glede med katerima spoloma... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Ha-ha, kompleksi pa to. Sm se spomnu ene real zgodbe. Kot sem že omenil ne hodim na nudl plaže ampak na divje pa. In tako naju 1x frenda povabita k njima na morje. Ker tud moja ni ljubiteljica nudl plaže, v bistvo ji je vseen, se doma zmeniva, da na preveč obljudeni divji plaži, ki je bl nudl, kot pa divja, pa se že ne bova slekla, ne glede na njiju. Itak so na taki plaži mešani...oblečeno-slečeni. He-he...mi je intuicija pravla, da se treba tko zmenit . In tako prideva k njima, dejansko na tako bl nudl kot divjo plažo. In seveda ona2 zmečeta cotke dol, moja pa tud pozabi....se sleče in da ne bom izpadu bumbar se seveda slečem še sam. No, zdej pa glavno Ta moj frend je velik 2 metra, proporcionalne njegovi višini so tud vse.....halo....VSE njegove mere Ha-ha....če bi mi2 šla skup po plaži bi to bla komedija.......zame bl črna, no ....sem se temu spretno izogibal . Matr, sem bil v vojski pa to, sam kaj tazga pa še nism vidu ....še konjčki bi ga sprejeli medse. Sem moji strogo prepovedal poglede v to smer..... Dvomim, da je ni kršila. Bemtiš.... No, pa sem preživu.......pa mickeni tud. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Mick, sedaj pa vem, od kod tvoj vzdevek. Malo se hecam, ne zameri.Večnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 ....he-he, če pa je res od tod ta moj vzdevek . So se eni k me več niso mogli drgač zabit, spravli na velikost....ups....mickenost (sicer nikol videnega seveda) mojga lulčka. Pa se mi je ščasoma fajn zazdelo....mickeni, pa to. Pa še iz Mick je izpeljava....tak da...mene to nič ne moti, dont vori ........sem pač mickeni.....al sva.... al kak že. Sam k bi tega mickenega mojga frenda vidla bi tud :OO!: ...bemu, še zavidat mu nism mogu, ker mu je žena glede na to dala še sam ko je res bla sila. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vesna8 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Mick oziroma mickeni kako lepo da delis take (bolece, ali pa ponosne, kdo ve ) stvari z nami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Se strinjam. Res je tako najbolje kot komu paše. Imam pa občutek, in zdaj poleti še zlasti, da obleke več odkrivajo kot prikrivajo. Odvisno kakšne, seveda. Sem se včeraj peljal s trolo, pa se nasproti mene usede punca z izrednim dekoltejem, ki je nudil pogled na lepe rjave prsi, razen bradavičk, a kaj bi to.... Pa se potem vprašam, ali ni za takšno opravo potrebno več poguma kot za to, da si na plaži gol?...Zanimiv ta svet, a ne? :oJa, nekaj podobnega sem pred nekaj dnevi razmisljala...Cemu res tole?In vsi ze kazejo popke z uhani, zadnjice, vse kar ces, a kopalke v trgovini - cele kopalke, podlozeni modrci, hlacke s kiklco, kost v modrcu, itd. itd. Odstekano... Ja, eni so bolj nagi obleceni kot pa eni ko so sleceni... Nekaj me pa cisto tako zanima - zakaj bi sploh soncil prsi - ali rit - recimo? V cem je fora? A da bodo rjave - ampak zakoga in za koga? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Mick oziroma mickeni kako lepo da delis take (bolece, ali pa ponosne, kdo ve ) stvari z nami ..kaj pa je tu tazga? Za skrivat pa to..... Mene to zabava, nič boleče, mickeni pa je itak zakon, če ne verjameš, pa prever.... ........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Nobenga tabu-ja nism opazu . Mogoče pri teb......pa boš zdej raje homo kot kreto postal. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 To pa sem opazu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vesna8 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Mene to zabava, nič boleče, mickeni pa je itak zakon, če ne verjameš, pa prever.... ze dolgo znan, star rek pravi, da dobro blago se samo hvali...ce pa rabi dodatno propagando s strani lastnika, pa stvari postanejo vprasljive Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Ja, sam se še ni uspel tolk usposobit tud za tipkanje, da bi se preko lnf-a pohvalu sam, pa je zato mene prosu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.