Tjazy 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Marsa pravi: Tijanti pravi: Se strinjam. Res je tako najbolje kot komu paše. Imam pa občutek, in zdaj poleti še zlasti, da obleke več odkrivajo kot prikrivajo. Odvisno kakšne, seveda. Sem se včeraj peljal s trolo, pa se nasproti mene usede punca z izrednim dekoltejem, ki je nudil pogled na lepe rjave prsi, razen bradavičk, a kaj bi to.... Pa se potem vprašam, ali ni za takšno opravo potrebno več poguma kot za to, da si na plaži gol?...Zanimiv ta svet, a ne? :oJa, nekaj podobnega sem pred nekaj dnevi razmisljala...Cemu res tole?In vsi ze kazejo popke z uhani, zadnjice, vse kar ces, a kopalke v trgovini - cele kopalke, podlozeni modrci, hlacke s kiklco, kost v modrcu, itd. itd. Odstekano... Ja, eni so bolj nagi obleceni kot pa eni ko so sleceni... Nekaj me pa cisto tako zanima - zakaj bi sploh soncil prsi - ali rit - recimo? V cem je fora? A da bodo rjave - ampak zakoga in za koga? Jah ne gre za potrebo soncenja prsi ali riti.. Gre preprosto za to, da se skrijejo spolni organi. ce bi bil prst spolni organ, bi nosili rokavice.. in bi lulki in joški in mucke lahko veselo binglali tudi na sestanku v drzavnem zboru. Gre za obcutek krivde pri spolnosti.. kar potegne za seboj celo goro razlicnih zelo cudnih zadev.. Stoletja so religije zatirale spolnost in zadajale obcutke krivde.. in tako idiotsko so nas pac vzgojili in enako idiotsko sedaj vzgajamo naprej.. Sam ni panike.. Meni na morju vec nic ne zanima kje je nudisticna in kje je ni,.. Tam kjer se kopam je zame vsekakor nudisticna... Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Hi-hi, no eni majo glasne sosede pri sexsu, midva z lubijem pa včeraj domov prideva, se je pa gospa -soseda čisto gola sončila na vrtu ...hi-hi, eni so zgleda res čisto free.... Nimam drugače nič proti goloti, samo se mi pa zdi, da to sredi mesta, pa nikakor ne paše. Moj lubi je rekel, da ga tudi prav nič ne moti, samo, da bi bilo fajn, če bi bila mlajša ali imela vsaj postavico... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Žaža, pa ne glej, če ti to ni všeč! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 NE BOM !!!! ...NO SEJ NISEM GLIH BULILA, SE JE TAKO LEPO SREDI VRTA POSTAVLA...SE MI ZDI , DA V ULCI MAL TEŽKO ZGREŠIŠ NAGO ŽESKO... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Ja to je pa že skor tko kot če se na Čopovo gol zlekneš... Mene načeloma ne moti, samo nekak pa smo vendar v civilizaciji Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Še v prejšnjem stanovanju sem imela soseda, ki se je zjutraj gol pojavljal na balkonu in s štrika pobiral (iskal) gate in štunfe Meni je šlo vedno na smeh, tip je stanoval nadstropje nižje kot jaz, pa še v drugem nizu balkonov, tako, da je bil razgled brez greške. No, na začetku petega letnika faxa pa ugotovim, da bo dedec moj profesor pri enem zaguljenem izpitu , samo da sem bila dodeljena v drugo skupino z drugim predavateljem, tako da se nisva 'uočila'do izpita. Ko me je zagledal na izpitu , ga je (predpostavljam) bilo tako sram zaradi vsakojutranjega bingljanja , mi je dodelil najvišjo možno oceno že po nekaj minutah . Drugače je bil znan po tem, da je peglal folk na izpitu po debelo uro in nato-vrgel! :xx!: Ne vem, če se je bal, da bom naokoli pravila njegove navade . Mah, le koga briga tako nemarno mini bingljanje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 TUT BINGELJ PRAV PRIDE....KOK JE SVET MAJHEN... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 ..mn..celo bingeljček... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 kak tud......bingl prav pogosto prav pride....... . Nam in vam. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 TO PA ITAKKK Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Koliko minut še do začetka dopusta? O bigljih ali b..čkih se bomo pa med puncami menile, ker smo vse resnično imenitne gospe, kaj se vtikaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Ruby,kok si faca! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Ruby je ta prava ja, temperamentna Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Pa še škorpija, če se ne motim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Znalka, kako pa veš? Med podatki ni... Ah to ste vi astroznalci Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Ruby72 pravi: Koliko minut še do začetka dopusta? O bigljih ali b..čkih se bomo pa med puncami menile, ker smo vse resnično imenitne gospe, kaj se vtikaš? :OO!: a mickeni pa ne sme nič komentirat? Sm glih mislu pripomnit, da si ti živi primer, da so mickeni še kako lohk koristni .......no, pol pa ne bom. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Janja, saj nisem čisto sigurna, saj me bo hitro popravila, če sem ga kaj polomila! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Mick pravi: .......no, pol pa ne bom. no pa res nisi Mick uživaj na dopustu !!!! Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Jp, sem si prav zapomnila,sonce v škorpijonu,luno ima tam kot jaz v ribah, asc pa v devici! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 ŠKORPIJONKA, 16 dni starejša od naše Contese , letos končno polnoletna Popravek:Asc v Ribicah. Luno pa v marljivi in pridni Devici S Conteso pa imava še skupno močno Venero v Tehtnici , pa rihtanje v nulo, pa ljubezen do lepih oblek in dišav, pa obe se več kot znajdeva v kuhinji, .....Samo....jaz ne maram melancan, Contesa pa ja, zato sem nalašč zanjo podala recept za siciljanske melancane! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 contesa pravi: luno ima tam kot jaz v ribahpol smo pa v isti konzervi Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 JanjaK pravi: Mick uživaj na dopustu !!!!Čist potih.....thx .....morm bit veš......pa nism Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Ruby72 pravi: Popravek:Asc v Ribicah. Luno pa v marljivi in pridni Devici Contesa pa ja, zato sem nalašč zanjo podala recept za siciljanske melancane! Ups, sorči, sem mal okrog obrnila! Ja receptek, je pa cool! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Ma Mick, Ne poznaš nas Škorpijonk. Smo strastne in posesivne gospe.Ti pa kot Strelček veselo koketiraš z vsemi :o|o: Vsaj ošvrktnem te lahko zaradi nezvestobe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Kaj bi ti av-še rada? ......sm jaz tud škorpijon (luna), tak da....pazi se, mi vedno bl všeč postajaš..... Koketiranje še ni nezvestoba, porkafiks babnce. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.