Skoči na vsebino

Golota, nudizem

SKA - Vi

Recommended Posts

Marsa pravi:
  Tijanti pravi:
Se strinjam. Res je tako najbolje kot komu paše. Imam pa občutek, in zdaj poleti še zlasti, da obleke več odkrivajo kot prikrivajo. Odvisno kakšne, seveda. Sem se včeraj peljal s trolo, pa se nasproti mene usede punca z izrednim dekoltejem, ki je nudil pogled na lepe rjave prsi, razen bradavičk, a kaj bi to.... Pa se potem vprašam, ali ni za takšno opravo potrebno več poguma kot za to, da si na plaži gol?...Zanimiv ta svet, a ne? :o

Ja, nekaj podobnega sem pred nekaj dnevi razmisljala...

Cemu res tole?

In vsi ze kazejo popke z uhani, zadnjice, vse kar ces, a kopalke v trgovini - cele kopalke, podlozeni modrci, hlacke s kiklco, kost v modrcu, itd. itd.

Odstekano...

Ja, eni so bolj nagi obleceni kot pa eni ko so sleceni...

Nekaj me pa cisto tako zanima - zakaj bi sploh soncil prsi - ali rit - recimo? V cem je fora? A da bodo rjave - ampak zakoga in za koga? xDDx x:Dx

Jah ne gre za potrebo soncenja prsi ali riti.. Gre preprosto za to, da se skrijejo spolni organi. ce bi bil prst spolni organ, bi nosili rokavice.. in bi lulki in joški in mucke lahko veselo binglali tudi na sestanku v drzavnem zboru.

Gre za obcutek krivde pri spolnosti.. kar potegne za seboj celo goro razlicnih zelo cudnih zadev..

Stoletja so religije zatirale spolnost in zadajale obcutke krivde.. in tako idiotsko so nas pac vzgojili in enako idiotsko sedaj vzgajamo naprej.. Sam ni panike.. Meni na morju vec nic ne zanima kje je nudisticna in kje je ni,.. Tam kjer se kopam je zame vsekakor nudisticna...

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy
Deli na socialnih omrežjih

Hi-hi, no eni majo glasne sosede pri sexsu, midva z lubijem pa včeraj domov prideva, se je pa gospa -soseda čisto gola sončila na vrtu :eek: ...hi-hi, eni so zgleda res čisto free.... x:Dx Nimam drugače nič proti goloti, samo se mi pa zdi, da to sredi mesta, pa nikakor ne paše. Moj lubi je rekel, da ga tudi prav nič ne moti, samo, da bi bilo fajn, če bi bila mlajša ali imela vsaj postavico... x:Dx x:Dx x:Dx
Če hočeš biti srečen....BODI!

Še v prejšnjem stanovanju sem imela soseda, ki se je zjutraj gol pojavljal na balkonu in s štrika pobiral (iskal) gate in štunfe x:Dx x:Dx x:Dx

Meni je šlo vedno na smeh, tip je stanoval nadstropje nižje kot jaz, pa še v drugem nizu balkonov, tako, da je bil razgled brez greške. x:Dx x:Dx

No, na začetku petega letnika faxa pa ugotovim, da bo dedec moj profesor pri enem zaguljenem izpitu :wOOt: :wOOt: :O: :O: :eek: x;)x , samo da sem bila dodeljena v drugo skupino z drugim predavateljem, tako da se nisva 'uočila'do izpita.

Ko me je zagledal na izpitu :eek: , ga je (predpostavljam) bilo tako sram zaradi vsakojutranjega bingljanja x:Dx , mi je dodelil najvišjo možno oceno x:px že po nekaj minutah xg:Dx xg:Dx . Drugače je bil znan po tem, da je peglal folk na izpitu po debelo uro in nato-vrgel! :xx!:

Ne vem, če se je bal, da bom naokoli pravila njegove navade xg:Dx xg:Dx .

:eek: :eek: Mah, le koga briga tako nemarno mini bingljanje?

x:Dx x:Dx x:Dx

Ruby,kok si faca! x;)x x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Pa še škorpija, če se ne motim! :vragec: x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Ruby72 pravi:
Koliko minut še do začetka dopusta? x;)x

O bigljih ali b..čkih se bomo pa med puncami menile, ker smo vse resnično imenitne gospe, kaj se vtikaš? x:px

:OO!: :switz: a mickeni pa ne sme nič komentirat? :inocent: Sm glih mislu pripomnit, da si ti živi primer, da so mickeni še kako lohk koristni x:px .......no, pol pa ne bom. x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Janja, saj nisem čisto sigurna, saj me bo hitro popravila, če sem ga kaj polomila! x:Dx

HONORE DE BALZAC

Jp, sem si prav zapomnila,sonce v škorpijonu,luno ima tam kot jaz v ribah, asc pa v devici! x:Dx

HONORE DE BALZAC

ŠKORPIJONKA, 16 dni starejša od naše Contese x^x ,

letos končno polnoletna :inocent: x:Ix x:Ix x;)x

Popravek:Asc v Ribicah. Luno pa v marljivi in pridni Devici x:px

S Conteso pa imava še skupno močno Venero v Tehtnici x:Ix , pa rihtanje v nulo, pa ljubezen do lepih oblek in dišav, pa obe se več kot znajdeva v kuhinji, .....

Samo....jaz ne maram melancan, Contesa pa ja, zato sem nalašč zanjo podala recept za siciljanske melancane! x;)x :palec:

Ruby72 pravi:
Popravek:Asc v Ribicah. Luno pa v marljivi in pridni Devici x:px

Contesa pa ja, zato sem nalašč zanjo podala recept za siciljanske melancane! x;)x  :palec:

Ups, sorči, sem mal okrog obrnila! x:Dx

Ja receptek, je pa cool! x:px x:Dx

HONORE DE BALZAC

Kaj bi ti av-še rada? :vragec: x:Xx ......sm jaz tud škorpijon (luna), tak da....pazi se, mi vedno bl všeč postajaš..... :vragec: x:px x:o)x x:Dx Koketiranje še ni nezvestoba, porkafiks babnce. :angry: x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...