Guest sstane 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 Bog je lenuh, nič ne bo naredil namesto tebe. Bolj enostavnih besed, da je bog, nisem slišal, niti prebral, še nikoli.V takem stilu sva se pomenkovala in poslušala drug drugega. Kapo dol, mislec, raziskovalec in cerkveni zgodovinar.Dr. Susman. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 še kaaaj Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 Da, tvoje lenobe bog ne bo podpiral Vsak je sam svojega telesa gospodar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 lenuh, skopuh in ovaduh lenuh nima vztrajnega mometna v sebi; trenutno je na počitnicah..miruje Če je moja pravica delati, je moja pravica živetiKosovel Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 Bog ti ne odvzema pravice živeti, niti ti je ne daje. To je tvoja stvar Bog je len. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 potem je zate neposlušen. Delo nas osvobaja velikega zla: dolgočasja, pregrehe in pomanjkanja.voltaire cele ure se lahko pogovarjaš o veličini, samo nikoli te ne bo dovolj zaobjela Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Bog je len, za tvojo veličino mu ni mar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 o.k.bog je skoz dejavn, len je po našem opisu Le kdo mu je dodal pridevnik? delati, končati, objavitifaraday delati in ljubiti; vse drugo nima smisla.m.d. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 o.k.bog je skoz dejavn, len je po našem opisu Le kdo mu je dodal pridevnik?Ti, ki bi rad bil len Dva lenuha sta preveč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 heh, poizkušam te razvozlat če si že pod vtisom dnevnega filozofiranja in te je nekdo prepričal, da neki pa je Tko, potem povej ,če ne si pa len Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Bog je lenuh, nič ne bo naredil namesto tebe. Bolj enostavnih besed, da je bog, nisem slišal, niti prebral, še nikoli.Nihče me v nič ni prepričal, je pa zanimiva definicija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 da se vama le ljubi....namesto , da opravljata , kot ... raje sama kaj naredita.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Servus, Sfinga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 ima Bog smisel, da je len? Nobena druga stvar na svetu me ne prevzame tako kot delo: cele ure lahko sedim in ga opazujemKlapka Jerome Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Da, definicija, bog je len, ima velik smisel v filozofskem pomenu. Ravno to, da ga ni, ti pove, da je.Se mi zdi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Sstane... kaj pa povratna kavzalnost velja.... jaz sem namreč len Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Ne velja, tako, kot je bog, ne more biti za življenja nihče len Se mi zdi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Aha... se mi zdi, da se ti zdi Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Nimbus, veš kako je s tem. Okrog religije je najbolj človeško to, da se ti najraje kar zdi, ker dokazati, da boga ni, je ravno tako težko, kot dokazati, da je.Zato se mi ta Susmanova definicija zdi fenomenalna.Bog je len. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 en je biu pa hudo slabe volje,k je ssussmmanna delou.... :xx!: take je treba na javno kaznovat 666 zlomkou...tralala....peke pa lazhne duhovnjake v ljubljanco namakat Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Zlobec, sem čisto pozabil, da si ti božji dokaz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 mislm, de bog drucga bozhjega dokaza ne rab, kokr samga sebe.....to, de ga pa ti rabish, je pa chist druga pesem....ki z bogom nima nich skupnega 666 tez in antitez o nozhji prisotnosti Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 ZDI SE, zdeti se, da je nekaj lenoritisa okrog Lenuhu ne manjka izgovorov. Kdaj naj le delam? Spomladi je vse polno vode, jeseni je vse umazano, poleti vroče, pozimi pa zebe.nem. Stane, ahutk, premal poveste_ Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 ZDI SE, zdeti se, da je nekaj lenoritisa okrog in POKOWSHCHINA se tudi voha 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 No, pa saj, ravno s tem, ko z lenobo dokazuje, da ga ni, dokazuje, da je. Tako pravi Susman, da se ne boš na njega usajal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.