Buddha 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Ravno to, da ga ni, ti pove, da je..ne ve se kaj je nič, a veš kaj ni in če veš kaj ni ,si lažje predstavljaš kaj je Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Tako pravi Susman, da se ne boš na njega usajal s ssussmmannommm sva sovrazhnika 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Stane, ahutk, premal poveste_Buda, pa ti povej, je ali ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Meni je pa Susman sicer kul (sicer ga ne poznam dobro, a dober vtis je naredil name, ko so mi ga nekoc predstavili), mi je pa odstekana ta izjava, mislim vse skupaj, kje se pa konca? Tisti raziskovalec in to, a to je v podpisu kao? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Tako pravi Susman, da se ne boš na njega usajal s ssussmmannommm sva sovrazhnika 666 zlomkou...tralala Zakaj, ker trdi, da Jezus ni umrl na križu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 neznano:boljši je znan vrag, kot tisti,ki ga ne poznamo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Tako pravi Susman, da se ne boš na njega usajal s ssussmmannommm sva sovrazhnika 666 zlomkou...tralala Zakaj, ker trdi, da Jezus ni umrl na križu zato ker je izdajalc vsega kar je nekoch verjel....in uchil/pa ne Jezus / 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Meni je pa Susman sicer kul (sicer ga ne poznam dobro, a dober vtis je naredil name, ko so mi ga nekoc predstavili), mi je pa odstekana ta izjava, mislim vse skupaj, kje se pa konca? Tisti raziskovalec in to, a to je v podpisu kao?Kaj, kje se konča Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 neznano:boljši je znan vrag, kot tisti,ki ga ne poznamo boljsh 1budala kokr 100 budal da o pokoWCju ne zgublamo besed po nepotrebnem 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 itak pa goniš, dokler ne boš zgonen;... tipično, človek nikoli ne bo bil podoben zorenju ne da bi v javnosti iskal zatočišče Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 zato ker je izdajalc vsega kar je nekoch verjel....in uchil/pa ne Jezus / 666 zlomkou....tralalaBu, kaj pa je učil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 zato ker je izdajalc vsega kar je nekoch verjel....in uchil/pa ne Jezus / 666 zlomkou....tralalaBu, kaj pa je učil CERKVENO ZGODOVINO NA TEOLOSHKI FAKULTETI V FRANKFURTU 666 ou....ga ma zhe skor pr seb Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 No, to vem, ne vem pa, kaj bi to bilo narobe, cerkveno zgodovino še vedno proučuje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 No, to vem, ne vem pa, kaj bi to bilo narobe, cerkveno zgodovino še vedno proučuje sam ne teologou 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 CERKVENO ZGODOVINO NA TEOLOSHKI FAKULTETI V FRANKFURTU fino, to je treba vedet Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Meni je pa Susman sicer kul (sicer ga ne poznam dobro, a dober vtis je naredil name, ko so mi ga nekoc predstavili), mi je pa odstekana ta izjava, mislim vse skupaj, kje se pa konca? Tisti raziskovalec in to, a to je v podpisu kao?Kaj, kje se konča Susmanov citat... Sicer pa tema na LNF:dr. France Susman. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Buda, kaj si pa mislil, da budizem v Indiji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 stane, dans si nekaj neaktualnega pojedu hja, vsak se najde Nekje, tut v iskanju knjigah, da izrazi sebe Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Susmanov citat...Uh, Marsa, to govorim po spominu, sploh ne vem, če je to že kje objavil, se mi je pa zdela tako dobra definicija, da sem si jo moral nekam zapisat. Ja, ja, seveda se nadaljuje, oziroma se je nadaljevalo, ga bom vprašal, če se da kje prebrat do konca.Kar tako, na pamet, pa ne morem, se lahko kaj mojega zraven vrine, potem bi pa bil lahko maler.Sem ga pa nagovarjal, naj si umisli internet in pride na LN Ampak, sol na sol Ponoriš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 stane, dans si nekaj neaktualnega pojedu hja, vsak se najde Nekje, tut v iskanju knjigah, da izrazi sebeBuda, saj tudi proti tebi nimam nič, a sem katero preveč zinil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Ko si ravno pri Susmanu in povezavi z LN.Nekoc smo nekaj njegovega objavljali, pa je bil povabljen v Studio City in mu Stefancic dobesedno ni pustil, da bi povedal do konca - ko je omenil, da lahko na LN dobijo zainteresirani vec podatkov... kao ker je najbrz bila to reklama... Mi je kar malo tedaj padel dol (Stefancic) - ker itak LN nicesar ne prodaja, je nebudgetni, slo pa je res za info....No, saj to je off the topic, a ko si ravno omenil...Hocem reci, ve za LN in je ze 'posredno' sodeloval... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Kar se pa tice...Lenuh je po mojem neprimerno receno - ce je to, kar si jaz predstavljam, da se je mislilo, bi morda bilo primerneje recimo 'nedejaven' ali kaj takega.Ce se ne motim, pa lenoba itak sodi h grehom. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 jah le od kje prispodoba za Lenobo...še vedno nisi napisal celih vtisov včerajšnjega pogovora, Stane Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 No, fajn, jutri bo zopet Štefančičev gost. Govoril bo o svojem karambolu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 No, fajn, jutri bo zopet Štefančičev gost. Govoril bo o svojem karambolu Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.