kokica 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Wanesi,nočko..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Ej, Mickeni, a bi ne šla midva tudi malo spančkat,da ne bova jutri v službi slučajno po mizo padla..... Potem pa bodo padale šefovske sankcije , midva bova pa Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Mene je total sesul Grem pod dekco mal gledat......,če kaj dogaja,hihihihi Nočko Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Sladko nočko vam želim....,pa lepo pančkajte in sanjčkajte Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 no pa pejmo... hahahaha... dons pa še ne... sam mal bo pa treba očke zatisnt... obisk napovedan že ob 6.30 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 zdelele Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 grem jaz pod kožo gledat Lahko noč vsem Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>grem jaz pod kožo gledat Lahko noč vsem Ne glej, spi in sanjaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 Utrujena sem in zato grem spat.....dost imam za danes.....Nočko,nočko..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Bom imela jutri očke kot angora zajc....nič,grem jaz v postlo.....nočko Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 kolk pa dons mašina nič ne dela, se spehajam z njo kot s telefonom, kol lovim primerin signal... lahko noč vsem in lepe sanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Grem jaz spat, se beremo zopet jutri.Lahko noč vsem!*nočko* Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 ok zdej bi pa lok šla že spat sej grem.. počas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 sej res... hocs rect, da je ze pozn.. ma sej res Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 grem jaz počasi pod kožo gledat nočko vsem Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 NOČKO Wanesa Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 jst tud grem nočko vsem Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 mrbit zdej, mrbit cez dve uri... mrbit nikoli... kako ze je rekel bon jovi... "i'll sleep when i'm dead" Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 hja, jaz pa danes ne morem spat ----->sem do zdaj , zdaj pa sem tukaj na netu in se počutim kot osamljeni jezdec. Čez par ur, ko bo pa treba v službo, bom pa :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Jaz moram spat......ker sem že čisto Nočko Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Jst tud grem nočko Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 evo js tud grem noc... sam se napoved vam napisem... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Lepo mi pančajte vsi in lepo sanjajte.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 NAJLEPEJŠE SANJE ŽELIM VSEM Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.