El Nino 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 in potem (ko nam zaželiš lahko noč) pride punca na vrsto...ali pa bo zaradi nas izpuščena saj trenutno sem samski (ampak zaželel sem ji lahkonoč že pred vami, hehe ene stvari majo prednost) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 hehe ene stvari majo prednost)STVARI haaaalooooooooooooo....da se ne bom prepisala med tistih 5 % ... saj veš...z v g...c Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
slavi 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Men je pa ful noro, da imam zdaj novo druzbo, vas, taksno mal drugacno, mal skrivnostno, ampak vseeno ravno prav bliznjo. Zato vam vsem skupaj zelim lahko noc, splh El Ninu, da ga danes ne bi glava bolela!Nockico, druzba! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 26. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2004 Tudi mene že zmanjkuje... Lahko noč vsem skupaj! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 DOBRO JUTRO! Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 ...kmalu bom šel, kaj pa čem drugega, dost je bilo... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koral 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Točno ob 22:00 grem spat.Če je pa petek in nasploh vikend malo več vlečem dan.Vstanem ob 5:15.Se mi kdaj tud zgodi,da vstajam "celo" noč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Uf zelo različno, čisto odvisno koliko sem pri močeh. Želim si iti najprej ob 22h, samo ne rata vedno. Včeraj mi je ratalo, preživela full dinamično popoldne in večer in šla polna energije spat . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Zdaj ko imam psa grem pozno spat, ker ga peljem še ven opravit potrebo in potem ponavadi poročila do enajstih pogledam in že smrčim. Baje po novem, ker me boli grlo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Pogruntala, kako si lahko čimbolj podaljšam večer . Nikakor se ne smem uleči s knjigo , ker potem . Če poskrbim za to, da nekaj aktivno počnem, potem ostajam polna energije vsaj do 22h . Mi je žal cajta za spat, 6 ur je več kot dovolj za kakšne fajn sanje pogledat . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 9. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. julij 2004 Je ura za it spat. Pa pa! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 ........heh, lahko noč! V posteljo se spravim že prej....pol pa zaspim....ko mi uspe....rabim ful dolgo, da me zmanjka. Ful dosti berem.....se menim po mobitelu.....razmišljam........mislim na koga... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 ....ne bo nikoli dolgo, ko bom odšel in to peš Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 21. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2004 Grem tudi jaz. Zjutraj pa zgodaj vstat in na D O P U S T !!! Juhej!!! Se vrnem v ponedeljek. Fajn mi bodite! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Lahko noč, pa hladno Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 .noč. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 V posteljo se spravim že prej....pol pa zaspim....ko mi uspe....rabim ful dolgo, da me zmanjka. Ful dosti berem.....se menim po mobitelu.....razmišljam........mislim na koga... Uf Kristalka, jaz pa takoj mrknem, kot bi mi kdo baterije ven pobral . Kaj je to premetavanje po postelji, pa da mi kaka zadeva ne bi dala spati, pojma nimam. Včasih se me budi in imam kake nenavadne tekste, pa sploh ne vem zanje, včasih, če je potrebna intervencija sem budna u tren oka, zrihtam, ko se nazaj uležem me spet u tren oka zmanjka... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Jz po navadi ful dobr spim... še sanjam nč ne.Kadar je pa tko vroče k je zdej zadnje dni je pa obup. Premetavam se po postli k zmešana pa tist ventilator mam celo noč pržgan pa nč. Bi rabla enga da bi me oreng zamtru, da me tud ta vročina ne bi motila. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Jaz bom šla zdejle spat, ker mi tale prenosna škatla nekaj štrajka in se mi vse tko počas premika, da nima smisla.....se matrat Slišim pa, da moji že veselo smrčijo Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Lahko noč, nepreklicno, lepe sanje, pa lepo soboto, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Včeraj okoli 22h, sicer če se le da vsaj do takrat,s tem da imam eno hecno navado , če sem sama doma, potem prespim kar v dnevi se nekak čudno počutim sama v postelji , se kar une variante za leno TV gledat poslužim . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 JAZ PA VČERAJ OKOLI ENIH...SPLOH NE VEM ZAKAJ SEM KAR BULILA EN TOTALNO BEDEN FILM... :o|o: Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Evo zdajle, pa peš....LAHKO NOČ Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 dans je petek, torej grem ob polnoči ven, pridem zjutraj........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 lahkonoč sokrat Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.