Skoči na vsebino

Lahko noč!

Tamburin

Recommended Posts

in potem (ko nam zaželiš lahko noč) pride punca na vrsto...ali pa bo zaradi nas izpuščena x?x  :sori:  xDDx  xDDx

saj trenutno sem samski (ampak zaželel sem ji lahkonoč že pred vami, hehe ene stvari majo prednost)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sanjalica
hehe ene stvari majo prednost)

STVARI x?x x?x x?x x?x x?x

haaaalooooooooooooo....da se ne bom prepisala med tistih 5 % x;)x :vragec: ... saj veš...z :palec: v g...c x;)x

Men je pa ful noro, da imam zdaj novo druzbo, vas, taksno mal drugacno, mal skrivnostno, ampak vseeno ravno prav bliznjo. Zato vam vsem skupaj zelim lahko noc, splh El Ninu, da ga danes ne bi glava bolela!Nockico, druzba!

• 1 month later...

Uf zelo različno, čisto odvisno koliko sem pri močeh. Želim si iti najprej ob 22h, samo ne rata vedno.

Včeraj mi je ratalo, preživela full dinamično popoldne in večer in šla polna energije spat x8Dx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pogruntala, kako si lahko čimbolj podaljšam večer x8Dx :palec: . Nikakor se ne smem uleči s knjigo :eek: , ker potem :sleeping: x;)x . Če poskrbim za to, da nekaj aktivno počnem, potem ostajam polna energije vsaj do 22h x;)x .

Mi je žal cajta za spat, 6 ur je več kot dovolj za kakšne fajn sanje pogledat x:Dx x:px x8Dx .

• 2 weeks later...
V posteljo se spravim že prej....pol pa zaspim....ko mi uspe....rabim ful dolgo, da me zmanjka. Ful dosti berem.....se menim po mobitelu.....razmišljam........mislim na koga... x:Xx

Uf Kristalka, jaz pa takoj mrknem, kot bi mi kdo baterije ven pobral x:Dx .

Kaj je to premetavanje po postelji, pa da mi kaka zadeva ne bi dala spati, pojma nimam. Včasih se me budi in imam kake nenavadne tekste, pa sploh ne vem zanje, včasih, če je potrebna intervencija sem budna u tren oka, zrihtam, ko se nazaj uležem me spet u tren oka zmanjka...

Jz po navadi ful dobr spim... še sanjam nč ne.

Kadar je pa tko vroče k je zdej zadnje dni je pa obup. Premetavam se po postli k zmešana pa tist ventilator mam celo noč pržgan pa nč. Bi rabla enga da bi me oreng zamtru, da me tud ta vročina ne bi motila. x;)x

spet se mi je na bolš poslabšal

• 1 month later...
Včeraj okoli 22h, sicer če se le da vsaj do takrat,s tem da imam eno hecno navado x:Ix , če sem sama doma, potem prespim kar v dnevi :8): se nekak čudno počutim sama v postelji x:Ix , se kar une variante za leno TV gledat poslužim :inocent: .

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...