aiwa 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 tenk ju misti Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Lahko noč, lepe sanje in lepo nedeljo VSEM ... http://www.angelhugs.org/remembermetop.jpg Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Tudi tebi, dragi boris Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Lahko noc prav vsem! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Počasi si grem obrazek umit, zobe fajn zdrgnit - ponavadi jih drgnem kake 4 minute, če ne bi bila vsa panična, da mam kosmate zobe - potem pa ajčat in čakat, da zjutraj ob sedmih pride nekdo k meni v posteljo vragolije uganjat... Si že slišala za izraz "semiš zobje" ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 škoda čaa za spanje,ponoči se šele živet začne...... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Sweet dreams 'till sunbeams find you sweet dreams that leave all worries behind you but in your dreams, whatever they be, dream a little dream of Me. Tole sem se pa jaz enkrat snemala.. eden redkih posnetkov mene, ko pojem.. mi je ful lepa pesmica bila <{POST_SNAPBACK}> da se mi takoj spokaš nazaj spat!!!kristus.... jz pod 5 ur sploh ne funkcioniram (ok lažem... dons jih je blo mn)... sam me bo zih pobral jaz pa pod 8.. in zadnje 3 noci spim precej manj, tko da.. grem zdajle, kar takoj, koncno enkrat pred polnocjo.. nocko Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 LAHKO NOČ VSEM SONČKOM , ura bo kmalu 3:33AM, grem, da ne bo noč prekratka, uspešen nov delovni teden, imejte se maksimalno lepo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>LAHKO NOČ VSEM SONČKOM , ura bo kmalu 3:33AM, grem, da ne bo noč prekratka, uspešen nov delovni teden, imejte se maksimalno lepo Kje pa si???? Lahko nočko! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 ..nocko.. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 jz se tud spat spravlam.... sam nekak ne morm spat... ne morm pa fertik. mam en kup knjig za brat... se jih tud ne morm lotit... sploh ne vem kaj nej sama s sabo... hehehe... tralala mal sem trapasta... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 O, Tamala....ja, sej vem, da te neki matra...pa ne veš kaj, a ne? Pomisli...petek okol 1h...kaj je blo???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 hehehe mudelka. nism slišava... poj je blo pa prepozn po resnic povedan... pa tud ful nisem bla pr volji. nočem prvi vtis tak narest... brezvoljen Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Nč ne kupm tega izgovora...bi lohk vsaj kej napisala....zamerm! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 oplost rošco Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 nej ti bo....ampak ne izzivi.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 nbom Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 oki...mwa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 ampak še zdej ne morm zaspat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Sej sm rekla....ti poklič, če rabš moje pesti...ker je biw??? Hit os napiš, da mi mal olajšaš dušico svojo malo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 hehehe s ti ena faca Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Lahko noč, lepe sanje, lep praznik VSEM..... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 lahkonočtrapčekritkastdvojčkast Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Konec dneva. Konec praznika. Spet delovni dan, zato gremo panckat.Nocka Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Mislim, da bo dovolj za danes...!Želim vsem lepe sanje... Nočko Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.