kokica 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>nočko koka Ej, ti bom dala jaz koko....Buš jih dobu po nagi ritki, da veš..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Buš jih dobu po nagi ritki, da veš..... Jaz bi tud...!!! Grem počasi v horizontalo...saj me čaka naporen dan, kot vsak dan ! Lepe sanje Vam želim !lahko noč Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz bi tud...!!! Grem počasi v horizontalo...saj me čaka naporen dan, kot vsak dan ! Lepe sanje Vam želim !lahko noč LAHKO NOČ, PA LEPO SPI. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Jaz tudi grem v deželo mižekov......Nočko vsem..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 lahkonoč kokica a prideš tud v moje sanje? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 ..lepe sanje.. ..grem js u mizhule.. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Noč everybody! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 nočko vsem.....grem sanjat..... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 noc bo se dolga... sanje potem pa toliko slajse Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Lahko noč in eno bolho za pomoč, da vas bo grizla celo noč,če te pa pič, pa hitro mene poklič! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lahko noč in eno bolho za pomoč, da vas bo grizla celo noč,če te pa pič, pa hitro mene poklič! p.s.:si pozabila pustit telefonsko !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 eh, nič, grem jaz pančo bančo.....Imejte lep dan jutri Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>eh, nič, grem jaz pančo bančo.....Imejte lep dan jutri Lepe sanje pa lahko noč. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 nočko koki Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Že skoraj u miže gledam,se pravi je ura že cajt da grem v krpe.Lahko noč vsem Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Že skoraj u miže gledam,se pravi je ura že cajt da grem v krpe.Lahko noč vsem Enako,saj kmalu se bom tud jaz spokal...Nočko ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 nočko! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 nočko vsem Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kurc pa taka češpljica, ki hodi s kurami spat.... Nočko tud kakšna mora....na na tvojo veliko zabavo...grem spet ajat.nočko Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 lahko noč Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Lahko noč ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Nič, jaz mam dost teh uriniranj etc...grem spat. Lepo spite mačke Primaverčica, lahko noč, Mick, Katrina, po pameti, da neum jutri kake čist izprijene komentarje čital. Bobnar, pripravi Kokico, da postne kako vredi fotko. Ajd, lepo spite Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Amen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 nočko! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 eno lepo nočko vsem skupaj...lepe sanje... Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.