Osamljena 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Lahko noč vsem Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 sej vam bom nehal morit... grem počas spat nočko... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 nočko principesa Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>nočko principesa nočko wanesa....hvala ti , sem pa post zbrisala ponevedoma lahko noč tudi tebi.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Tudi iz moje strani LAHKO NOČ, lepe sanje in lep petek, vse dobro.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 lepo sanjaj tudi ti.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Jaz grem spat,ki že komaj gledam Lahko noč vsem Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Spat počasi, tlepše lunatke že spijo tko da nimam več kaj dosti iskat... mrbit kaka še teme bere maa lahkonoč vsem Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Danes sem pa tako zaspana da že kar grem lahko noč vsem Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes sem pa tako zaspana da že kar grem lahko noč vsem A ti tud, jaz tud, lepe sanje in lepo prebujanje v soboto, LAHKO NOČ... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Lahko noc Grem http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a070.gif Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 Vsem, ki že spijo in tistim, ko ne še...Lepe sanje Vam želim ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 aaaa!!! kok je ze ura! Hudo, pa sem mela namen it ob 10h spat No, grem zdaj zares.. Kok fajn, da jutri ni treba vstajat Nocko! (1.avgust je ze... ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Sem pančkana in grem spat .....nočko vsem......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 lahko noč vsem skupaj,grem jaz pod kožo gledat Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Mislim, da se bom tudi jaz počasi spokal v horizontalo ! Nočko Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 NOČKO ...LEPE SANJE VSEM SKUPAJ Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Nočko dadika,lepo spi Jaz tudi počasi odhajam spat,pa par dni vas pustim pri miru Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Nič dragi moji,lepo sanjajte in imejte prelep dan jutri...... Nočko Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Dost mam. http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a227.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c010.gif Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 nočko... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 lahko noč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Nočko Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Grem jaz zdaj...............nočkico vam lahko....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 dones grem malo prej, da bom lažje vstal nočko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.