Ajda- 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Grem spat, lahko noč vsem skupaj Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 lahko noč vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Sweet dreams, grem ajčkat.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Nočko........jaz tudi grem Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Lahkonoč lepotičke... lahkonoč lepotci... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 grem kar spat nočko Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Lahko noč, lepe sanje, saj ni prezgodaj, če si že pokonci 18 ur....lep torek VSEM.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Grem naprej rabotat! Mejte se! Noč! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Nočko vsem skupaj in lepe sanje...bye Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 nočko Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanya 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 lahko noč pa lepe sanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 Lahko noč .........jutri imam še naporen dan . Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 ja hm......jaz grem spat tam nekje okoli.......hm..............tu nekje med deseto in enajsto....no sicer pa odvisno.....včasih sem gor tut dlje........ lp, robidica lahko noč, če se kdo zdaj odpravlja spat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 nice dreams Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 če gre kdo zdaj spat potem lahko noč tistemu, jaz pa verjetno takoj zdaj še ne grem spat.............. torej lahko noč tistim..........ki greste zdaj spat lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan_:) 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 Jast pa sploh več ne spim je pač tko da morejo nekateri delat za vse zaspance!! Imejte se radi D!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Lahka nočka vsem.................,ki še bedite.............. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Lahko noč Mystica pa lepe sanje. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Grem jaz tudi spat, ker se mi že ful zeha pa se bojim, da bi monitor pojedla.Lahko noč vsem Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Nočko in lepo jutro vsem ostalim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Grem kar spat Lahko noč Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Grem kar spat Lahko noč tudi jaz grem spat lahko nočko tebi in vsem.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Nočko vsem , imejte se lepooooooooo................... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 ja.....jaz pa grem spat zdaj..........sem že tak da vsem lahko noč........... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.