borism 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> joj kolk je že ura.. sem se razpisala, zasedela... moram spat zjutraj imam službo spet... lahko nočko vsem lunatkom Nočko VSEM in uspešen teden...http://www.astro-art.net/forum/images/smiles/wave.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 nočko borism Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nočko VSEM in uspešen teden...http://www.astro-art.net/forum/images/smiles/wave.gif tudi tebi enako borism tudi jaz grem mal delat.... nocko vsem lunatkom.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 jaz bom tudi zdaj počasi odšla spat...............sem že malo zaspana............ drugače pa vsem ki se spat odpravljate zdaj lahko noč......... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 no..jaz sm zdej do konca spacala še eno verižico in komi še gledam...jutri CT zame namreč... grem zdej v nočkalandddddd...jupiiii Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 nočko Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>nočko Lahko noc tinal.........sladke sanje tudi vsem ostalim, ki so ze odsli in tistim, ki bodo se sli spat Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 aj gu tu slip, ja ja aj gu tu slip, rili rili, no shit! najt Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan_:) 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Tako pa smo spet v noči en lep nočni pozdrav posebaj pa še robidici. Čao Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Nočko.... fajn šlafite! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Sem crknjot :xx!: .....grem šlafjot ..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 jest grem tud v horizontalo. Nocka Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Lahko noč! Jz ne morm več... pa še zebe me..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Grem nina nana.....Nocka vsem Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Grem jaz počasi..... Lahko noč vsem Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Grem jaz počasi..... Lahko noč vsem nočkooo, sweet dreams! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 ma jz bi se mogla tud hmal spokat... sam kwa k sem se popoudne naspala... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma jz bi se mogla tud hmal spokat... sam kwa k sem se popoudne naspala... Ajat!! kdo bo pa jutr ustal??! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 sej zmer ustanembom tud jutr....sej bom šla hmal... še kej fajnega za brat morm najdt... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 nočko Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 Lepo nočko vsem...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 Lahko noč vsem skupaj Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lepo nočko vsem...... U ...fak ... kok je ura... NOČ! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 Jaz grem danes spet sama spat...pa mini tko bad... Po 6ih letih je tko čudno vsake tolk sam it v posteljo...ma ne vem no...bi še kr neki okol delala stvari...pa morm it, ker zjutraj zgodi vstajam jutri...morm poštarja prehitet, da dobim v roke pošto... nočkoooooooo Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Zjutraj moram zgodaj vstat.......lahko noč in lepe sanje vam želim..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.